Το X-Fi Sonic Carrier βραβεύεται στη CEDIA 2017

Η Creative Technology Ltd ανακοίνωσε ότι το πρωτοποριακό X-Fi® Sonic Carrier ™ κέρδισε το βραβείο AVS Forum Best των βραβείων CEDIA 2017. Το AVS Forum είναι το μεγαλύτερο φόρουμ των AV–enthusiast στον κόσμο.

Το Sonic Carrier παρουσιάστηκε στη CEDIA 2017 που πραγματοποιήθηκε στο

Συνεδριακό Κέντρο του Σαν Ντιέγκο. Η εκδήλωση συγκέντρωσε περισσότερους από 20.000 επαγγελματίες τεχνολογίας και 500+ εκθέτες και αποτελεί το κορυφαίο γεγονός στην smart οικιακή τεχνολογία. Παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα και πρωτοποριακές καινοτομίες σχετικά με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στο σπίτι όπως τα διοργάνωσε η CEDIA, που είναι και η κορυφαία αρχή στον κλάδο της «οικιακής» τεχνολογίας .

Πολλοί ήταν εκείνο που εντυπωσιάστηκαν από τη δύναμη, την πιστότητα και τον κινηματογραφικό 3D ήχο που αποδίδει το Sonic Carrier – ακόμη και σε ένα δύσκολο περιβάλλον όπως είναι ένας εκθεσιακός χώρος.

Ένας από τους συμμετέχοντες που πέρασε αιφνιδιαστικά από το περίπτερο της Creative ήταν ο Mark Henninger, Senior Editor του AVS Forum, το φόρουμ που είνα must για κάθε μέλος της κοινότητας που ασχολείται με τον επαγγελματικό ήχο. Το Sonic Carrier τον εντυπωσίασε τόσο πολύ που κέρδισε το βραβείο AVS Forum Best στα βραβεία CEDIA 2017.

Ακολουθούν αποσπάσματα από την έκθεσή του για το Sonic Carrier:

.

Keywords
Τυχαία Θέματα