VigorAP 962C: Νέο ισχυρό WiFi 6 AP από τη DrayTek για βέλτιστη απόδοση δικτύου
Η LEXIS (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κορυφαίου κατασκευαστή δικτυακών προϊόντων DrayTek Corp., ανακοινώνει την προσθήκη του μοντέλου VigorAP 962C στις λύσεις ασύρματης δικτύωση που διαθέτει. Σχεδιασμένο να καλύπτει business και SOHO περιβάλλοντα που απαιτούν σταθερή και αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση, διαθέτει τα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν βέλτιστη απόδοση δικτύου.
Το μοντέλο VigorAP 962C της DrayTek είναι ένα πρωτοποριακό WiFi 6 dual-band access point σχεδιασμένο για εγκατάσταση σε οροφή και τοίχο και δυνατότητα τροφοδοσίας μέσω PoE. Υποστηρίζει έως 256 ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες, προσφέροντας αξιόπιστη και γρήγορη απόδοση έως 2.4Gbps στη ζώνη των 5GHz και 600 Mbps στη ζώνη των 2.4 GHz.
Διαθέτει μία θύρα 2.5G GbE RJ-45 με υποστήριξη PoE in, κουμπί για factory reset και υποδοχή για εναλλακτική τροφοδοσία μέσω DC. Ανάμεσα στα προηγμένα χαρακτηριστικά του access point περιλαμβάνονται: υποστήριξη 16 SSID (8 SSID ανά μπάντα), τεχνολογίες airtime fairness και band steering, προηγμένο roaming, πολλαπλές λειτουργίες (ως AP, Mesh Root/Node, Range Extender), MAC Address Control, SSID VLAN, 802.1x authentication, συμβατότητα TR069.
Επιπλέον, το VigorAP 962C είναι διαχειρίσιμο μέσα από τους Vigor router και το software κεντρικής διαχείρισης VigorACS 3, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ως Virtual Controller για τη διαχείριση, προβολή και προσθήκη ασύρματων συσκευών και τον έλεγχο της κατάστασης του mesh.
Με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και διαχείρισης δικτύου, το VigorAP 962C είναι η απόλυτη λύση για απρόσκοπτη και ασφαλή ασύρματη δικτύωση των σύγχρονων επιχειρήσεων.
Η ολοκληρωμένη σειρά access point της DrayTek είναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS και στο επίσημο online store της DrayTek www.draytek.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Τεχνολογία
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechPress
- Τελευταία Νέα TechPress
- VigorAP 962C: Νέο ισχυρό WiFi 6 AP από τη DrayTek για βέλτιστη απόδοση δικτύου
- Alter Ego Media: Νέα εταιρική ταυτότητα, καινοτομία, πολυφωνία και έμπνευση
- Η Teleperformance στην Ελλάδα αναδείχθηκε για 7η χρονιά ως Great Place to Work
- Παρίσι 2024: Οι πρωταθλητές μοιράζονται το νικητήριο χαμόγελό τους με το Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, στην πρώτη selfie από το βάθρο
- Κυβερνοασφάλεια: Διαφορές στην προστασία μεταξύ κεντρικών γραφείων και τοπικών καταστημάτων για το 62% των γεωγραφικά κατανεμημένων εταιρειών
- Συνεργασία EPSILON NET και Viva.com για τη διασύνδεση POS και εμπορικών εφαρμογών
- COSMOTE eValue: Με νέα εικόνα και ταυτότητα επιβεβαιώνει τη θέση της στην ελληνική αγορά
- Νέο LG MyView Smart Monitor με κυρτή UltraWide οθόνη
- Η Samsung φέρνει φιλάθλους και αθλητές πιο κοντά από ποτέ στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024
- Sleed και The Bostonians σε νέα συνεργασία
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Τεχνολογία
- Επιβεβαιώθηκε η προσθήκη του Mafia: Definitive Edition στο Game Pass
- H Activision Blizzard έδωσε μεγάλη ώθηση στα έσοδα του Xbox
- Conscript | Review
- Η Meta επιτρέπει τη δημιουργία και χρήση χαρακτήρων AI στο Instagram
- Ακόμα πιο φυσικές συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο με το ChatGPT
- Λίγο πριν το λανσάρισμα του Android 15, η σημερινή έκδοση Android 14 μόλις στο 13% των συσκευών...
- Διαθέσιμο έγινε το demo του Visions of Mana
- Παρίσι 2024: Οι πρωταθλητές μοιράζονται το νικητήριο χαμόγελό τους με το Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, στην πρώτη selfie από το βάθρο
- Άγριες καταδιώξεις περιμένουν το κοινό στη σειρά The Day of the Jackal (trailer)
- Το Fantastic Four: First Steps δε θα είναι άλλο ένα origin story σύμφωνα με το σκηνοθέτη της ταινίας