Όλες οι Lenovo συσκευές που πρωταγωνίστησαν στην CES 2021

Η φετινή έκθεση τεχνολογίας CES μπορεί να πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, ωστόσο η παρουσία της Lenovo μόνο… virtual δεν ήταν, καθώς έκλεψε την παράσταση  με πλήθος εντυπωσιακών ανακοινώσεων.

Η Lenovo μας έχει… κακομάθει στην καινοτομία, δεν έχει περάσει καιρός άλλωστε από τότε που σας παρουσιάσαμε το πρώτο foldable laptop

της, το ThinkPad X1 Fold. Ο δημιουργικός οίστρος της εταιρείας συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα του νέου έτους, μιας και πρωταγωνίστησε με έναν… καταιγισμό εξαιρετικών συσκευών στην πρόσφατη έκθεση τεχνολογίας CES (Consumer Electronics Show). Μπορεί το Las Vegas φέτος να μην είχε τη χαρά να φιλοξενήσει εκπροσώπους της βιομηχανίας και του Τύπου από κάθε γωνιά του πλανήτη λόγω των συνθηκών που έχει επιβάλει η πανδημία, ωστόσο το πείραμα της αποκλειστικά online διεξαγωγής της CES δεν μας άφησε δυσαρεστημένους. Από το… ψηφιακό περίπτερο, λοιπόν, της Lenovo δεν έλειψαν προϊόντα που μας έδωσαν μια πρόγευση από το μέλλον που έρχεται με γρήγορους ρυθμούς, καθώς και συσκευές που ανυπομονούμε να ενταχθούν στην καθημερινότητά μας και να την αναβαθμίσουν πολύπλευρα. Καταγράψαμε για εσάς τα πάντα και σας τα απαριθμούμε!

ThinkReality A3

Η Lenovo βάζει… τα γυαλιά στους επαγγελματίες, παρουσιάζοντας ένα ζευγάρι Smart Glasses βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας! Τα ThinkReality A3 συνδέονται σε υπολογιστή ή επιλεγμένα Motorola smartphone μέσω καλωδίου USB-C, ώστε να εκμηδενίζεται το lag. Βασίζονται στο Qualcomm Snapdragon XR1 chipset και έρχονται με δυο στερεοσκοπικές οθόνες 1080p που προσφέρουν τη δυνατότητα για έως και 5 εικονικές οθόνες στο οπτικό πεδίο του χρήστη. Η 8MP RGB κάμερα καταγράφει 1080p βίντεο, ενώ οι διπλές κάμερες fish-eye παρέχουν τη δυνατότητα θέασης σε κλίμακα δωματίου.Πρόκειται για μια λύση που ενισχύει τα υβριδικά μοντέλα εργασίας και εκπαίδευσης, ενθαρρύνοντας τεχνολογίες 3D visualization και επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality).

ThinkBook Plus Gen 2 i

Η δεύτερη γενιά του ιδιόρρυθμου ThinkBook Plus διαθέτει μια δεύτερη e-Ink οθόνη στο… καπάκι (μεταφορικά και κυριολεκτικά!). Στην πλάτη της συσκευής, πίσω από την κύρια οθόνη, μας περιμένει μια e-Ink display ελάχιστης κατανάλωσης ενέργειας, η οποία καταλαμβάνει το 68% της επιφάνειας του καλύμματος του laptop. Ένα ειδικό περιβάλλον εργασίας παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το lid του laptop, ενώ μπορείτε ακόμα και να κρατήσετε χειρόγραφες σημειώσεις με τη βοήθεια της συνοδευτικής γραφίδας. Λεπτότερο και ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, με πάχος 13,9 χιλιοστά και βάρος μόλις 1,3 κιλά, το ThinkBook Plus Gen 2 i δεν αρκείται στο καινοτόμο του χαρακτηριστικό, αλλά έρχεται πλήρες σε τεχνικές προδιαγραφές. Η κύρια οθόνη διαθέτει ανάλυση 2560×1600 pixels και καλύπτει το 90% του σώματος, ενώ θύρες Thunderbolt 4, Wi-Fi 6 και ένα νέο προαιρετικό ThinkBook Charging Mat για ασύρματη φόρτιση, ολοκληρώνουν το ελκυστικό πακέτο!

ThinkBook 13x i

Με πάχος μόλις 12,9 χιλιοστά και βάρος που δεν ξεπερνά τα 1,2 κιλά, το ThinkBook 13x i είναι ένα από τα λεπτότερα και πιο εύκολα στη μεταφορά business laptop 13 ιντσών. Παρά το επαγγελματικό του προφίλ δεν παραμελεί την ψυχαγωγία σας, υποστηρίζοντας τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos. Στηρίζεται στην πλατφόρμα Intel Evo και στους επεξεργαστές χαμηλής κατανάλωσης μα υψηλών επιδόσεων Intel Core 11ης γενιάς. Πρακτικά προσφέρει ό,τι και το ThinkBook Plus Gen 2 i, χωρίς όμως την… εκκεντρική e-Ink οθόνη.

ThinkBook 16p Gen 2

Η πανίσχυρη σύνθεση του ThinkBook 16p έχει χτιστεί πάνω στην τελευταία γενιά επεξεργαστών AMD Ryzen 9 5000 Η Series Mobile, παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα ενσωμάτωσης της επόμενης γενιάς γραφικών GeForce RTX της NVIDIA. Η 16 ιντσών οθόνη χωρίζεται σε 2560×1600 pixels. Για τους επαγγελματίες της εικόνας και του βίντεο το συγκεκριμένο laptop μπορεί να διαμορφωθεί με μια pre-calibrated οθόνη, πιστοποιημένη με X-Rite Pantone. Στο τελικό configuration μπορείτε να προσθέσετε προαιρετικά και μια Full HD κάμερα για τηλεδιασκέψεις η οποία προστατεύεται από κάλυμμα ThinkShutter. Ταυτόχρονα, ένας ευφυής αλγόριθμος ακύρωσης θορύβου που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη καταστέλλει τους θορύβους περιβάλλοντος ώστε ο χρήστης να μπορεί εύκολα να αλλάζει τις λειτουργίες ήχου μεταξύ της ιδιωτικής λειτουργίας για προσωπικές διασκέψεις, της κοινής λειτουργίας για ομαδικές κλήσεις ή της λειτουργίας περιβάλλοντος για τις περιπτώσεις όπου επιθυμεί να μοιραστεί ήχους από άλλες συσκευές.

ThinkBook 14p

Το ThinkBook 14p είναι ακόμα πιο λεπτό και ελαφρύ (16,9 χιλ. πάχος και 1,4 κιλά βάρος) από το μεγάλο του αδερφάκι, το 16p. Διαθέτει οθόνη 14 ιντσών με ποιότητα που μπορεί να φτάσει έως και την 2,8K OLED display με πρότυπο VESA DisplayHDR True Black.

Νέα μέλη στην οικογένεια ThinkPad X1

Τα νέα ThinkPad X12 Detachable, τα επανασχεδιασμένα X1 Carbon και το X1 Yoga με Dolby Voice, υποστηρίζουν Intel Core vPro 11ης γενιάς επεξεργαστές. Αναλυτικότερα, το λεπτότερο ThinkPad, το ThinkPad X1 Titanium Yoga φέρει κάλυμμα από τιτάνιο, έχει πάχος μόλις 11 mm και διαθέτει μια πανέμορφη οθόνη χαμηλής ισχύος 13,5 ιντσών με αναλογία 3:2, μαζί με υποστήριξη Dolby Vision HDR και σύστημα ηχείων Dolby Atmos®. Τα ThinkPad X1 Carbon Gen 9 και το X1 Yoga Gen 6 αναβαθμίζονται με ολοκαίνουργιες οθόνες αναλογίας 16:10 που έχουν δυνατότητα χαμηλού μπλε φωτισμού, καθώς και ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κουμπί λειτουργίας. Προσφέρουν παράλληλα τις νέες ComputerVision Experiences ( CVx), αλλά και αισθητήρα ανίχνευσης ανθρώπινης παρουσίας για βελτιωμένη ασφάλεια και ευκολία χρήσης. Με το Dolby Vision και το σύστημα ηχείων Dolby Atmos, τόσο το X1 Carbon όσο και το X1 Yoga είναι τα πρώτα laptops στον κόσμο που υποστηρίζουν το Dolby Voice2, το οποίο προσφέρει μια εξαιρετικά πιο φυσική εμπειρία τηλεδιάσκεψης, με κρυστάλλινο ήχο που μειώνει την κόπωση των ακροατών και κάνει τις ψηφιακές συναντήσεις πιο παραγωγικές. Συγχρόνως, το ολοκαίνουργιο ThinkPad X12 Detachable συνδυάζει τις δυνατότητες ενός laptop υψηλής απόδοσης με την ευελιξία ενός αποσπώμενου tablet 12,3 ιντσών. Με την προστασία του Corning Gorilla Glass, η οθόνη υποστηρίζει σύνδεση με το προαιρετικό Lenovo Precision Pen ή το Lenovo Digital Pen, ενώ το φωτεινό πληκτρολόγιο τους, επιτρέπει την απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ λειτουργιών. Τέλος, στην CES 2021 παρουσιάστηκαν και τα ThinkPad Thunderbolt™ 4 και USB-C Universal και Smart Docks. Σχεδιασμένα για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκαλούνται από την αύξηση της εργασίας από οπουδήποτε, τα νέα Docks προσφέρουν τη δυνατότητα για αθόρυβη ανίχνευση, αλλά και λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων firmware. Τα Smart Docks, που υποστηρίζονται από το Microsoft Azure Sphere, ενισχύουν περαιτέρω τη λειτουργικότητα παρέχοντας απομακρυσμένη δυνατότητα για ενημερώσεις, διαχείριση της συσκευής και port status monitoring, χωρίς να διακόπτουν την παραγωγικότητα του χρήστη και χωρίς την ανάγκη σύνδεσης σε υπολογιστή.

Lenovo Legion 7

Τους πόθους κάθε gamer έρχεται να ικανοποιήσει το Legion 7, με οθόνη 16 ιντσών, χρωματική γκάμα 100% sRGB και νέα αναλογία διαστάσεων 16:10 για 11% περισσότερη πραγματική οθόνη και βελτιωμένο οπτικό πεδίο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι σχεδιαστές της Lenovo κατόρθωσαν να μεγαλώσουν την επιφάνεια οθόνης διατηρώντας το ίδιο μέγεθος μεταλλικού πλαισίου σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, αξιοποιώντας τον χώρο κάτω από την άρθρωση του υπολογιστή. Αυτό άνοιξε το δρόμο για μία σημαντική αναβάθμιση στην τεχνολογία gaming οθονών, με εκατομμύρια περισσότερα pixel από ό, τι στα παλαιότερα μοντέλα, σε μια σχεδόν bezel-less QHD (2560 x 1600p) οθόνη 16 ιντσών. Με IPS panel, 90% αναλογία οθόνης προς σώμα, προαιρετική πιστοποίηση VESA DisplayHDR  400, φωτεινότητα έως 500 nits, Dolby Vision, NVIDIA G-SYNC και ρυθμό ανανέωσης 165Hz, το Legion 7 αποτελεί το απόλυτο «όπλο» για τους απανταχού hardcore gamers. Με τη βοήθεια του Corsair iCUE μπορείτε να προσαρμόσετε τον RGB φωτισμό σε διαφορετικές ζώνες του υπολογιστή σας, όπως στο λογότυπο στο καπάκι, στους αεραγωγούς ή ακόμα και σε μεμονωμένα πλήκτρα. Για τους streamers, η ενσωματωμένη κάμερα web HD (720p) έρχεται με E-Shutter. Στην καρδιά του βρίσκονται οι τελευταίοι επεξεργαστές AMD Ryzen Mobile που προμηθεύουν το νέο Lenovo Legion AI Engine με όλη την απαραίτητη ισχύ, κρατώντας χαμηλές τις θερμοκρασίες με τη βοήθεια και της τεχνολογίας Vapor Chamber που παρέχει έως και 63% μεγαλύτερη θερμική απόδοση από την προηγούμενη γενιά. Η μπαταρία χωρητικότητας 80WHr φορτίζει γρήγορα (Rapid Charge Boost), ενώ υπάρχει δυνατότητα επιλογής NVIDIA GeForce RTX Series GPU επόμενης γενιάς και Wi-Fi 6 Killer AX1650 για ταχύτατη ασύρματη συνδεσιμότητα.

Lenovo Legion Slim 7

To 15,6 ιντσών gaming laptop είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από κάθε άλλο Legion της κατηγορίας στην ιστορία της Lenovo, ενσωματώνοντας NVIDIA GeForce RTX GPU για καθηλωτικά Ray Tracing γραφικά. Οι διαθέσιμες συνθέσεις περιλαμβάνουν επεξεργαστές AMD Ryzen επόμενης γενιάς, IPS οθόνη 15,6 ιντσών, Dolby Vision, 4Κ ανάλυσης (3840 x 2160 pixels) με ρυθμό ανανέωσης 60Hz και 100% Adobe RGB ή εναλλακτικά IPS Full HD (1920 x 1080 pixels), Dolby Vision με έως και 165Hz refresh rate και γκάμα 100% sRGB. Το πληκτρολόγιο έχει είτε λευκό οπίσθιο φωτισμό ή προαιρετικά Corsair iCUE RGB. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στο power button, η 720p webcam φέρει συρόμενο κλείστρο και υπάρχει η επιλογή για Wi-Fi 6 Killer AX1650 ασύρματη δικτύωση τελευταίας γενιάς. Η κατασκευή από μείγμα μαγνησίου και αλουμινίου, το βάρος παραμένει στα 1,9 κιλά δίχως να θυσιάζονται οι αντοχές στην… κακομεταχείριση. Διαθέσιμο με λέιζερ χάραξη λογοτύπου το Lenovo Legion Slim 7 προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας 71WHr και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Rapid Charge Express.

Lenovo Legion 5 Pro

Ελάχιστα bezels για αναλογία οθόνης 90% με λόγο 16:10, γραφικά με NVIDIA GeForce RTX υπογραφή και επιδόσεις για επαγγελματίες χαρακτηρίζουν το απόλυτο όπλο των eSports. Χτισμένο πάνω σε επεξεργαστές AMD Ryzen, το Legion 5 Pro εκμεταλλεύεται την τεχνολογία Dual Burn προκειμένου CPU και GPU να απογειώσουν τα παρεχόμενα framerates. Ως εκ τούτου, αντίστοιχος είναι και ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης (165Hz). Ο χρόνος απόκρισης αγγίζει τα 3ms. Η IPS οθόνη 16 ιντσών QHD (2560 x 1600 pixels) καθηλώνει με τα 500 nits φωτεινότητας. Από τη στιγμή που μιλάμε για ένα εργαλείο για επαγγελματίες gamers, έμφαση έχει δοθεί και στην άμεση απόκριση του πληκτρολογίου Lenovo Legion TrueStrike.

