Νέο ακαταμάχητο χρώμα για το πολυβραβευμένο smartphone P30 Pro της Huawei

Έχοντας κατακτήσει  τον τίτλο του καλύτερου smartphone του 2019-2020 («EISA Best Smartphone 2019-2020») και εξοπλισμένο με την κορυφαία smartphone κάμερα της αγοράς με τη βαθμολογία ρεκόρ (116) στην κατάταξη DxOMark, το νέο Huawei P30 Pro σε χρώμα Mystic Blue καταφθάνει και στην ελληνική αγορά, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επίσημη πρώτη παρουσίασή του στο Βερολίνο στο πλαίσιο της IFA

2019.  

Ο κομψός σχεδιασμός και η πρωτοποριακή τεχνολογία της σειράς P κορυφώνονται στο Huawei P30 Pro, το οποίο διαθέτει το ασυναγώνιστο σύστημα τετραπλής κάμερας Leica, που επαναπροσδιορίζει τους κανόνες της επαγγελματικής φωτογραφίας με το νέο περιβάλλον εργασίας EMUI10, διευκολύνοντας περαιτέρω την καθημερινή ζωή των χρηστών με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ).

Το σύστημα τετραπλής κάμερας της Leica διαθέτει μια κύρια κάμερα 40 MP, έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 20 MP, έναν τηλεφακό 8 MP και 1 φακό ToF, ενώ  η καθιερωμένη συνεργασία ανάμεσα στον αισθητήρα SuperSpectrum της HUAWEI, στο ISP του Kirin 980 και στον αλγόριθμο που ανέπτυξε η ίδια η Huawei, συμβάλλει στην αύξηση του φωτισμού κατά 40% διατηρώντας ζωντανές τις αναμνήσεις κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Επιπλέον, η εμπρόσθια κάμερα 32MP του HUAWEI P30 Pro αναγνωρίζει έξυπνα το πρόσωπό και παρέχει εξαιρετικές selfie, ενώ οι λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης προσφέρουν την δυνατότητα δημιουργίας  μικρών κινηματογραφικών κομψοτεχνημάτων.

Παράλληλα, το νέο περιβάλλον εργασίας  EMUI10 προσφέρει μια πιο εκλεπτυσμένη και έξυπνη εμπειρία ακόμα και στους πλέον απαιτητικούς χρήστες: σχεδιασμός σε στυλ περιοδικού, μεγάλο πλέγμα γραμματοσειρών, προστασία των ματιών από αντανακλάσεις στη dark mode χωρίς καμία αναστροφή του χρώματος, άνετες μεταβάσεις, βελτιωμένη εμπειρία ανάγνωσης.

Μέχρι τώρα, η αισθητική και η πρακτικότητα εμφανίζονταν πάντα ασυμβίβαστες, αλλά το νέο HUAWEI P30 Pro τα συνδυάζει ιδανικά. Με εμφάνιση εμπνευσμένη από τη φύση, το νέο Huawei P30 Pro σε χρώμα Mystic Blue  θυμίζει την αντανάκλαση του ουρανού στη θάλασσα, προσδίδοντας στην αισθητική του κινητού μια εξαιρετική κομψότητα και την αίσθηση της ηρεμίας. Παράλληλα, επιτυγχάνει μια ομαλή μετάβαση μεταξύ του γυαλιστερού και του ματ φινιρίσματος, χρησιμοποιώντας τις δύο υφές για να σχηματιστεί μια πολυεπίπεδη αντίθεση και ένα έντονο οπτικό αποτέλεσμα που κάνει όμορφο κοντράστ με τη μεγάλη γυάλινη επιφάνεια στην πλάτη της συσκευής. Η περιοχή του φακού της κάμερας είναι σχεδιασμένη με υψηλή στιλπνότητα, ενώ η επιφάνεια κρατήματος είναι ματ για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Θα μπορείτε να προμηθευτείτε τη συσκευή P30 Pro στο νέο ακαταμάχητο χρώμα Mystic Blue πολύ σύντομα,  σε όλο το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το consumer.huawei.com/gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα