Συνεργασία Eutelsat-Conf. of Aerial Industries

H Eutelsat σε συνεργασία με την Confederation of Aerial Industries εκπαιδεύει 700 εγκαταστάτες δορυφορικού ευρυζωνικού εξοπλισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Η Eutelsat Communications θα εκπαιδεύσει 700 εγκαταστάτες δορυφορικού ευρυζωνικού εξοπλισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να προσφέρουν την υπηρεσία Tooway™ σε κατοίκους και εταιρείες σε περιοχές που είτε εξυπηρετούνται ανεπαρκώς, είτε βρίσκονται εκτός κάλυψης του επίγειου

ευρυζωνικού δικτύου.


Το δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης στοχεύει σε εγκαταστάτες, οι οποίοι στο παρελθόν βοήθησαν στη μετάβαση των νοικοκυριών του Ηνωμένου Βασιλείου από την αναλογική στην ψηφιακή τηλεόραση, στην εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης και άλλων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε 16 κέντρα σε όλη τη χώρα μέσα στους επόμενους 8 μήνες από την Confederation of Aerial Industries (CAI), η οποία αποτελεί τη βρετανική εμπορική ένωση διανομής περιεχομένου.


Το Tooway™, η δορυφορική ευρυζωνική υπηρεσία της Eutelsat, απευθύνεται σε 3,3 εκατομμύρια ψηφιακά αποκλεισμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου που είτε αυτή τη στιγμή δεν έχουν πρόσβαση σε ευρυζωνικό δίκτυο, είτε η ταχύτητα της σύνδεσής τους δεν ξεπερνά τα 2Mbps.


Τα πιο πρόσφατα πακέτα υπηρεσιών του Tooway™ προσφέρουν ταχύτητες έως 20 Mbps download και 6 Mbps upload, γεγονός που καθιστά το Tooway™ ως την πιο γρήγορη δορυφορική ευρυζωνική υπηρεσία στην Ευρώπη. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται μέσω ενός δορυφορικού πιάτου μικρής διαμέτρου (77cm) και ενός μόντεμ, ενώ η υπηρεσία παρέχεται από τον KA-SAT, τον πιο ισχυρό δορυφόρο της Ευρώπης.


«Δημιουργώντας ένα εκτεταμένο δίκτυο έμπειρων εγκαταστατών, η ΕEutelsat θα βοηθήσει να γίνει πραγματικότητα η καθολική πρόσβαση σε ευρυζωνικό δίκτυο υψηλής ταχύτητας σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία», εξήγησε ο Jean-François Fenech, Γενικός Διευθυντής της Eutelsat Broadband Business Unit. «Με τις γνώσεις που θα αποκτήσουν κατά την διάρκεια του προγράμματος, οι εγκαταστάτες δορυφορικού εξοπλισμού θα είναι άριστα καταρτισμένοι, για να παρέχουν ποιοτική τεχνική υποστήριξη στους πελάτες».


Οι εγκαταστάτες θα συμμετάσχουν σε πρακτική εκπαίδευση στην εγκατάσταση, θα λάβουν μια διαδραστική εφαρμογή για έρευνες τοποθεσιών, θα εκπαιδευτούν στην εγκατάσταση και ευθυγράμμιση της κεραίας με το δορυφόρο και θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια διαδικτυακή πύλη μόνο για τους πιστοποιημένους εγκαταστάτες που θα τους παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, τα εργαλεία και τις υπηρεσίες σχετικά με την εγκατάσταση.


Keywords
Τυχαία Θέματα