 Lenovo Legion 5

Το νέο Lenovo Legion 5 έρχεται σε δύο εναλλακτικά μεγέθη οθόνης, 15 ιντσών ή 17 ιντσών. Η 17,3 ιντσών IPS οθόνη έχει ανάλυση Full HD (1920 x 1080 pixels) και ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Η 15,6 ιντσών IPS Full HD (1920×1080 pixels) οθόνη έχει ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz και 100% sRGB χρωματική πιστότητα. Η έκδοση των 15 ιντσών ζυγίζει 2,4 κιλά. Υψηλές επιδόσεις και ψύξη  με χαλκοσωλήνες υψηλής θερμικής απόδοσης σε συνδυασμό με το Lenovo Legion TrueStrike πληκτρολόγιο, τους επεξεργαστές AMD Ryzen Mobile επόμενης γενιάς και τις NVIDIA GeForce RTX Series GPU εγγυόνται την τεχνική υπεροχή για κάθε απαιτητικό gamer!

 Lenovo Legion S600 Gaming Station

Ξεχάστε την ανάγκη να φορτίζετε το ακουστικό, το ποντίκι ή το τηλέφωνό σας με το νέο Lenovo Legion S600 Gaming Station! Πρόκειται για έναν σταθερό σταθμό φόρτισης με τεχνολογία hang-to-charge για τα νέα, ασύρματα gaming ακουστικά Lenovo Legion H600, αλλά και μία βάση με δυνατότητα Qi που φορτίζει αυτόματα συμβατά smartphone (έξοδος έως 10W), καθώς και gaming ποντίκια ή και άλλες ασύρματες συσκευές, ακόμα και όταν ο φορητός σας υπολογιστής είναι απενεργοποιημένος. Η βάση φόρτισης ζυγίζει 919 γραμμάρια και διαθέτει δύο θύρες διέλευσης USB-A στο κάτω μέρος, για συνδεσιμότητα και φόρτιση υψηλής ταχύτητας.

Lenovo Legion H600 Wireless Gaming Headset

Το Lenovo Legion H600 Wireless Gaming Headset παρέχει επαγγελματικό ήχο, με τον premium ασύρματο δέκτη 2.4GHz, χωρίς απώλειες και με εντυπωσιακή απόσταση λήψης έως και 12 μέτρα. Με latency κάτω των 35 ms, τα Legion ακουστικά είναι σχεδιασμένα για να μπορείτε να αντιλαμβάνεστε και να ενεργείτε γρηγορότερα, ενώ η ικανότητά τους να φορτίζουν ασύρματα στον νέο σταθμό φόρτισης, κρατά το γραφείο σας πιο τακτοποιημένο. Προσαρμόζονται στο μέγεθος του κεφαλιού σας και κάθονται άνετα στον λαιμό σας όταν δεν τα φοράτε. Τα 50mm audio drivers των H600 παράγουν επιβλητικό ήχο με εύρος ζώνης έως 3M, ενώ το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου παρέχει λειτουργία flip-to-mute και κρυστάλλινο ήχο στην επικοινωνία.

 Lenovo IdeaPad 5G

Όταν το ζητούμενο είναι ένας γρήγορος φορητός υπολογιστής με άμεση πρόσβαση στο internet, δίχως να ξοδέψετε μια περιουσία, το 14 ιντσών IdeaPad 5G αποτελεί μια δυνατή πρόταση. Υποστηρίζει συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας 4G / LTE και 5G για να μπορείτε να έχετε ταχύτατο δίκτυο όπου κι αν βρεθείτε. Η εκτεταμένη αυτονομία του μπορεί να προσφέρει έως και 20 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο. Αξιοσημείωτο είναι πως σε ρόλο επεξεργαστή συναντάμε το chipset Snapdragon 8cx 5G της Qualcomm με Adreno 680 GPU και Snapdragon X55 Modem-RF. Η Full HD οθόνη έχει IPS panel, φωτεινότητα 300 nits και χρωματική γκάμα 100% sRGB. Με το IdeaPad 5G (αλλά και με την 4G / LTE έκδοσή του), θα έχετε επίσης μνήμη έως 8 GB LPDDR4X και 512 GB αποθήκευσης SSD PCIe. Η σχεδίαση χωρίς ανεμιστήρα, διατηρεί σε σχεδόν μηδενικά επίπεδα τον παραγόμενο θόρυβο. Τον ήχο επιμελούνται τα Dolby Audio μπροστινά ηχεία και την φωνή σας καταγράφει ένα μικρόφωνο διπλής συστοιχίας. Το Instant on με το Modern Standby που διαθέτει, έχουν ως αποτέλεσμα το IdeaPad 5G να είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή για έκτακτες τηλεδιασκέψεις, με τη βοήθεια και της κάμερας υπέρυθρων (IR) που μπορεί να ξεκλειδώσει αυτόματα τη συσκευή, αναγνωρίζοντας με ασφάλεια το πρόσωπό σας. Με πάχος μόλις 14,9 mm και βάρος μόλις 1,2kg, είναι πρακτικά αδύνατο να σας κουράσει στη μεταφορά, ενώ με μπαταρία 51WHr και Rapid Charge Express θα σας λύσει τα χέρια από πλευράς αυτονομίας.

Lenovo IdeaPad 5i Pro & IdeaPad 5 Pro

Οι ισχυρότεροι εκπρόσωποι της IdeaPad οικογένειας το IdeaPad 5i Pro και το IdeaPad 5 Pro, προσφέρουν μία ευρεία σειρά επιλογών διαμόρφωσης, όπως το μέγεθος της οθόνης (14 ή 16 ιντσών), αναλογίας 16:10 και sRGB κάλυψης από 90% έως και 100%. Η τελευταίας γενιάς συνδεσιμότητα Wi-Fi 6 θα επιταχύνει κάθε σας δικτυακή εργασία. Με βάρος μόλις 1,45 κιλά για το μοντέλο των 14 ιντσών και 2 κιλά για το μεγαλύτερο των 16 ιντσών, κάμερα υπέρυθρων (ΙR) για άμεσο ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου και λειτουργία έξυπνης ψύξης, κάθε IdeaPad μετατρέπεται σε έναν αναντικατάστατο συνεργάτη. Μεγαλύτερο trackpad και βελτιωμένο πληκτρολόγιο με προαιρετικό οπίσθιο φωτισμό απογειώνουν την παραγωγικότητά σας.

Το IdeaPad 5i Pro έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i7 έως και 11ης  γενιάς, γραφικά έως και NVIDIA MX450, οθόνη IPS έως και 14 ιντσών, 2.8K (16:10) με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και φωτεινότητα 400 nits ή μεγαλύτερη οθόνη IPS έως και 16 ιντσών, 2,5K (16:10) με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και φωτεινότητα 350 nits. Η μνήμη μπορεί να αγγίξει τα 16GB DDR4 και ο αποθηκευτικός χώρος το 1TB SSD PCIe M.2. Ο φορητός υπολογιστής 14 ιντσών προσφέρει μπαταρία 56,5WHr και Rapid Charge Boost ενώ η χωρητικότητα μπαταρίας αγγίζει τα 75WHr στις 16 ίντσες (με υποστήριξη για Rapid Charge Express). Το μοντέλο 16 ιντσών προσφέρει επίσης τεχνολογία Thunderbolt 4 μονού καλωδίου.

Εάν προτιμήσετε το Lenovo IdeaPad 5 Pro θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξτε ανάμεσα στους επεξεργαστές AMD Ryzen Mobile επόμενης γενιάς, έως NVIDIA MX450 GPU, έως 16 GB DDR4 μνήμης και έως 1 TB SSD PCIe M.2 αποθήκευσης. Η οθόνης IPS 14 ιντσών μπορεί να προσφέρει έως και 2.8K ανάλυσης (16:10) με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και φωτεινότητα 400 nits. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 56,5WHr με Rapid Charge Boost.  Στο IdeaPad 5 Pro 16 ιντσών μπορείτε να προσθέστε μέχρι και NVIDIA GeForce RTX επόμενης γενιάς GPU, 32 GB DDR4 μνήμης και 1TB SSD PCIe M.2 αποθήκευσης. Η IPS οθόνη έχει ανάλυση 2,5K (16:10) με υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και φωτεινότητα 350 nits, ενώ η μπαταρία διαθέτει χωρητικότητα 75WHr με Rapid Charge Express.

