OTE TV PVR και μέσω δορυφόρου

Τη δυνατότητα εγγραφής των προγραμμάτων των καναλιών του, προσφέρει ο ΟΤΕ TV από σήμερα και στους συνδρομητές μέσω δορυφόρου, με τη νέα υπηρεσία PVR (Personal Video Recorder).


Με τη νέα υπηρεσία, οι συνδρομητές του OTE TV μέσω δορυφόρου μπορούν:
- Να γράψουν σε σκληρό δίσκο προγράμματα της επιλογής τους και να τα απολαύσουν όποτε εκείνοι επιθυμούν.
- Να γράφουν και να βλέπουν ταυτόχρονα διαφορετικά προγράμματα.
- Να προγραμματίσουν την εγγραφή όλων των επεισοδίων της αγαπημένης τους σειράς με μία μόνο εντολή εγγραφής.
- Να «παγώσουν» την προβολή ζωντανών προγραμμάτων (πχ ειδήσεις, ταινίες, σειρές ή αθλητικοί αγώνες) έως 90 λεπτά και να συνεχίσουν την προβολή, σε κανονικό χρόνο ή σε αργή και γρήγορη κίνηση.
- Να «γυρίσουν πίσω» στο ζωντανό πρόγραμμα που παρακολουθούν πατώντας rewind.


Οι εγγραφές μπορούν να προγραμματιστούν είτε με το πάτημα ενός πλήκτρου μέσα από τον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος ή εναλλακτικά ορίζοντας το κανάλι, την ώρα έναρξης, τη διάρκεια αλλά και τη συχνότητα εγγραφής.


Ο νέος αποκωδικοποιητής, που υποστηρίζει την υπηρεσία PVR του OTE TV, παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής 150-200 ωρών για προγράμματα Standard και High Definition.


O αποκωδικοποιητής PVR δεν απαιτεί επιπλέον εξοπλισμό ή αλλαγές στον τρόπο εγκατάστασης σε σχέση με τον αποκωδικοποιητή που ήδη διατίθεται στην αγορά.


Η υπηρεσία εγγραφής προγραμμάτων είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου, υφιστάμενους και νέους, που μπορούν να αποκτήσουν τον αποκωδικοποιητή PVR με μηνιαία μίσθωση ύψους €1.


O OTE TV κάνει διαρκώς καλύτερη την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του, με νέο ποιοτικό περιεχόμενο και προηγμένες υπηρεσίες, ενώ προσφέρει το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.


Keywords