Το PlayStation παρουσιάζει νέα τηλεοπτικά σποτ για το UEFA Champions League

Η Sony Interactive Entertainment βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τα νέα τηλεοπτικά σποτ (γνωστά και ως διαφημιστικά break-bumpers) που θα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων του UEFA Champions League αυτής της σεζόν.

Με την συμμετοχή

μερικών από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες δημοφιλών τίτλων του PlayStation, τα νέα τηλεοπτικά σποτ αναδεικνύουν αυτό το κοινό πάθος για το ποδόσφαιρο και το gaming που απολαμβάνουν οι οπαδοί σε όλο τον κόσμο.

Παρακολουθήστε τους παίκτες να αντιδρούν με τρόμο όταν συνειδητοποιούν στην φυσούνα ότι ο Kratos και ο Atreus, από το God of War, ηγούνται της αντίπαλης ομάδας. Ο Ratchet και ο Clank εμφανίζονται να βγαίνουν από μία πύλη άλλης διάστασης, μέσα στο γήπεδο, με ένα φορείο για να «σώσουν» έναν τραυματισμένο παίκτη. Η Aloy από το Horizon Forbidden West αποτελεί μέλος της ομάδας και χρησιμοποιώντας την εξειδίκευση και την τακτική της στη μάχη, είναι έτοιμη να καθοδηγήσει τους παίκτες στη νίκη. Για να πάρει την καλύτερη θέση στην εξέδρα, ο Nathan Drake από το Uncharted διασχίζει επιδέξια το στάδιο για να στηρίξει την ομάδα του με πάθος, παρακολουθώντας την από ψηλά.

Το PlayStation και UEFA Champions League ανανέωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους για την περίοδο 2021-2024, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη σχέση που τους συνδέει από το 1997. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης δικαιώματα χορηγίας για το UEFA Super Cup, το UEFA Youth League και το UEFA Futsal Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα