«Έξυπνη» ψύξη – θέρμανση από την LG

Η LG φέρνει στην αγορά λύσεις ψύξης – θέρμανσης Multi V S και Artcool Stylist για κάθε σπίτι ή επιχείρηση, τις οποίες μπορείτε να διαχειριστείτε μέσω… κινητού ή tablet.

Η LG Electronics Hellas προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης – θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε

χρήστη και χώρου, είτε πρόκειται για οικιακή, είτε για επαγγελματική χρήση.

Επιπλέον, φέτος η LG δίνει τόσο στους τελικούς καταναλωτές, όσο και στους συνεργάτες της, τη δυνατότητα να επωφεληθούν από όλες τις κορυφαίες λύσεις υψηλής τεχνολογίας LG, δίνοντας δώρο με κάθε σύστημα Multi V S ένα WiFi Controller και ένα LG G4c, και με κάθε Artcool Stylist ένα WiFi Controller για τον εύκολο χειρισμό των LG κλιματιστικών, ακόμα και απομακρυσμένα, από το κινητό, το tablet ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η νέα σειρά επαγγελματικών συστημάτων VRF Multi V S αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για ψύξη και θέρμανση σε μεγάλες κατοικίες και μικρούς επαγγελματικούς χώρους. Οι μονάδες LG Multi V S είναι ειδικά σχεδιασμένες για χώρους με αρχιτεκτονικούς περιορισμούς, καθώς διαθέτουν ανεμιστήρα πλευρικής απόρριψης, ενώ χαρακτηρίζονται από υψηλή απόδοση, αξιοπιστία, μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας έτσι τα λειτουργικά κόστη, και προσφέροντας ταυτόχρονα μεγάλη ευκολία και ευελιξία στην εγκατάσταση.

Το νέο σύστημα VRF της LG επιτυγχάνει αξιοσημείωτη απόδοση, πιστοποιημένη από το διεθνή οργανισμό ‘Eurovent’, με δείκτη EER έως 4,2 σε λειτουργία ψύξης και δείκτη COP έως 4,48 σε λειτουργία θέρμανσης, ενώ η απόδοση βελτιώνεται επιπλέον κατά 5% χάρη στο Variable Heat Exchanger Circuit, ένα έξυπνο χαρακτηριστικό που επιλέγει αυτόματα τη βέλτιστη διαδρομή ροής ψυκτικού μέσου ανάλογα τη λειτουργία ψύξης ή θέρμανσης.

Τα συστήματα Multi V S είναι σχεδόν αθόρυβα, συμβατά με μια μεγάλη γκάμα εσωτερικών μονάδων της εταιρείας και εξοπλισμένα με μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών και χαρακτηριστικών. Με τη χρήση WiFi controller ο τελικός χρήστης μπορεί να ελέγξει τοπικά ή απομακρυσμένα μία εσωτερική μονάδα του συστήματος.

Η premium σειρά οικιακών κλιματιστικών LG ARTCOOL Stylist Inverter V μπορεί πολύ εύκολα ενσωματωθεί σε διαφορετικά στυλ διακόσμησης, ενώ αποτελεί την ιδανική λύση για θέρμανση και κλιματισμό οποιουδήποτε χώρου, δημιουργώντας ένα άνετο, ευχάριστο και φιλικό προς την υγεία οικιακό περιβάλλον. Συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία, υψηλές επιδόσεις και κομψό σχεδιασμό, το LG ARTCOOL Stylist Inverter V προσφέρει ταυτόχρονα εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας κλάσης Α+, σχεδόν αθόρυβη λειτουργία στα μόλις 19dB και μεγάλη αξιοπιστία.

Χάρη στη λειτουργία ‘3D Air Flow’ ο αέρας διαχέεται ομοιόμορφα προς τρεις κατευθύνσεις, ενώ προηγμένες λειτουργίες καθαρισμού αέρα, διατηρούν την ατμόσφαιρα ευχάριστη και καθαρή κατά τη λειτουργία του, συμβάλλοντας στην προστασία της υγείας των χρηστών και της οικογένειάς τους.

Τα συστήματα κλιματισμού LG Inverter V χαρακτηρίζονται από τις πιστοποιημένες άριστες επιδόσεις τους από το διεθνή οργανισμό ‘Eurovent’, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους λειτουργίας. Επιπλέον, από τον Ιούνιο του 2015, η LG προσφέρει πρόγραμμα 10ετούς εγγύησης για τους συμπιεστές των Inverter κλιματιστικών της για τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη. Η εγγύηση ισχύει για μονάδες Inverter διαιρούμενου τύπου, επιτοίχιας τοποθέτησης που τιμολογήθηκαν στον τελικό πελάτη από την 1η Ιουνίου 2015 και μετά.

Η παραπάνω προσφορά για τα ολοκληρωμένα συστήματα Multi V S και Artcool Stylist Inverter V, ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα