Στα ράφια της Ελλάδας τα Lumia 950 και 950 XL

Δύο νέες συσκευές Lumia ενισχύουν την αποδοτικότητα με… τα Windows 10. Τα Lumia 950 και Lumia 950 XL είναι πλέον διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Η Microsoft ανακοίνωσε τη λιανική διάθεση των Lumia 950 και Lumia 950 XL στην Ελλάδα. Ως οι νεότερες προσθήκες

στη σειρά των Lumia και οι πρώτες με Windows 10, οι συσκευές Lumia 950 και Lumia 950 XL προσφέρουν την οικεία και ενιαία εμπειρία που εξασφαλίζουν όλες οι συσκευές με Windows, ενώ περιλαμβάνουν καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως η έκδοση beta του Windows Hello για Lumia και το Continuum για τηλέφωνα.

Συνδυάζοντας εντυπωσιακές οθόνες HD, νέες κάμερες PureView με αισθητήρες 20 megapixel και φυσικό φλας τριών LED για τη λήψη βίντεο 4K, καθώς και την κορυφαία τεχνολογία επεξεργαστών, τα Lumia 950 και Lumia 950 XL ενσωματώνουν τις καλύτερες καινοτομίες της Microsoft.

Lumia 950 και Lumia 950 XL έχουν σχεδιαστεί για όσους αναζητούν τα πλέον παραγωγικά smartphone και λειτουργούν με το πιο αποδοτικό λειτουργικό σύστημα. Όσοι μετακινούνται συχνά για επαγγελματικούς λόγους και αναζητούν ένα κορυφαίο τηλέφωνο, το οποίο μπορεί να λειτουργεί σαν προσωπικός υπολογιστής, βρήκαν τώρα στα Lumia 950 και Lumia 950 XL τον ιδανικό σύντροφο για τις Windows 10 συσκευές τους. Με πλήρη Windows 10 και χαρακτηριστικά όπως το Continuum για τηλέφωνα, μπορείτε να κάνετε περισσότερα από ποτέ μέσω του τηλεφώνου σας, είτε βρίσκεστε στο γραφείο, στο σπίτι ή στο δρόμο.

Lumia 950 και Lumia 950 XL: Κορυφαίες και αξιόπιστες συσκευές

Τα Lumia 950 και Lumia 950 XL είναι τα πρώτα τηλέφωνα Lumia με προεγκατεστημένα τα Windows 10 – εκπληρώνοντας την υπόσχεσή μας για μια οικεία και ενιαία εμπειρία, με απρόσκοπτη μετάβαση σε όλες τις συσκευές Windows μέσω των βασικών εφαρμογών, όπως τα ενσωματωμένα Office, τα οποία παρέχουν πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας μέσω του OneDrive και του cloud.

Τόσο το Lumia 950 όσο και το Lumia 950 XL διαθέτουν τη λειτουργία Continuum, η οποία είναι ενισχυμένη με το προαιρετικό εξάρτημα Display Dock της Microsoft. Αυτή η λειτουργία των Windows 10 σας επιτρέπει να συνδέσετε το τηλέφωνό μας σε μια οθόνη είτε για να ψυχαγωγηθείτε, είτε να εργαστείτε όπως σε κανονικό υπολογιστή με την προσθήκη πληκτρολογίου και ποντικιού αξιοποιώντας το Microsoft Office, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις ή να εκτελείτε άλλες εργασίες.

Και οι δύο συσκευές διαθέτουν οθόνη AMOLED QuadHD με έως 564 ppi, που σημαίνει ότι η προβολή φωτογραφιών, βίντεο ή κειμένου είναι άψογη ακόμα και υπό το φως του ήλιου.

Η τεχνολογία PureView της Microsoft είναι ενσωματωμένη στις κάμερες τόσο του Lumia 950 όσο και του Lumia 950 XL, προσφέροντας αισθητήρα 20 MP και φυσικό φλας τριών LED. Η κάμερα αιχμαλωτίζει άψογες εικόνες, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, και αυτές οι φωτογραφίες μπορούν να συγχρονίζονται αυτόματα σε όλες τις συσκευές Windows 10 μέσω της εφαρμογής Windows Photo και να χρησιμοποιούνται από κοινού με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Προκειμένου να καταστεί το παραπάνω δυνατό, τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν, επίσης, τους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Qualcomm Snapdragon, προκειμένου να γίνονται όλα πιο γρήγορα.

Διαθεσιμότητα

Στην Ελλάδα, τα Lumia 950 και Lumia 950 XL διατίθενται προς λιανική πώληση με εκτιμώμενη τιμή που ξεκινά από τα €639 και €739 αντίστοιχα, στα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής. Οι εταιρικοί πελάτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα