Στις 22 Φεβρουαρίου το PS Vita

Το PS Vita, λανσάρεται ταυτόχρονα στην Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία και τη Βόρεια Αμερική από τις 22 Φεβρουαρίου.

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε ότι το PlayStation®Vita (PS Vita) θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στην Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία και τη Βόρεια Αμερική από τις 22 Φεβρουαρίου 2012.

Το PS Vita θα προσφέρει ασύγκριτες εμπειρίες φορητού gaming όπου κι αν είστε και όποτε το επιθυμείτε.
«Το PlayStation Vita είναι μια εκπληκτική συσκευή, η οποία προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία gaming. Πρόκειται για μια επαναστατική πλατφόρμα, στην οποία οι προηγμένες λειτουργίες συναντούν την κοινωνική δικτύωση και οι gamers έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, αλλά και να είναι σε επαφή με τους φίλους τους και ολόκληρο τον κόσμο ”, δήλωσε ο Jim Ryan, Πρόεδρος και CEO της SCEE. “Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε μια φορητή συσκευή gaming, η οποία ξεπερνά οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορεί στην αγορά και είναι σε θέση να προσφέρει την ανεπανάληπτη εμπειρία παιχνιδιού που ζητούσαν οι καταναλωτές μας».


Βασισμένο στην «κληρονομιά» του PlayStation να προσφέρει βαθιές και ολοκληρωμένες εμπειρίες gaming, το σύστημα PS Vita θα επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάζουν νέους τρόπους παιχνιδιού, μέσω μιας σειράς μοναδικών χαρακτηριστικών, όπως η εκπληκτική OLED οθόνη αφής, αλλά και η οπίσθια επιφάνεια αφής (touch pad), οι διπλοί αναλογικοί μοχλοί, οι αισθητήρες κίνησης και οι δύο κάμερες. Με περισσότερα από 80 παιχνίδια σε διαδικασία παραγωγής, τόσο από τη Sony, όσο και από συνεργαζόμενες εταιρείες και στούντιο παραγωγής, -όπως τα: “LittleBigPlanet”, “Wipeout 2048”, “Resistance: Burning Skies™”, “Uncharted Golden Abyss™”, “Assassin’s Creed” της Ubisoft, “FIFA” της EA Sports, “Call of Duty” της Activision και πολλά ακόμη- το PS Vita θα προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες gameplay σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη φορητή παιχνιδομηχανή ή συσκευή που κυκλοφορεί στην αγορά.


Επιπρόσθετα, χάρη στην υποστήριξη 3G και Wi-Fi, το PS Vita θα προσφέρει στους χρήστες μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία gameplay και θα τους επιτρέψει να συνδέονται και να παίζουν με τους φίλους τους, αλλά και όλους τους κατόχους PS Vita, μέσω των αποκλειστικών εφαρμογών για PS Vita, «near» και «Party». Μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας, όπως το Facebook, το foursquare, το Skype™ και το Twitter θα είναι επίσης διαθέσιμες στους κατόχους του PS Vita.

Keywords
Τυχαία Θέματα