Πώς θα στείλετε εύκολα φωτογραφίες στο iMessage;

Το iMessage είναι εδώ για σας κάνει τη ζωή ευκολότερη αγαπητοί φίλοι της Apple. Δείτε λοιπόν τον ευκολότερο τρόπο για να στείλετε τις φωτογραφίες σας.


Οι κάτοχοι συσκευών της Apple ευγνωμονούν την τελευταία –μεταξύ άλλων- για την ανάπτυξη του iMessage, της πλατφόρμας –ή ορθότερα του συστήματος- που τους επιτρέπει να στέλνουν μεταξύ τους μηνύματα χωρίς να χρεώνονται. Η χρήση του iMessage προσφέρει αρκετές διευκολύνσεις, μία εκ των οποίων είναι η εύκολη και άμεση λήψη και αποστολή

φωτογραφιών προς την επαφή που επιθυμούμε.


Ας πούμε ότι βρισκόμαστε στη μέση μιας κουβέντας, πάντα μέσω του iMessage. Ξάφνου, βλέπουμε κάτι που θέλουμε να μοιραστούμε με τον συνομιλητή μας. Αντί να καθόμαστε και να γράφουμε κατεβατά, χάνοντας χρόνο αφ’ ενός και δίχως να του προσφέρουμε την πλήρη εικόνα του πράγματος αφ’ ετέρου, μπορούμε με μία μόνο κίνηση να τραβήξουμε μια φωτογραφία! Στα αριστερά του πλαισίου εισαγωγής κειμένου υπάρχει το εικονίδιο της φωτογραφίας. Κρατήστε το πατημένο παρατεταμένα και θα δείτε την κάμερα να ενεργοποιείται!


Έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε απλώς μία φωτογραφία, εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε το ίδιο με βίντεο. Κεντράρετε λοιπόν, εστιάζετε στον στόχο σας και είστε έτοιμοι! Σημειώστε πως το εν λόγω χαρακτηριστικό δεν δουλεύει στην περίπτωση των απλών, γραπτών μηνυμάτων (SMS), οπότε πρόκειται για μια λειτουργία που απολαμβάνουν αποκλειστικά οι κάτοχοι iΣυσκευών. Εννοείται βέβαια πως με ένα απλό πάτημα του εικονιδίου της φωτογραφίας είστε σε θέση να επιλέξετε κάποια φωτογραφία από τις ήδη υπάρχουσες στη συσκευή σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα