Βιντεοκάμερες: Οικογενειακές στιγμές για πάντα ζωντανές

Μια φορά τον χρόνο, συνήθως τις μέρες των γιορτών, όλη η οικογένεια σμίγει, από τον παππού μέχρι και τα νεότερα μέλη. Οι αναμνήσεις όμως των στιγμών αυτών με το πέρασμα του καιρού -ή την άφθονη σαμπάνια- ξεθωριάζουν. Προνοήστε και κρατήστε τις για πάντα ζωντανές με τη βοήθεια μιας βιντεοκάμερας!

Panasonic HC-VX1

Η κάμερα της Panasonic, χάρη στις εντυπωσιακές δυνατότητες του

φακού της, Leica Dicomar, χαρίζει υψηλής ποιότητας 4Κ εικόνες τόσο στα βίντεο όσο και στις φωτογραφίες. Ο μεγάλος της αισθητήρας 1/2,5″ και ο φωτεινός της φακός F1.8 προσφέρουν περίπου 1,7 φορές υψηλότερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε σχέση με τις συμβατικές κάμερες, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιείται ο θόρυβος, ακόμα και κατά τις λήψεις εσωτερικών χώρων ή νυχτερινών τοπίων. Ο φακός της μπορεί να καλύψει από ευρυγώνιες λήψεις 25 χιλ. έως τηλεφακό 600 χιλ., καλύπτοντας έτσι μια τεράστια γκάμα λήψεων.

Ενδ. τιμή: 799€

4K UHD | 24x οπτικό zoom  | 8.57MP

Sony FDRAX53B

Με την FDRAX53B, η εγγραφή με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit σε φορμά XAVC S αποτυπώνει με σαφήνεια ακόμη και σκηνές με γρήγορη, εναλλασσόμενη κίνηση και μάλιστα σε 4Κ ανάλυση. Χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία Ustream, μπορείτε να μοιράσετε ζωντανά τις σημαντικότερες στιγμές σας σε smartphones και tablets. Το εξελιγμένο ενσωματωμένο μικρόφωνό της 5.1 καναλιών καταγράφει και αποδίδει την πραγματική ατμόσφαιρα της σκηνής.

Ενδ. τιμή: 899€

4K UHD | 20x οπτικό zoom | 16.6MP

JVC GZ-R405BE

Η κάμερα της JVC είναι ιδανική λύση για τους επίδοξους… κινηματογραφιστές που τους αρέσουν τα δύσκολα. Η GZ-R405BE είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη και τις ακραίες θερμοκρασίες, καθιστώντας την πιστό σύντροφο στις χιονισμένες σας και όχι μόνο αποδράσεις. Διαθέτει έναν αισθητήρα CMOS Super LoLux με οπίσθιο φωτισμό, ο οποίος εγγυάται σαφείς εικόνες και έχει την ικανότητα για δυναμικό zoom 60x. Μπορεί να απαθανατήσει βίντεο Full HD ανάλυσης και ενσωματώνει σταθεροποιητή εικόνας. Η κάμερα έρχεται με εγγύηση 2 ετών από την JVC

Ενδ. τιμή: 359€

Full HD | 40x οπτικό zoom | 10MP

Canon Lergia HF R 86

Με έμφαση τόσο στην εικόνα όσο και στον ήχο, η βιντεοκαμέρα της Canon επιτυγχάνει ιδανικά αποτελέσματα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, χάρη σε μια πληθώρα τεχνολογιών, όπως ο επεξεργαστής DIGIC DV 4. Εχει ακόμα δυνατότητα ευέλικτης εναλλαγής μεταξύ αργής και γρήγορης κίνησης κατά την εγγραφή. Επιπλέον, ο διαμοιρασμός των αρχείων της μπορεί να επιτευχθεί πολύ εύκολα μέσω WiFi με NFC. Το υβριδικό της zoom 57x επιτυγχάνεται χωρίς τρέμουλο ή θολές εικόνες, χάρη στον έξυπνο σταθεροποιητή της. 

Ενδ. τιμή: 341,40€

Full HD | 32x οπτικό zoom  | 3.28MP

Panasonic HC-V380EG-K

Με την έξυπνη κάμερα της Panasonic μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία εγγραφής και το κρυστάλλινο οπτικό αποτέλεσμα στην οθόνη σας. Η ασύρματη λειτουργία πολλαπλής κάμερας εγγράφει ταυτόχρονα πολλές σκηνές από διαφορετικές γωνίες, προσφέροντας μοναδικά βίντεο. Η λειτουργία Lecel Shot που διαθέτει και η ανίχνευση τρεμοπαίγματος πέντε αξόνων, διατηρούν σταθερό και διαυγές το αποτέλεσμα της εικόνας. Εχει την ικανότητα να φέρει 50 φορές πιο κοντά οπτικά τα αντικείμενα και 90 με το έξυπνο zoom. 

Ενδ. τιμή: 299€

Full HD | 50x οπτικό zoom | 10 MP

Sony HDR-PJ410B

Ο αισθητήρας Xmor R CMOS και ο Carl Zeiss φακός υψηλών προδιαγραφών της HDR-PJ410B εγγυώνται για ένα ποιοτικότατο τελικό αποτέλεσμα. Η προβολή του περιεχομένου της μπορεί να γίνει από τον ενσωματωμένο προβολέα στο πορτάκι πίσω από την οθόνη της κάμερας. Εναλλακτικά, μέσω των τεχνολογιών WiFi και NFC που ενσωματώνει, μπορείτε να συνδεθείτε με το smartphone ή το tablet σας. Ακόμα μπορείτε να έχετε ταυτόχρονες λήψεις από έως και πέντε κάμερες. Το οπτικό zoom 30x και το zoom ευκρινούς εικόνας θα σας χαρίσουν σκηνές ιδιαίτερα καθαρές. Το Optical Steady Shot σταθεροποιεί τη λήψη της εικόνας έως και 13 φορές σε σύγκριση με την τυπική λειτουργία, ακόμα και όταν περπατάτε.

Ενδ. τιμή: 329€

Full HD | 30x οπτικό zoom | 9.2MP

Keywords
Τυχαία Θέματα