Με το ERMIS Bronze βραβεύτηκε η Sony Μobile

Ένα βραβείο για το ντοκιμαντέρ «Στους Φάρους της Ελλάδος».

Σε μια γιορτινή τελετή, η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) βράβευσε με τα ERMIS AWARDS τις καλύτερες ιδέες της χρονιάς που πέρασε, την Τρίτη 8 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με εκπροσώπους από όλο το χώρο της επικοινωνίας, η Sony Μobile διακρίθηκε με το ERMIS Bronze Award για το ντοκιμαντέρ της «Στους φάρους

της Ελλάδος», που είχε συμμετάσχει στην κατηγορία “Branded Entertainment & Content”.

Το ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε, με αφορμή το λανσάρισμα του νέου αδιάβροχου smartphone Xperia M4 Aqua, και αποτέλεσε ουσιαστικά ένα οδοιπορικό στους φάρους της Ελλάδος, αποκαλύπτοντας τις άγνωστες πτυχές της ζωής των φαροφυλάκων και διευκολύνοντας την επικοινωνία στις σκληρές και απαιτητικές συνθήκες εργασίας τους.

Το ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε από την εταιρία παραγωγής Filmosophy, σκηνοθετήθηκε από τον Λεωνίδα Πανονίδη, ενώ το concept και την επιμέλεια του είχε η εταιρία επικοινωνίας Gravity The Newtons.

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του ντοκιμαντέρ, με το ταυτόχρονο λανσάρισμα του Xperia M4 Aqua, οργανώθηκε το press event στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά, η προβολή του στο κανάλι ΣΚΑΙ και η δημιουργία ενός συλλεκτικού λευκώματος με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μέσα από τον φακό του Τάσου Βρεττού.

Κλείνοντας επιτυχημένα τον κύκλο επικοινωνίας του, το ντοκιμαντέρ «Στους φάρους της Ελλάδος» θα προβληθεί για μία δεύτερη φορά στο κανάλι ΣΚΑΙ, μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα