Τηλεοράσεις 55 ιντσών: Ένα μοντέλο για κάθε γούστο!

Bρίσκεστε στη διαδικασία αντικατάστασης της παλιάς σας τηλεόρασης ή απλά ετοιμάζετε το καινούριο σας σπίτι και θέλετε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο σαλόνι σας; Τότε οι προτάσεις που ακολουθούν θα σας ενημερώσουν για τα… ατού του κάθε μοντέλου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες μέσω αυτών.

Ανάλυση 4Κ, smart περιεχόμενο, design και ασύρματη συνδεσιμότητα είναι μόλις μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα σας κερδίσουν και θα σας χαρίσουν την απόλυτη εμπειρία θέασης σε 55 μοναδικές ίντσες.

Samsung UE55MU6102KXXH

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία θέασης με τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από μία FHD τηλεόραση. Με τη Samsung UE55MU6102KXXH, όλα όσα παρακολουθείτε φαίνονται καλύτερα, χάρη στην υψηλή φωτεινότητα και τα ρεαλιστικά χρώματα που αγγίζουν την πραγματικότητα. Ακόμη, η εφαρμογή «Smart View» σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε το κινητό σας με τη μεγάλη οθόνη της Samsung τηλεόρασης και να απολαύσετε όλο το περιεχόμενό σας.

Ενδ. τιμή: 849€

LG 55UJ670V

Εντονα χρώματα, άριστη ποιότητα εικόνας, μοναδικό design και 55 ίντσες! Το Active HDR αναλύει και βελτιστοποιεί περιεχόμενο HDR10 και HLG για μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία, ενώ το 4K Upscaler της LG ενισχύει την ανάλυση σε ποιότητα που πλησιάζει την ανάλυση 4K. Και επειδή ο ήχος είναι εξίσου σημαντικός με την εικόνα, το εξελιγμένο εικονικό επτακάναλο σύστημα προσομοίωσης ήχου surround της LG θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε μια καθηλωτική εμπειρία χρήσης.

Ενδ. τιμή: 829€

Turbo-X TXV-U5550SMT

Εντυπωσιακό design, 4K ανάλυση και smart περιεχόμενο σε 55 ίντσες ιδανικές για πλούσια εμπειρία θέασης. Η Turbo-X TXV-U5550SMT διαθέτει λειτουργικό «Smart Opera» για να έχετε κάθε εφαρμογή σας στη… μεγάλη οθόνη και να πραγματοποιείτε τις online δραστηριότητές σας πιο απολαυστικά από ποτέ! Παράλληλα, χάρη στο ενσωματωμένο Netflix θα παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες με τους φίλους σας, ενώ η Wifi δικτύωση θα σας επιτρέπει ασύρματη σύνδεση και αποφυγή κάθε ενοχλητικού καλωδίου.

Ενδ. τιμή: 499€

Panasonic TX-55AS650

Λατρεύετε τη 3D προβολή; Γιατί να μην μπορείτε να την έχετε και στο σαλόνι σας! Η Panasonic TX-55AS650 σας παρέχει ολοζώντανη 3D διασκέδαση με υψηλή ποιότητα εικόνας HD, ενώ χάρη στην ευρεία γωνία θέασης 178° θα παρακολουθεί όλη η παρέα την ταινία ή το ντοκιμαντέρ, χωρίς να χρειάζεται να συνωστίζεται σε ένα κεντρικό σημείο. Ακόμη, με το Voice Assistant ο χειρισμός μέσω φωνής γίνεται παιχνίδι και η ανάγκη για τηλεχειριστήριο ένα πρόβλημα… λυμένο!

Ενδ. τιμή: 749€

Sony KD55XE8096BAEP

Ξεχάστε τις εικόνες με θόρυβο και απολαύστε κάθε λεπτομέρεια και υφή σε ανάλυση Ultra HD, γνωστή και ως 4K με τη Sony KD55XE8096BAEP. Ακόμη, ο απόλυτα ρεαλιστικός ήχος ανταγωνίζεται την πιστότητα της εικόνας, συμπληρώνοντας την premium εμπειρία που σας χαρίζει η Sony τηλεόρασή σας. Παράλληλα, τεχνολογίες, όπως το Live Colour και το πάνελ Triluminos, θα σας χαρίσουν αυθεντικά, ζωηρά χρώματα, ενώ το Dynamic Contrast Enhancer θα συμπληρώσει με την αντίθεση το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ενδ. τιμή: 1.199€

F&U FL2D5502UH

Σπάστε τα όρια και τους περιορισμούς των κοινών τηλεοράσεων, καθώς πλέον δεν είστε υποχρεωμένοι να αναμένετε μήπως πετύχετε κάτι ενδιαφέρον στο zapping, γιατί η FL2D5502UH έχει smart εφαρμογές, δίνοντάς σας πάντοτε επιλογές και τρόπους διασκέδασης. Το Netflix, το ΥouTube, το Twitter και παιχνίδια, όπως το Fruit Ninja, είναι ένα μικρό μέρος των απεριόριστων δυνατοτήτων. Επίσης, έχει τέσσερις φορές υψηλότερη ανάλυση από αυτή των FHD τηλεοράσεων, καθώς και τέσσερις φορές υψηλότερη ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας.

Ενδ. τιμή: 449€

Philips 55PUS6162

Με περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια pixels και τη μοναδική τεχνολογία αναβάθμισης Ultra Resolution, η τηλεόραση Philips 55PUS6162 σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, με το σύστημα Pixel Plus Ultra HD της Philips θα ζήσετε την απόλυτη εμπειρία της ευκρίνειας 4K Ultra HD, καθώς βελτιστοποιεί την ποιότητα για καθαρές εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια, βάθος, πιο φωτεινά λευκά και πιο έντονα μαύρα χρώματα.

Ενδ. τιμή: 749€

Samsung UE65KS9000 Curved

Ταξιδέψτε μέσα από τις εικόνες και ανακαλύψτε μια εμπειρία θέασης που δεν έχετε συναντήσει ξανά στο παρελθόν, καθώς η Samsung KS9000 4K SUHD τηλεόραση διαθέτει την επαναστατική τεχνολογία Quantum dot που αποδίδει πιο ακριβή χρώματα και υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας, επιτυγχάνοντας αυθεντικές και ακόμα πιο ρεαλιστικές εικόνες, ενώ σας βυθίζει στη δράση μέσα από την εντυπωσιακή κυρτή της οθόνη.

Ενδ. τιμή: 2.099€

JVC LT55K870

Απολαύστε ανάλυση 4Κ ανεξάρτητα από την αρχική ποιότητα του περιεχομένου, καθώς η τηλεόραση JVC LT55K870 διαθέτει την τεχνολογία 4K Upscaler, η οποία είναι ικανή να ενισχύει τις λεπτομέρειες των εκπομπών, ταινιών και οποιουδήποτε άλλου περιεχομένου σε ανάλυση επιπέδου 4Κ, προσφέροντας ασυναγώνιστα ρεαλιστική εικόνα και μοναδική εμπειρία θέασης. Επιπλέον, χάρη στις smart τεχνολογίες, σας παρέχει πρόσβαση τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε ποικιλία εφαρμογών.

Ενδ. τιμή: 599€

Keywords
Τυχαία Θέματα