Η LG παρουσιάζει το εντυπωσιακό 49WL95C UltraWide Dual QHD monitor 49’’ για μέγιστη παραγωγικότητα

Η LG Electronics (LG) έρχεται να προσθέσει στο μεγάλο εύρος monitors που διαθέτει, το νέο εντυπωσιακό 49WL95C UltraWide Dual QHD monitor 49’’, που εγκαινιάζει μια νέα εποχή στοmultitasking και την εύκολη διαχείριση.

Το νέο μοντέλο monitor 49WL95C UltraWide Dual

QHD (5120×1440) 49 ιντσών, ξεχωρίζει χάρη στον διπλάσιο χώρο pixel που διαθέτει καθώς και την ανάλυση QHD και με λόγο διαστάσεων 32:9 σε μία οθόνη. Με 70% περισσότερα pixels σε σύγκριση με την ανάλυση FHD 16:9 (3840×1080), το multitasking παίρνει νέα διάσταση αφού το εύρος δυνατοτήτων επεκτείνεται ακόμα περισσότερο, διευκολύνοντας τη διαχείριση πολλαπλών και πολύπλοκων εφαρμογών.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του UltraWide Dual QHD monitor, είναι η εξοικονόμηση χρόνου σε ό,τι αφορά το οπτικό περιεχόμενο, καθώς οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν εύκολα τις εικόνες που διαχειρίζονται. Επιπλέον, η προβολή των μικρογραφιών των εικόνων μπορεί να γίνει σε μία οθόνη χωρίς να αλλάξει το τρέχον παράθυρο, ώστε να μειωθεί ο χρόνος που απαιτείται για την οργάνωση τους.

Το μοντέλο 49WL95C αποτελεί την ιδανική λύση για επαγγελματίες φωτογράφους, graphic designers και video editors, προσφέροντας εύκολη διαχείριση ολόκληρου του χρονοδιαγράμματος για περιεχόμενο κίνησης. Επιτρέποντας στον χρήστη να ελέγχει τα πρωτότυπα κλιπ για το βίντεο που επεξεργάζεται μέσω του πίνακα διάταξης βίντεο μπορεί, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει παράθυρο, να βλέπει τις μικρογραφίες των πρωτότυπων αρχείων και να αποστέλλει τα αρχεία στο χρονοδιάγραμμα. Η ίδια ευκολία, προσφέρεται και για περιεχόμενο ήχου όπως μουσικά κλιπ που χρησιμοποιούνται σε βίντεο στο YouTube, των οποίων οι εργασίες μπορούν επίσης να ολοκληρωθούν με επεξεργασία βίντεο 1:1 και ένα εργαλείο μιξαρίσματος.

Για όσους κάνουν δουλειά γραφείου, το UltraWide Dual QHD monitor αποτελεί ιδανική επιλογή, αφού συνδυάζοντας δύο pc monitors 49WL95C κατακόρυφα, προσφέρει επιφάνεια και ευκρίνεια προβολής που αντιστοιχεί σε τέσσερα pc monitors QHD 27 ιντσών, με λιγότερα καλώδια και μικρότερο περιθώριο.

Ένα ακόμη μοναδικό χαρακτηριστικό του νέου monitor είναι το Dual Controller που διευκολύνει τον χειρισμό πολλαπλών συσκευών, επιτρέποντας τη σύνδεση σε μία οθόνη, με ένα πληκτρολόγιο ή ένα ποντίκι. Έτσι μπορούν εύκολα να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν αρχεία, στις συνδεδεμένες συσκευές. Ακόμη, χάρη στο λογισμικό OSC (On Screen Control) επιτρέπεται ο χειρισμός πλήθους ρυθμίσεων της οθόνης με ένα απλό κλικ στο ποντίκι, ενώ η λειτουργία διαιρούμενης οθόνης βοηθά στον εύκολο διαχωρισμό ολόκληρης της επιφάνειάς της.

Διαθέτοντας υποστήριξη USB Type-C, η οθόνη 49WL95C συμπληρώνει τον φορητό σταθμό εργασίας με ένα μόνο καλώδιο, προσφέροντας μεγαλύτερη ευκολία σε όσους προτιμούν τη χρήση φορητών υπολογιστών για να εργαστούν. Επιπλέον, χάρη στα 2 ενσωματωμένα ηχεία 10 W που διαθέτει, το μοντέλο 49WL95C χαρίζει ήχο με πλούσιο μπάσο, ενώ μπορεί να καλύψει ένα μικρό δωμάτιο επεξεργασίας ή ένα δωμάτιο ιδιωτικής χρήσης χωρίς τη σύνδεση εξωτερικών ηχείων.

Το περιεχόμενο παίρνει άλλη διάσταση μέσω του HDR που διαθέτει, έτσι ώστε οι θεατές να απολαμβάνουν ρεαλιστικά χρώματα. Μέσω του αυτόματου ελέγχου φωτεινότητας, ο ενσωματωμένος αισθητήρας περιβάλλοντος, αντιδρά στο φως κάνοντας την οθόνη φωτεινότερη ή λιγότερο φωτεινή, ανάλογα με τον φωτισμό του χώρου.

Τέλος, ο εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίσουν το ύψος την κλίση και την περιστροφή στον κατακόρυφο άξονα ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και να δημιουργήσουν έναν πιο προσωπικό και άνετο σταθμό εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα