Hackfest 11 στο Hackerspace
Το Hackerspace κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και σας προσκαλεί το Σάββατο στις 21:00 σε ένα event γνωριμίας με τον χώρο και τις κοινότητες του.
Τον περασμένο χρόνο έγιναν συνολικά περισσότερες από 200 παρουσιάσεις ή workshops και ευελπιστούμε πως και το επόμενο διάστημα το Hackerspace θα φιλοξενήσει αντίστοιχα projects.
Την ίδια μέρα και στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί το Hackfest11 με παρουσιάσεις από projects που και ιδέες που αναπτύχθηκαν το τελευταίο διάστημα στο Hackerspace.
Οι παρουσιάσεις ως τώρα αφορούν εφαρμογές Ανοιχτού Λογισμικού για υπηρεσίες cloud, επίδειξη τεχνολογιών OpenGL και WebGL για δημιουργία τρισδιάστατων γραφικων, ακόμα και στο Web, και μια παρουσίαση έκπληξη με projects και ιδέες που παρουσιάστηκαν στο Maker Faire 2012 στο Σαν Φρανσίσκο.
Το hackerspace.gr είναι ένας χώρος αφιερωμένος στο δημιουργικό hacking κώδικα και κατασκευών στο κέντρο της Αθήνας. Λειτουργεί με βάση τη φιλοσοφία του Ανοιχτού Λογισμικού και προάγει την δημιουργικότητα, συνεργασία, έρευνα, ανάπτυξη και φυσικά τη μάθηση. Ο χώρος είναι ανοιχτός 24/7 σε όλους και η πρόσβαση είναι δωρεάν ενώ φιλοξενεί καθημερινά συναντήσεις δημιουργών λογισμικού ή περιεχομένου αλλά και DIY projects.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Τεχνολογία
- Προσφορές από ΟΤΕ-Cosmote-Γερμανό
- APC: ο υπολογιστής των 49 δολαρίων από τη VIA
- METALLICA
- H Μεταβάλλον στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»
- H νέα κολεξιόν της LG
- McAfee: Έκρηξη του malware σε όλες τις πλατφόρμες
- Τον Οκτώβριο το X-COM: Enemy Unknown
- Review: Awesomenauts
- Έρχεται η GOTY Edition του Dead Island
- Νέα τραγούδια για το Rock Band 3
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechPress
- Τελευταία Νέα TechPress
- Hackfest 11 στο Hackerspace
- Χορηγία CosmoONE στη Λέσβο
- Αποτύπωση καταναλωτικών τάσεων με το i-Lead
- H Μεταβάλλον στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»
- ΣΕΠΕ:“H Τεχνολογία λύση για την Ανάπτυξη”
- Τα νέα της 1ης μέρας του EMC World
- Νέα συστήματα Sony home cinema
- Προσφορές από ΟΤΕ-Cosmote-Γερμανό
- Η ESET υποστηρίζει τη Eurovision 2012
- Αύξηση κερδοφορίας για τη hol
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Τεχνολογία
- McAfee: Έκρηξη του malware σε όλες τις πλατφόρμες
- Το Babel Rising ανακοίνωσε η Ubisoft
- Προνομιακό πακέτο το Battlefield 3 Premium;
- Αργεί το ταξίδι στο South Park
- Paul Simon: δήλωσε πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να συνεργαστεί με τον Art Garfunkel.
- νέο τραγούδι με τίτλο "Learn Me Right" πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι Βρετανοί folk rockers Mumford & Sons
- H νέα κολεξιόν της LG
- METALLICA
- Επιστρέφουν οι Asia!
- Οι Dandy Warhols στον Λυκαβηττό!