Lenovo Tab P11

Το Lenovo Tab P11 σας βοηθά να κάνετε περισσότερα, με πιο έξυπνες λειτουργίες και ειδική πένα – όταν ψάχνετε για τις τελευταίες ειδήσεις, μιλάτε με τους φίλους σας ή απλώς θέλετε ατελείωτες  ώρες ψυχαγωγίας με περισσότερα pixel. Προσφέρει οθόνη αφής IPS υγρών κρυστάλλων (LCD), υψηλής ευκρίνειας 2K (2000 x 1200) 11 ιντσών, που είναι μεγαλύτερη και φωτεινότερη στα 400 nits. Με ενσωματωμένη τεχνολογία Eye Care εγκεκριμένη από το TÜV Rheinland,  η οθόνη βοηθά στον περιορισμό του μπλε φωτός και άρα τη μείωση της καταπόνησης των ματιών.Το εξωτερικό του Lenovo Tab P11 είναι εξίσου λαμπερό όσο και η οθόνη του, με μοντέρνο φινίρισμα διπλού τόνου που διατίθεται σε Slate Grey, ή σε Platinum Grey hue και στιβαρό πλαίσιο από κράμα αλουμινίου για πιο κομψό προφίλ. Χρωστά την ισχύ του στο Snapdragon 662 Mobile Platform με προηγμένο LTE,  στο ενσωματωμένο υποσύστημα Qualcomm® FastConnect και τη μνήμη RAM έως 6 GB που προσφέρει γρήγορη περιήγηση. Παράλληλα, το Lenovo Tab P11 είναι ένα από τα λίγα tablet που έχουν πιστοποιηθεί για streaming εκπομπών στο Netflix σε HD (υψηλή ευκρίνεια). Ακούστε τις αγαπημένες σας μελωδίες από οπουδήποτε στο σπίτι για έως και 15 ώρες χρήση με πλήρη φόρτιση, καθώς εναλλάσσετε τη χρήση των προεγκατεστημένων εφαρμογών του Microsoft Office (π.χ. Microsoft Word, Excel, OneNote και PowerPoint) με άλλα apps από το Google Play. Tο οικογενειακό Lenovo Tab P11 διαθέτει επίσης Kids Space από την Google, τη νέα λειτουργία για παιδιά που διαθέτει εφαρμογές, βιβλία και βίντεο20 για να βοηθήσει τα παιδιά κάτω των εννέα ετών να μάθουν και να διασκεδάσουν (όσο οι ενήλικες ολοκληρώνουν online συναντήσεις εργασίας στο διπλανό δωμάτιο). Είτε το χρησιμοποιείτε για να μιλήστε με τους φίλους σας ή για να παρακολουθήσετε διδασκαλία από  απόσταση, θα λατρέψετε την ευκολία του login μέσω hands-free και των καταπληκτικών βιντεοκλήσεων που μπορείτε να κάνετε με την μπροστινή 8MP κάμερα του. Δεν θέλετε η μαμά σας να σχολιάσει το ακατάστατο σαλόνι σας, όταν της μιλάτε μέσω βιντεοκλήσης το Σαββατοκύριακο; Απλώς χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Smart Privacy για να θολώσετε το φόντο σας. Απολαύστε αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο με υψηλή πιστότητα και καθηλωτικό ήχο από τετραπλά ηχεία του, με Dolby Atmos για υπέροχο ήχο, τόσο σε οριζόντια όσο και σε κατακόρυφη λειτουργία.Το έξυπνο Lenovo Precision Pen 2 είναι ικανό να ανιχνεύει τόσο την κλίση, όσο και τις λεπτές ρυθμίσεις πίεσης, για να σας προσφέρει μια πιο ομαλή εμπειρία ψηφιακής γραφής και σχεδίου. Με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 200 ώρες, χωρητικότητα μπαταρίας 60mAh και βύσμα USB Type-C για φόρτιση, αυτή η προαιρετική πένα θα είναι έτοιμη να αποτυπώσει οποιαδήποτε έμπνευσή σας, ανά πάσα στιγμή.

 Lenovo Yoga AIO 7

Ο all-in-one επιτραπέζιος υπολογιστής έρχεται με Windows 10 και στιλ που ξεχωρίζει! H περιστροφική άρθρωση της οθόνης σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε τη θέση της, περιστρέφοντάς την εύκολα από οριζόντια έως πλήρως κάθετη θέση. Η γωνία θέασης προσαρμόζεται από εντελώς επίπεδη έως και 20 μοίρες. Με το ενσωματωμένο hardware ασύρματης μετάδοσης του Yoga AIO 7, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την οθόνη από απόσταση με το tablet ή smartphone σας. Τα στερεοφωνικά ηχεία με πιστοποίηση JBL Harman που έχουν τοποθετηθεί προσεκτικά στην μπροστινή όψη, κάτω από την περιστρεφόμενη οθόνη του Lenovo Yoga AIO 7 για να εξασφαλίζουν ισχυρό, καθηλωτικό ήχο ακόμη και όταν η οθόνη γυρίζει κάθετα. Ταυτόχρονα, είναι ο πρώτος all-in-one Η/Υ στον κόσμο με οθόνη 4K IPS 27 ιντσών που υποστηρίζει προδιαγραφές χρωμάτων τόσο στα 99% DCI-P3, αλλά και στα 99% Adobe RGB, προσφέροντας εκθαμβωτικά γραφικά.  Η τεχνολογία οθόνης του Yoga AIO 7 έχει ως αποτέλεσμα ένα ευρύτερο φάσμα θερμότερων κόκκινων και κίτρινων και πιο έντονα πράσινα και κυανά χρώματα. Τις επιδόσεις φροντίζει ο επεξεργαστής AMD Ryzen 7 4800H παρέα με την GPU NVIDIA GeForce RTX  2060. Υποστηρίζεται και λειτουργία hands-free της Alexa, καθώς υπάρχουν ενσωματωμένα μικρόφωνα.

