Νέα σειρά ασύρματων οθονών παρουσιάσεων της ViewSonic

Η ViewSonic Corp. παρουσιάζει την τελευταία, ασύρματη οθόνη παρουσίασης (WPD), CDE20, η οποία περιλαμβάνεται στη σειρά οθονών 4Κ με λεπτά bezel.

Προκειμένου να βελτιωθεί το sharing, η συνεργασία και η διαχείριση, η σειράCDE20 διαθέτει πλούσια εργαλεία software, που περιλαμβάνουν τα myViewBoard Display, ViewBoardCast και myViewBoard Manager. Η ολοκληρωμένη αυτή λύση, επιτρέπει

στους συμμετέχοντες να μοιράζονται πληροφορίες εύκολα και γρήγορα, ενισχύοντας τις συνεργατικές προσπάθειες και επιτρέποντας στους administrators να διαχειρίζονται τις συσκευές πιο αποδοτικά. Έτσι, ανεβάζει επίπεδο στην εμπειρία χρήστη που χρησιμοποιεί την δική του συσκευή για την εργασία του (γνωστό και ως bring your own device –BYOD ή φέρε τη δική σου συσκευή” και μεταμορφώνει τον ψηφιακό χώρο εργασίας.

“Καθώς η τάση του BYOD και των συνδεδεμένων συσκευών συνεχίζει να αυξάνεται, οι επιχειρήσεις αναζητούν λύσεις υψηλής ποιότητας, που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του BYOD και δημιουργούν αποδοτική συνεργασία στα ψηφιακά περιβάλλοντα εργασίας,” είπε ο Hasan Koçyiğit Turkey & Central/Eastern Europe at ViewSonic. “Με την τελευταία μας λύση WPD, οι συσκευές όλων των συμμετεχόντων μπορούν να μοιράζονται και να παρουσιάζουν το περιεχόμενο τους εύκολα, ικανοποιώντας πολλά διαφορετικά σενάρια συναντήσεων. Παρέχουμε μία εύκολη στη χρήση λύση ασύρματης παρουσίασης για ομάδες που χρησιμοποιούν laptops, smartphones και tablets. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης και διαχείρισης περιεχομένου από απόσταση.”

Η σειρά CDE20 της ViewSonic: ισχυρό και δυναμικό WPD

Η σειρά CDE20 της ViewSonic διαθέτει 4K ανάλυση και λεπτό πλαίσιο, προσφέροντας ευκρινή, καθαρή και ευρεία εμπειρία θέασης, χωρίς να επιβαρύνει τη διακόσμηση ενός σύγχρονου γραφείου. Η σειρά διατίθεται σε διάφορα μεγέθη: 43”, 55”, 65″, 75″ και 86″. Μπορεί να ενσωματωθεί στα περισσότερα συστήματα AV, συμπεριλαμβανομένων των Crestron, Extron και AMX, επιτρέποντας γρήγορο άνοιγμα συστήματος και εύκολη διαχείριση.

Η σειρά CDE20 της ViewSonic φέρει ενσωματωμένο media player software και μπορεί να εξοπλιστεί με Intel Unite Certified Slot–in OPS (Open Pluggable Specification) PC, για να μεταμορφωθεί σε ένα δυναμικόcontent hub. Επίσης, υποστηρίζει συστήματα διαμόρφωσης και διαχείρισης περιεχομένου από απόσταση, ενώ τα WiFi modules προσφέρουν ομαλή, ασύρματη μεταφορά περιεχομένου*.

myViewBoard Display: dongle-free ασύρματη παρουσίαση

Η ευέλικτη εργασία και η τηλεργασία έχουν μπει πλέον στη ζωή μας. Μέσω του myViewBoard Display, ακόμα και ένας αρχάριος χρήστης μπορεί να μοιραστεί περιεχόμενο από τη συσκευή του/της ασύρματα, χωρίς την ανάγκη για dongles ή για download κάποιου app. Με τη χρήση του myViewBoardDisplay, όσοι συμμετέχουν στο meeting μπορούν να προβάλουν το desktop τους στο WPD τους, χρησιμοποιώντας απλά ένα browser και συγχρονίζοντας το στην ID της οθόνης και με password μίας χρήσης. Με αυτό τον τρόπο, το sharing γίνεται εύκολο και αποδοτικό σε περιβάλλον BYOD.

ViewBoard Cast: πιο αποδοτική συνεργασία

Το ViewBoard Cast παρέχει ολοκληρωμένες λειτουργίες sharing και συνεργασίας, για να ικανοποιήσει διαφορετικά σενάρια εργασίας, π.χ. broadcasting για συγχρονισμό περιεχομένου ή διαχωρισμό οθόνης για σύγκριση αποτελεσμάτων. Το ViewBoard Cast κάνει τις παρουσιάσεις, τα meetings και τα workshops περισσότερο διαδραστικά και συνεργατικά, για να δώσει μεγαλύτερο νόημα στην έννοια του BYOD.

Για παράδειγμα, σε ένα μεγάλο meeting room με μία κεντρική οθόνη για τον ομιλητή και μεγάλες οθόνες για διάφορες ομάδες, ο κεντρικός ομιλητής μπορεί να συγχρονίσει την κεντρική με τις άλλες οθόνες, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να βλέπουν το ίδιο περιεχόμενο ολοκάθαρα. Κατά τη διάρκεια ομαδικών συζητήσεων, τα μέλη της ομάδας μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο από τις δικές τους συσκευές, όπως laptops και smartphones, στη μεγαλύτερη οθόνη. Επιπλέον, οι οθόνες πολλαπλών συσκευών μπορούν να προβληθούν στη διαιρεμένη WPD ταυτόχρονα.

myViewBoard Manager: ασφαλής διαχείριση συσκευών και περιεχομένου εξ αποστάσεως

Το myViewBoard Manager είναι ένα ισχυρό εργαλείο, που δίνει τη δυνατότητα αποτελεσματικής διαχείρισης πολλαπλών οθονών από απόσταση στο ίδιο ή σε διαφορετικά γραφεία. Με το Manager, οι IT administrators μπορούν να ανοίξουν, να κλείσουν, να κάνουν επανεκκίνηση και να ρυθμίσουν τον ήχο της ViewSonic συσκευής τους, συμπεριλαμβανομένης και της νέας CDE20 WPD. Οι administrators έχουν τώρα τη δυνατότητα να ελέγχουν από απόσταση τις συσκευές τους ή ακόμα και το content της οθόνης και επείγοντα broadcasts, όλα αυτά από ένα μόνο dashboard. Ένα ακόμα αξιοσημείωτο στοιχείο της λύσης είναι ότι τα πάντα μπορούν να ομαδοποιηθούν και να ενημερωθούν από απόσταση, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την εγκατάσταση software σε διάφορες ομάδες συσκευών ταυτόχρονα.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες message broadcast και remote video, οι administrators μπορούν να κάνουν broadcast μηνύματα ή να παίξουν αρχεία multimedia σε πολλαπλές WPDs. Όταν συμβαίνει κάτι επείγον, εμφανίζεται αμέσως ένα μήνυμα έκτακτης ανάγκης.

* Slot-in OPS και WiFi module είναι διαθέσιμα μόνο στα μοντέλα των 65”/75”/86″.

Keywords
Τυχαία Θέματα