Βραβεύθηκαν οι εφαρμογές της Τράπεζας Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς διακρίθηκε για μία ακόμα φορά και απέσπασε 3 βραβεία στο θεσμό Cyta Mobile Excellence Awards 2016, που διοργανώθηκε για 2η συνεχή χρονιά από την Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν – ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Τράπεζα

κέρδισε:
• GOLD βραβείο στην κατηγορία Mobile Wallet για το «winbank wallet App», τη μοναδική εφαρμογή στην ελληνική αγορά που επιτρέπει πληρωμές σε καταστήματα, απλά πλησιάζοντας το κινητό στο POS
• GOLD βραβείο στην κατηγορία Mobile Sales / Promotions Services Applications για το «Check In Class App» την εφαρμογή που υλοποιήθηκε για την προώθηση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες των φοιτητών. Απευθύνθηκε σε 190.000 φοιτητές, υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες της Τράπεζας επιβραβεύοντας την παρουσία τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
• SILVER βραβείο στην κατηγορία Mobile App Usability για το «one touch for winbank mobile banking App». Με το one touch γίνεται ακόμα πιο γρήγορη σύνδεση στην εφαρμογή winbank mobile banking, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος.

Οι διακρίσεις των mobile εφαρμογών της Τράπεζας αναδεικνύουν την ποιότητα και την πρωτοτυπία τους και εδραιώνουν ακόμα περισσότερο την Τράπεζα Πειραιώς στον χώρο των καινοτόμων και πρωτοποριακών mobile Αpps.

Η επιτυχία και οι νέες διακρίσεις δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη συμβολή όλων των μονάδων της Τράπεζας που συνεργάστηκαν για την υλοποίηση και την προβολή τους.

Η Τράπεζα Πειραιώς εξακολουθεί να διαθέτει στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό υπηρεσίες προηγμένης τεχνολογίας με εξαιρετική εμπειρία χρήσης και να διατηρεί την κορυφαία θέση στην άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Keywords
Τυχαία Θέματα