Οθόνες Lenovo L24i-30 και L27e-30

Τα premium In-Plane Switching (IPS) που προσφέρονται τόσο στις οθόνες Lenovo L24i-30 όσο και στις οθόνες Lenovo L27e-30, σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλα όσα θέλετε από τον υπολογιστή σας: ταινίες, αγορές στο διαδίκτυο, ειδήσεις, παιχνίδια και φυσικά την εργασία σας, παρέχοντας πεντακάθαρη εικόνα σε ευρεία οπτική γωνία. Επίσης, με την αλλαγή του τρόπου εκπαίδευσης που πλέον περιλαμβάνει περισσότερη διδασκαλία από απόσταση, όλο και περισσότεροι δάσκαλοι και μαθητές ανακαλύπτουν ότι χρειάζονται μεγαλύτερες, υψηλότερης ποιότητας οθόνες για τα ψηφιακά μαθήματά τους. Σχεδιασμένες για απόλυτη λειτουργικότητα, οι βάσεις και των δύο οθονών διαθέτουν δυνατότητες διαχείρισης καλωδίων και μια ενσωματωμένη θήκη για smartphone για να κρατήσουν οργανωμένο και καθαρό τον χώρο σας. Απλώς γείρετε την οθόνη για πιο άνετη γωνία θέασης και επιλέξτε ανάμεσα σε δύο ανθεκτικής κατασκευής βάσεις: είτε την εξελιγμένη μεταλλική βάση της νέας Lenovo L24i-30, με μοντέρνα δίχρωμα στοιχεία ή την απλή κομψότητα της Lenovo L27e-30’s σε χρώμα Graphite Grey. Και οι δύο  οθόνες έχουν περίγραμμα σε Raven Black και είναι εξαιρετικά λεπτές (έως και 7,1 mm) και σχεδόν χωρίς περίγραμμα σε τρεις πλευρές. Επιλέξτε την οθόνη Lenovo L24i-30, IPS 23,8 ιντσών Full HD (1920 x 1080) ή την ακόμα μεγαλύτερη 27-ιντσών Lenovo L27e-30. Διατηρήστε τα μάτια σας ξεκούραστα με την προηγμένη anti-glare, Eye Comfort τεχνολογία, πιστοποιημένη από την TUV Rheinland5, που ελαχιστοποιεί την έκθεσή των ματιών σας στο μπλε φως. Και οι δύο αυτές οθόνες υποστηρίζουν την τεχνολογία AMD FreeSync για ομαλό και χωρίς διακοπές gaming, ενώ έχουν δυνατότητα refresh rate έως και 75Hz, μέσω της θύρας HDMI.

LAVIE MINI

Ο convertible υπολογιστής τσέπης LAVIE MINI είναι ένας από τους μικρότερους form factors που κυκλοφορούν στην αγορά, με απόδοση έως και 11ης γενιάς Intel Core i7 επεξεργαστές και γραφικά Intel Iris Xe. Με οθόνη αφής 8 ιντσών WUXGA (1920 x 1200), αυτή η ελαφριά, πρωτότυπη συσκευή κυκλοφορεί σε Crystal White με ημιδιαφανή εμφάνιση, ενώ ζυγίζει μόλις 579 γραμμάρια, ώστε να μπορείτε να τη πάρετε μαζί σας παντού. Απολαύστε εξυπνότερες λειτουργίες όπως το Modern Standby, την κάμερα IR με Windows Hello για ανέπαφη είσοδο, αλλά και τα νέα, στρογγυλά πλήκτρα – όλα στο ίδιο μέγεθος, τόσο για τα γράμματα όσο και για τα σύμβολα – που κάνουν τη χρήση του πληκτρολογίου ευκολότερη. Με χωρητικότητα μπαταρίας έως και 26WHr, αποκτήστε αξιόπιστο Wi-Fi 6, επιπλέον χώρο αποθήκευσης έως 256 GB SSD , αλλά και άφθονη μνήμη 16 GB LPDDR4. Το λογότυπο στο κάλυμμα LCD ανάβει όσο ο υπολογιστής είναι σε λειτουργία, ενώ έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο για πιο premium εμφάνιση.

Για να εξατομικεύσετε ακόμα περισσότερο την εμπειρία σας, απλώς συνδέστε τον προαιρετικό Gaming Controller στο σούπερ μικρό LAVIE MINI και παίξτε παιχνίδια υψηλής ποιότητας, σαν το Battle Royal ή παιχνίδια με αυτοκίνητα αγώνων. Όταν το παιχνίδι σας βρίσκεται σε παύση, απλώς αφαιρέστε τον controller, μεταφέρετε τον υπολογιστή και συνεχίστε το παιχνίδι όποτε θέλετε. Το gaming controller συνοδεύεται από όλες τις γνωστές λειτουργίες και μάλιστα στο συνηθισμένο gaming layout (δονήσεις, κουμπιά σκανδάλης αριστερά / δεξιά και αναλογικά thumbsticks). Μπορείτε επίσης στείλετε το παιχνίδι στην οθόνη της τηλεόρασής σας για να μπορούν όλοι να δουν  πόσο φοβερός gamer είστε, τοποθετώντας τον υπολογιστή στο προαιρετικό HDMI Dock. Εκτός από σύνδεση HDMI, το Dock παρέχει και άλλες επεκτάσεις εισόδου / εξόδου, συμπεριλαμβανομένων πολλών θυρών USB Type-C και -A. Το Dock έχει επίσης τη δυνατότητα να φορτίσει τον υπολογιστή σας, για μια γρήγορη ενίσχυση της μπαταρίας σας.

