Θυμηθείτε όλα όσα θέλετε να κάνετε με το Soon!

Μια νέα εφαρμογή υπόσχεται να βάλει σε τάξη τις σημειώσεις σας και να μη σας αφήσει να ξεχάσετε ποτέ κάτι που πρέπει να θυμηθείτε! Ιδού οι λεπτομέρειες.


Σας παρουσιάσαμε πριν λίγο καιρό μερικούς έξυπνους τρόπους για να κρατήσετε σημειώσεις ενώ βρίσκεστε στον δρόμο, πάντα με τη βοήθεια της Τεχνολογίας και του smartphone σας. Στο μεσοδιάστημα όμως κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή στην οποία θεωρήσαμε πως θα έπρεπε να αναφερθούμε, έστω και ξεχωριστά.

Πρόκειται για το Soon, ένα app που θα μαζέψει στο interface του όλα όσα πρέπει να θυμηθείτε.


Κατεβάζοντας και τρέχοντας το Soon, θα διαπιστώσετε πως καθετί έχει τη θέση του. Εν αντιθέσει με άλλα προγραμματάκια σημειώσεων όπου τίποτε δεν κατηγοριοποιείται, εδώ τα πάντα πάνε σε συγκεκριμένο σημείο: αλλού τα βίντεο, αλλού οι ταινίες, αλλού τα βιβλία κι αλλού τα μπαρ. Στα θετικά της εφαρμογής το γεγονός πως άπαξ και διαγράψετε κάτι από τη λίστα σας, αυτό δεν διαγράφεται άπαξ διά παντός αλλά τοποθετείται στα “past”, κάτι σαν archives δηλαδή ώστε αν το χρειαστείτε, να έχετε κανονικά πρόσβαση σε αυτό. Το Soon μεταξύ άλλων είναι και social, επιτρέποντάς σας να ρίξετε μια ματιά στις σημειώσεις των φίλων σας (όσες θέλουν να δείτε, φυσικά) καθώς επίσης και να δείτε τα λεγόμενα “trending” στην τοποθεσία σας ή την κοινότητα του app γενικότερα.


Το Soon δεν είναι για όλους: κάποιοι θα το θεωρήσουν υπερβολικά φαντασμαγορικό, περισσότερο «υπερπαραγωγή» απ’ ό,τι θα ‘πρεπε, πιστεύοντας ότι μπορούν να κάνουν μια χαρά δουλειά και με μια απλή εφαρμογή σημειώσεων. Δεκτό. Για εσάς όμως που ψάχνετε το κάτι παραπάνω, που συχνά σημειώνετε πράγματα για να τα δείτε αργότερα, είναι ακριβώς ό,τι σας έλειπε. Δώστε του μια ευκαιρία και κατεβάστε το. Τσάμπα είναι.

Keywords
Τυχαία Θέματα