Η σειρά Z από την HP δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του σήμερα να δημιουργούν χωρίς περιορισμούς

Η HP Inc. ανακοίνωσε τα νέα mobile workstations ZBook, HP ZBook Studio G9 και HP ZBook Fury G9, δύο νέες οθόνες Z, το νέο docking station Thunderbolt G4 καθώς και εργαλεία που βοηθούν στην επιτάχυνση της παραγωγικότητας των data scientists.

Σχεδιασμένες για επαγγελματίες, οι  νέες λύσεις Z της HP προσφέρουν περισσότερη ισχύ και απόδοση, απρόσκοπτη συνεργασία και δυνατότητα δημιουργίας χωρίς περιορισμούς.

Οι επαγγελματίες χρειάζονται τη δυνατότητα να δημιουργούν με ταχύτητα και ευελιξία, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Για το 25% των επαγγελματιών που εργάζονται εν κινήσει και το 50% που εργάζεται είτε από το σπίτι είτε μέσω ενός υβριδικού εργασιακού μοντέλου, είναι απαραίτητο να έχουν την δυνατότητα να φέρουν σε πέρας τις εργασίες τους όσο το δυνατόν καλύτερα και από οπουδήποτε. Είτε βρίσκονται στο γραφείο, στο σπίτι ή εν κινήσει, οι επαγγελματίες χρειάζονται ισχυρή και ευέλικτη τεχνολογία που ανταποκρίνεται στους απαιτητικούς φόρτους εργασίας τους και επιτρέπει την απρόσκοπτη συνεργασία, έτσι ώστε κάθε ιδέα και έμπνευση να γίνεται πραγματικότητα.

«Οι δημιουργικοί επαγγελματίες (creative professionals) θέλουν εξατομικευμένες εμπειρίες hardware και software που τους παρέχουν την ελευθερία να κυνηγούν τα πάθη τους και να δημιουργούν χωρίς η τεχνολογία ή η τοποθεσία τους να τους εμποδίζει», δήλωσε ο Jim Nottingham, General Manager and Global Head, Advanced Compute and Solutions, της HP Inc «Η ανακοίνωση Z της HP συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με την ευελιξία ενός συνδυασμένου οικοσυστήματος για να κάνει κάθε δημιουργική ιδέα πραγματικότητα».

Αλλάξτε τον τρόπο που δημιουργεί ο κόσμος

Οι επαγγελματίες προσβλέπουν σε ισχυρές και ευέλικτές τεχνολογίες για να ξεπεράσουν τα όρια της δημιουργικότητάς τους. Με το 43% των επαγγελματιών της αρχιτεκτονικής, της μηχανικής, των κατασκευών και των λειτουργιών (AECO) να επιθυμούν ταχύτερη CPU και 30% ταχύτερη GPU, οι σημερινοί επαγγελματίες χρειάζονται εξοπλισμό που δεν διακόπτει ή εμποδίζει τη ροή εργασίας τους. Οι νέοι ZBook Fury G9 και ZBook Studio G9 βοηθούν τους καλλιτέχνες μέσων και ψυχαγωγίας, τους επαγγελματίες ανάπτυξης προϊόντων και της AECO και τους data scientists να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές ροές εργασίας. Βασισμένος στον επιτραπέζιο επεξεργαστή Intel® 55 watt και σε μια επαγγελματικής ποιότητας GPU laptop NVIDIA RTX™ A5500 ή GPU AMD Radeon™ Pro, ο ZBook Fury είναι τόσο ισχυρός που θα κάνει τους creative professionals και τους μηχανικούς  να ξεχάσουν ότι εργάζονται με laptop. Από την επεξεργασία video 8K έως την απεικόνιση 3D και τo machine learning, ο νέος ZBook Fury παρέχει την απόδοση που απαιτείται απέναντι στους απαιτητικούς φόρτους εργασίας του σήμερα. Ο ZBook Studio G9 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άμεση και χωρίς τριβή απόδοση επαγγελματικού επιπέδου με επεξεργαστή έως και Intel Core i9 vPro, NVIDIA RTX A5500 ή GeForce RTX™ 3080 Ti. Τα μοντέλα που διαθέτουν GPU NVIDIA RTX και GeForce RTX επικυρώνονται από το πρόγραμμα NVIDIA Studio. Παρέχουν βελτιστοποιήσεις απόδοσης και σταθεροποίησης για τις πλέον δημοφιλείς δημιουργικές εφαρμογές, καθώς και πρόσβαση στο αποκλειστικό λογισμικό NVIDIA Studio: Omniverse, Broadcast και Canvas. Ο ZBook Fury G9 και ο ZBook Studio G9 δίνουν τη δυνατότητα στους δημιουργούς να εστιάζουν στην εργασία τους, οπουδήποτε η έμπνευση τους συναντά.

Όταν εργάζεστε μέσω πολύπλοκων ροών εργασίας, όπως η επεξεργασία video, τα σχέδια CAD ή η ανάλυση μεγάλων συνόλων δεδομένων, μια ρύθμιση διπλής οθόνης μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα έως και 31%. Αναβαθμίστε τη δημιουργική συνεργασία, μοιραστείτε κάθε καινοτόμο ιδέα και ενισχύστε τον δημιουργικό καμβά σε δύο οθόνες. Η νέα HP Z24m, τώρα με εμπειρία συνδιάσκεψης, και οι οθόνες HP Z24q 23,8″ quad HD προσφέρουν ρυθμό ανανέωσης 90 Hz για δημιουργία με απρόσκοπτη ρευστότητα, εξαιρετικό χρώμα μπροστά στην οθόνη με εργοστασιακά βαθμονομημένους χρωματικούς χώρους sRGB και P3, συν VESA DisplayHDR 400 για πιο δυναμικά γραφικά και αληθινή ακρίβεια χρωμάτων και στις δύο οθόνες. Μοιραστείτε κάθε ιδέα με συναδέλφους και πελάτες στην HP Z24m με τις ενσωματωμένες δυνατότητες τηλέδιάσκεψης που περιλαμβάνουν κλίση webcam 5MP, διπλά μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου, καθώς και διπλά ηχεία. Επιπλέον, βελτιωμένη από το HP Presence, η οθόνη διαθέτει την δυνατότητα αυτόματου κλειδώματος (Auto Lock) και αισθητήρα εγγύτητας Awake που δίνει στους χρήστες ηρεμία ότι το απόρρητό τους είναι ασφαλές. Τόσο η HP Z24m όσο και η HP Z24q είναι οθόνες τεσσάρων πλευρών χωρίς περιθώρια για αδιάκοπη θέα.

Το HP Thunderbolt G4 Dock βοηθά στην απρόσκοπτη σύνδεση ολόκληρου του οικοσυστήματος Z, ενισχύοντας την ασφάλεια, την παραγωγικότητα και τη συνδεσιμότητα, επιτρέποντας στους χρήστες να αναλαμβάνουν τον έλεγχο των γραφείων τους και να μειώνουν τα καλώδια. Το 66% των εργαζομένων αναφέρει ότι προτιμά να χρησιμοποιεί ένα docking station στο σπίτι μιας και η ευελιξία που παρέχει σε οποιονδήποτε χώρο εργασίας επιτρέπει στους εργαζόμενους να συνδέονται,  και να δημιουργούν μέσα σε δευτερόλεπτα. Ο HP Thunderbolt G4 Dock προσφέρει ισχύ έως και 280 W, τη δυνατότητα πλήρους φόρτισης οποιουδήποτε laptop ή mobile workstation με υπερταχεία τεχνολογία Thunderbolt™ 4 και διπλάσια ταχύτητα ethernet από τις προηγούμενες γενιές για γρήγορες λήψεις. Επιπλέον, ως το πλέον ασφαλές docking station στον κόσμο, κάνει τόσο τους ΙΤ managers όσο και τους τελικούς χρήστες να αισθάνονται ασφαλείς από τη στιγμή που συνδέονται μέσω της υπηρεσίας HP SureStart.

Δημιουργήστε ταχύτερες πληροφορίες με δεδομένα

Ο ορισμός του creative professional έχει επεκταθεί πέρα ​​από τον παραδοσιακό καλλιτέχνη, αρχιτέκτονα, φωτογράφο, animator και video editor. Ακριβώς όπως οι παραδοσιακοί δημιουργοί χρησιμοποιούν υπολογιστική ισχύ για να δημιουργήσουν τρισδιάστατα μοντέλα, αρχιτεκτονικά σχέδια, video games και ταινίες, οι data scientists χρησιμοποιούν ομοίως την υπολογιστική ισχύ για να δημιουργήσουν business insights από δεδομένα. Τα Select Z by HP data science workstations εξαλείφουν μερικές από τις πιο συνηθισμένες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι data scientists καθημερινά, παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία για να μετατρέψουν πολύπλοκα σύνολα δεδομένων σε χρήσιμες πληροφορίες. Το 42% των data scientists αναφέρει ότι η διαμόρφωση του περιβάλλοντος απαιτεί πολύ χρόνο. Τώρα, με την εισαγωγή του Z από τον HP Data Science Stack Manager, του πρώτου workstation στον κόσμο που ανέπτυξε γραφική διεπαφή χρήστη για την προσαρμογή του λογισμικού data science που διατίθεται τόσο στο Ubuntu όσο και στο Microsoft WSL2, γίνεται ακόμα πιο εύκολο για τους δημιουργούς δεδομένων να προσαρμόζουν και να διαχειρίζονται τα δεδομένα τους επιστημονικά περιβάλλοντα ειδικά για κάθε έργο – περαιτέρω επιτάχυνση των ροών εργασίας. Αυτή η επιμελημένη και διαχειριζόμενη στοίβα λογισμικού αφαιρεί τις εικασίες ώστε να δημιουργήσει το βέλτιστο data science περιβάλλον δοκιμάζοντας και προφορτώνοντας δημοφιλή data science εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων πακέτων από το OneAPI AI Analytics Toolkit της Intel, καθώς και Pytorch, Python, NVIDIA RAPIDS και άλλα.

Αποκτήστε τη δύναμη για δημιουργία από οπουδήποτε

Το πρώτο βήμα προς τον συνδυασμό των καλύτερων και των δύο βραβευμένων με Emmy® λύσεων απομακρυσμένου λογισμικού έγινε τον Δεκέμβριο του 2021 με τη μοναδική συνδρομή HP Teradici. Τώρα, η Teradici και η HP κυκλοφόρησαν την πρώτη έκδοση beta του HP Anyware, του εταιρικού λογισμικού πληροφορικής που βοηθά στο να είναι παραγωγικοί τόσο οι άνθρωποι που εργάζονται μεμονωμένα όσο και αυτοί που είναι μέλος μιας ομάδας παρέχοντας ασφαλή πρόσβαση στους ψηφιακούς χώρους εργασίας τους. Το HP Anyware ενσωματώνει τις λειτουργίες Teradici CAS και ZCentral Remote Boost σε μια ενιαία λύση που προσφέρει στις εταιρείες την ευελιξία να αξιοποιήσουν τη δύναμη του cloud, του data center, του edge, του OS ή της υποδομής του workstation τους για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία χρήστη στις συσκευές end user (PC , Mac, laptop, tablet, thin και zero clients).

Keywords
Τυχαία Θέματα