LAVIE Pro Mobile

Το LAVIE Pro Mobile επιστρέφει με ακόμα πιο δελεαστικές δυνατότητες για τους επαγγελματίες που βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει. Με χαρακτηριστικά όπως μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και πιο άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης που προσφέρει η 1,5 mm απόσταση ανάμεσα στα κουμπιά του πληκτρολογίου, το LAVIE Pro Mobile έχει επίσης βελτιστοποιημένο hinge που του επιτρέπει να έχει την κλίση που ανά πάσα στιγμή προτιμάτε – έως 180 μοίρες – για typing pitch που φτάνει τα19 mm. Κατασκευασμένο από κορυφαίους τεχνίτες, το απίστευτα ελαφρύ και λεπτό LAVIE Pro Mobile, αποτελείται από υλικά επόμενης γενιάς που κάποτε χρησιμοποιούνταν μόνο για αποστολές στο διάστημα, όπως το κάλυμμα από ανθρακονήματα. Το LAVIE Pro Mobile ζυγίζει λιγότερο από 889 γραμμάρια, με μοναδικά λεπτό σώμα 16,7 χιλιοστών και προσφέρει έως και 11ης γενιάς Intel Core i7 με γραφικά Intel Iris Xe για απόλυτη φορητότητα. Τέλος, με μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας που φτάνει έως και τις 10 ώρες, το LAVIE Pro Mobile σας επιτρέπει να εργάζεστε από σχεδόν οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Ο εκπληκτικός σχεδιασμός του με οθόνη 13,3 ιντσών και το κομψό Navy Blue χρώμα του, καθιστά το νέο LAVIE Pro Mobile ιδανική συσκευή για τους χρήστες με πολυάσχολο τρόπο ζωής.

 

Keywords
lenovo, lenovo, las vegas, augmented reality, nvidia geforce, microsoft office, καιρος, laptop, vegas, online, smart, motorola, lag, λύση, thunderbolt, mat, business, vision, intel, evo, amd, series, mobile, geforce, nvidia, συγκεκριμένο, full, oled, black, νέα, carbon, yoga, voice, hdr, μπλε, laptops, tablet, glass, microsoft, azure, sphere, status, legion, qhd, ips, corsair, web, engine, ισχύ, rapid, gpu, ray, adobe, refresh, power, button, express, pro, dual, cpu, wireless, drivers, lte, μνήμη, ssd, tab, ειδήσεις, lcd, ram, netflix, office, excel, powerpoint, google, play, kids, space, login, βύσμα, usb, windows, jbl, alexa, βασεις, raven, tuv, φως, hdmi, mini, iris, crystal, white, εμφάνιση, controller, royal, layout, blue, κινηση στους δρομους, βιβλια, σταση εργασιας, www.google.gr, τελος του κοσμου, γραφειο υπολογιστη, alexa, rapid, layout, μνημη ram, το ποντικι, μνήμη, βιντεο, qhd, αυτοκινητα, γωνια, εργασια, ηχεια, οθονες, οψη, παιχνιδια, πλαισιο, ρυθμος, τα νεα, ταινιες, τηλεφωνο, φυσικη, φως, χρωματα, adobe, amd, azure, cpu, express, hdmi, hdr, jbl, lcd, lte, microsoft, nvidia, nvidia geforce, office, ram, smart, ssd, αγορα, αυξηση, ακουστικα, αλγοριθμος, απιστευτα, βύσμα, βοηθεια, βρισκεται, γυαλια, διαστημα, δυνατοτητα, δοθει, διαδικτυο, δικτυο, ευκολα, υπαρχει, εκθεση, εμπνευση, εμφάνιση, επικοινωνια, ερχεται, ερχονται, ετοιμο, ετων, εφαρμογες, ευφυης, τεχνολογια, εξυπνο, ζωης, ζωνες, ιδιο, θηκη, εικονα, ηχο, καμερες, κυρια, κιλα, κλιμακα, κλιση, κοπωση, λειζερ, λειτουργια, ληψη, λύση, λογο, μαμα, ματια, μεμονωμενα, μειωση, μπλε, μικρο, μοιρες, μοντελα, μορφη, μπορειτε, νοημοσυνη, ξεκινημα, παντα, οθονη, οθονη αφης, οιστρος, οικογενεια, παιδια, πεδιο, περιβαλλον, ποιοτητα, πιστοποιηση, πληκτρολογιο, ποντικι, υπογραφη, ρυθμισεις, ρολο, συγκεκριμένο, σειρα, συμβολα, σωμα, σπιτι, σουπερ, τελευταιες ειδησεις, τιτανιο, ισχύ, υψηλη, φυσικα, φτανει, φοντο, φωνη, χρονος, χρωμα, χαρα, ψηφιακη, ψηφιακο, ωρες, αδυνατο, αγορες, anti, ασφαλεια, button, black, blue, mobile, business, white, corsair, carbon, crystal, dci, free, drivers, dual, excel, engine, εμφαση, εννεα, royal, ετοιμη, evo, web, fish, full, geforce, glass, gpu, thunderbolt, intel, ink, yoga, ips, iris, υβριδικα, kids, controller, καρδια, lag, laptop, laptops, las vegas, legion, λευκο, login, mat, microsoft office, mini, motorola, windows, netflix, oled, πενα, παιχνιδι, play, πληροφοριες, ποντικια, power, raven, rite, pro, ray, series, shutter, space, sphere, status, sync, tablet, tab, online, tuv, usb, υλικα, υπεροχο, υπεροχη, vegas, vision, wireless, χερια, refresh, voice, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα