Οι καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας της Ηuawei στην υπηρεσία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας – ΣΕΠΕ

Η Huawei στο πλαίσιο συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ), στον οποίο είναι μέλος, παρέδωσε στον ΣΕΠΕ την All-in-One διαδραστική πλατφόρμα ευφυούς συνεργασίας Ideahub. 

Μέσω του IdeaHub η Huawei, δίνει τη δυνατότητα στον ΣΕΠΕ να χρησιμοποιεί καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας που ενισχύουν την παραγωγικότητα εύκολα και φυσικά, επιτρέπουν την προσωπική αλληλεπίδραση και βελτιώνουν

τις συνθήκες συνεργασίας των μελών του ακόμα και σε συνθήκες κοινωνικής αποστασιοποίησης. 

Με την  έξυπνη All-in-One διαδραστική πλατφόρμα IdeaHub μεγιστοποιείται η παραγωγικότητα και η ευελιξία στην εξ’ αποστάσεως συνεργασία. Επίσης το IdeaHub μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει έναν επαγγελματικό εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης με μια συσκευή, αφού ενσωματώνει λειτουργίες, όπως υψηλής ανάλυσης (full 1080p HD) συνδιαλέξεις με κοινή χρήση περιεχομένου 4K (π.χ. βίντεο) για καλύτερη εμπειρία χρήστη και ασύρματη κοινή χρήση, διαδραστικό whiteboard, έξυπνη γραφή, ομαδική εργασία και τηλεδιάσκεψη, επιτρέποντας την αλληλεπίδραση μεταξύ τοπικών και εξ’ αποστάσεως χρηστών.

Το IdeaHub προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε χώρο και παρέχει τρία μοναδικά χαρακτηριστικά στους χρήστες που αναζητούν ένα υπερσύγχρονο έξυπνο χώρο εργασίας για διαφορετικά σενάρια:

• ανοιχτό οικοσύστημα για cloud video conferencing 

• καινοτόμο και απλό σχεδιασμό προϊόντων αντί για παραδοσιακό περίπλοκο hardware

• ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Η κα Τόνια Πέτροβιτς, Senior Public Relations Manager της Huawei, δήλωσε: «Το όραμα της Huawei είναι να φέρει την ψηφιοποίηση σε κάθε άτομο, σπίτι και οργανισμό, για ένα πλήρως συνδεδεμένο, «έξυπνο» κόσμο. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία και η παροχή ευφυών λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα και δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες του αύριο. Η ενσωμάτωση στοιχείων όπως τεχνολογία 4K & AI δημιουργούν νέα δεδομένα στην καθημερινότητα της εξ’ αποστάσεως εργασίας και συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας των επιχειρήσεων».

-The End-

Σχετικά με τον Όμιλο Huawei

Ο Όμιλος Huawei ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο πάροχο υποδομών, έξυπνων συσκευών και Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT). Παγκοσμίως, οι 194.000 εργαζόμενοι της Huawei δεσμεύονται να δημιουργήσουν τη μέγιστη δυνατή αξία για εταιρείες τηλεπικοινωνιών, επιχειρήσεις και καταναλωτές. Οι καινοτομικές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών της Huawei χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 170 χώρες, εξυπηρετώντας πάνω από τρία δισεκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο.

Το όραμα και η αποστολή μας είναι να φέρουμε έναν πλήρως συνδεδεμένο ψηφιακό κόσμο σε κάθε άτομο, σπίτι και οργανισμό. Για να το επιτύχουμε, θα προωθήσουμε την δια-συνδεσιμότητα και θα καταστήσουμε δυνατή την ίση πρόσβαση σε όλα τα δίκτυα. Θα παρέχουμε το Cloud και την Tεχνητή Nοημοσύνη (AI) και στις τέσσερις γωνιές της γης για ανώτερη υπολογιστική ισχύ όπου και όταν αυτή είναι αναγκαία. Θα δημιουργήσουμε ψηφιακές πλατφόρμες για να βοηθήσουμε όλες τις βιομηχανίες και τους οργανισμούς να γίνουν πιο ευέλικτοι, αποτελεσματικοί και δυναμικοί. Θα επαναπροσδιορίσουμε την εμπειρία χρήστη με το AI, καθιστώντας την πιο εξατομικευμένη σε όλες τις πτυχές της ζωής των χρηστών, είτε βρίσκονται στο σπίτι, στο γραφείο ή εν κινήσει. 

Στην Ελλάδα, η Huawei ηγείται των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT). Στον τομέα των Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων η Huawei παρέχει συνεχώς, σε όλους τους παρόχους, ανταγωνιστικά, καινοτόμα και αδιάλειπτα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας υψηλών ταχυτήτων, καθώς και τεχνογνωσία προστιθέμενης αξίας με σημαντικά οφέλη για τη χώρα. Στον τομέα των Εταιρικών/Επιχειρηματικών πελατών, η Huawei Ελλάδος εισάγει ψηφιακές, καινοτόμες ιδέες και πυλωτικές εφαρμογές τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Στον τομέα των Καταναλωτικών Προϊόντων η Huawei Ελλάδος παρουσιάζει δυναμική ανάπτυξη και κατέχει ηγετική θέση και μερίδιο αγοράς στα smartphone, tablets και wearables που διαθέτει. 

Τέλος, στον τομέα της ενέργειας η Huawei προσφέρει πλήρως ψηφιοποιημένες έξυπνες λύσεις Smart PV Solution, αξιοποιώντας πάνω από 30 χρόνια τεχνογνωσίας ψηφιακής τεχνολογίας. Η παρουσία της επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα στον κλάδο της παραγωγής ενέργειας, τις δυνατότητες Λειτουργίας και Συντήρησης (O&M), τη σύνδεση στο δίκτυο και την ασφάλεια και θέτει τα θεμέλια ώστε η ηλιακή ενέργεια να αποτελέσει μελλοντικά την κύρια πηγή ενέργειας. Βελτιστοποιώντας την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας, η Huawei έχει συμβάλλει στην ηλεκτροδότηση μεγάλων πληθυσμών οικιακών καταναλωτών και βιομηχανιών παγκοσμίως αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την αυξανόμενη ζήτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, τοποθετούμενη με αυτό τον τρόπο δυναμικά στη νέα εποχή της αγοράς φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα