Πρεσβευτής του PokerStars ο Neymar Jr

Ο σούπερσταρ του ποδοσφαίρου Neymar JR της ομάδας Βραζιλίας γίνεται πρεσβευτής του Brand Pokerstars για να οδηγήσει την αγάπη του για το πόκερ σε άλλο επίπεδο.

Ο διάσημος επιθετικός και αρχηγός της ομάδας της Βραζιλίας θα προωθήσει το πόκερ αντιπροσωπεύοντας την PokerStars
Μόντρεαλ, 7 Μαΐου 2015. Το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα από τη Βραζιλία Neymar Jr πήγε την αγάπη του για το πόκερ στο επόμενο επίπεδο καθώς έγινε πρεσβευτής της PokerStars, της δημοφιλέστερης εταιρείας πόκερ στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία Amaya Inc.

Ο Neymar Jr, που είναι ένα φαινόμενο τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, θα προωθήσει την PokerStars μέσω διαφημιστικών ενεργειών, φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και ειδικών εμφανίσεων, που περιλαμβάνουν συμμετοχές σε μεγάλα live και online τουρνουά πόκερ. Ο νεαρός Βραζιλιάνος έχει ένα τεράστιο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο με περισσότερους από 18.000.000 followers στο Twitter και 51.200.000 fans στο Facebook.

«Ο Neymar Jr είναι ένα από τα φωτεινότερα αστέρια στον κόσμο του αθλητισμού και η PokerStars είναι περήφανη να σχετίζεται με αυτόν. Μαζί θα αυξήσουμε τη δημοτικότητα του πόκερ και θα δείξουμε σε ένα νέο κοινό το ανταγωνιστικό, διασκεδαστικό και στρατηγικό παιχνίδι του πόκερ», δήλωσε ο Michael Hazel, προσωρινός CEO της PokerStars. «Η συνεργασία με τον Neymar Jr αποτελεί συνέχεια της φιλοσοφίας της PokerStars να επενδύει σε mainstream αθλητές που θέλουν να αξιοποιήσουν την επιτυχία τους σε ανταγωνιστικά αθλήματα για να γίνουν επιτυχημένοι παίκτες του πόκερ».

Ο πρόεδρος και CEO της Amaya, David Baazov είπε ότι η υπογραφή είναι μια επένδυση στην ανάπτυξη του πόκερ παγκοσμίως. «Ο Neymar Jr είναι ένας νέος και εξαιρετικά χαρισματικός σταρ που αγαπά την αλληλεπίδραση με τους fans στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι άνετος με την κάμερα και αγαπάει το παιχνίδι του πόκερ», δήλωσε ο Baazov. «Και ως σούπερσταρ σε ένα από τα πιο διάσημα ποδοσφαιρικά σωματεία και ποδοσφαιρικά έθνη του κόσμου, η δημοτικότητά του είναι παγκόσμια. Αυτή η συνεργασία είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να προωθήσουμε το παιχνίδι του πόκερ σε όλο τον κόσμο και να προσελκύσουμε νέους fans».

Ένας ενθουσιώδης και παθιασμένος παίκτης του πόκερ, ο Neymar Jr κάνει συχνά αναρτήσεις με φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram για τα κατορθώματά του στο πόκερ, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών σε σπίτια με τους φίλους του, καθώς και φωτογραφίες με το σκύλο του που εύστοχα ονομάστηκε ‘Poker’, και μοιράζεται την αγάπη του για το παιχνίδι μαζί με ένα «following» της τάξης των 14.500.000.
«Παίζοντας ποδόσφαιρο κάθε μέρα ενώ μεγάλωνα με έχει κάνει ανταγωνιστικό. Όταν δεν παίζω ποδόσφαιρο, το να παίζω πόκερ και να ανταγωνίζομαι τους συμπαίκτες μου στο δρόμο ή σε παιχνίδια σε σπίτια με φίλους είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα να κάνω», δήλωσε ο Neymar Jr.

«Το να είσαι επιτυχημένος παίκτης πόκερ απαιτεί πολλές από τις ίδιες ικανότητες που χρειάζονται για να είσαι επιτυχημένος ποδοσφαιριστής – η ψυχική δύναμη είναι σημαντική, όπως επίσης είναι η αντοχή, η υπομονή, η ψυχραιμία και η συγκέντρωση. Αγαπώ την πρόκληση, είτε πρόκειται για το γήπεδο ποδοσφαίρου ή το τραπέζι του πόκερ», συνέχισε.

Μέσα στο χρόνο, πολλοί αθλητές έχουν μεταφέρει την αποφασιστικότητά τους, τη συγκέντρωσή τους και τη στρατηγική τους σκέψη στην πράσινη τσόχα του τραπεζιού πόκερ. Οι πολλοί παραλληλισμοί με τα ανταγωνιστικά αθλήματα κάνουν τον Neymar Jr να δένει απόλυτα με την PokerStars.

Ως το νεότερο μέλος της Team PokerStars, ο Neymar Jr γίνεται μέρος μιας ομάδας με κάποιους από τους καλύτερους παίκτες πόκερ στον κόσμο, καθώς και άλλους επιφανείς αθλητές όπως ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου Ronaldo ‘el Fenómeno’ Nazário de Lima, ο επί 14 φορές πρωταθλητής τένις στο Grand Slam Rafa Nadal, και ο Ολλανδός αρχηγός της ομάδας χόκεϊ και χρυσός ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου Fatima Moreira de Melo.

Η συνεργασία με τον Neymar Jr είναι μέρος της δέσμευσης της PokerStars να φέρει τη συγκίνηση του πόκερ σε ένα νέο κοινό. Η PokerStars θα συνεργαστεί επίσης με το Neymar Jr Project Institute μέσω του εταιρικού προγράμματος προσφοράς “Helping Hands”.

Η 12η σεζόν του European Poker Tour της PokerStars ξεκινά στη Βαρκελώνη τον Αύγουστο. Το γεμάτο δράση φεστιβάλ συγκεντρώνει πάντα τεράστιους αριθμούς οπαδών, αλλά είναι βέβαιο ότι φέτος θα είναι ακόμα πιο δημοφιλές με τον Neymar Jr να επιδεικνύει τις ικανότητές του στο πόκερ σε μια σειρά από “Celebrity Duels”. Οι παίκτες πόκερ και φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συναντήσουν τον Neymar Jr πρόσωπο με πρόσωπο, και επιπλέον θα μπορέσουν να παίξουν εναντίον του σε αυτό το ειδικό παιχνίδι πόκερ.
Ο Neymar Jr θα παίζει στο PokerStars χρησιμοποιώντας το ID Χρήστη ‘neymar-jr’.

Keywords