Διαθέσιμα τα ασύρματα ηχεία Teevy 6

Βγήκαν στην αγορά τα ασύρματα ηχεία αναφοράς Teevy 6 από την Crystal Audio – με τεχνολογία WiSound. Με αυτά ο ήχος ακούγεται σε κάθε μέρος του δωματίου.

Είναι πλέον άμεσα διαθέσιμα τα πολυαναμενόμενα ασύρματα ηχεία υψηλής ποιότητας με τεχνολογία WiSound, χάρη στην οποία ο ήχος ακούγεται το ίδιο καλά σε κάθε μέρος του δωματίου – ανεξαρτήτως του που τοποθετείται το ηχείο.

Μετά την θριαμβευτική τους παρουσία στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις (CES 2015 –Las Vegas,

ΗΠΑ και IFA 2014 -Βερολίνο, Γερμανία), αλλά και στις Ελληνικές (Ήχος Εικόνα Show 2014), τα ηχεία Teevy 6 της νέας σειράς της Crystal Audio Ασύρματων Ηχείων Αναφοράς – με τεχνολογία WiSound, είναι πλέον άμεσα διαθέσιμα και στην Ελλάδα, μαζί με σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ηχεία της σειράς. Πρόκειται για μια εξαιρετική νέα σειρά ηχείων Bluetooth και Wi-Fi, η οποία περιλαμβάνει μοντέλα desktop, TV-base, TV-bar και φορητά.

Όλα τα ηχεία της σειράς χρησιμοποιούν την νέα τεχνολογία WiSound, μια επαναστατική τεχνολογία, για την οποία εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Χάρη στην τεχνολογία WiSound τα ηχεία ακούγονται σε κάθε σημείο του χώρου ακρόασης το ίδιο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται ο ακροατής σε σχέση με το ηχείο. Καθώς πλέον στο σπίτι όλοι μας τοποθετούμε τα ηχεία σε διάφορες (ενίοτε παράξενες) θέσεις, η τεχνολογία WiSound λύνει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, εγγυώμενη- με έναν μοναδικό και καινοτόμο τρόπο – ότι τα ηχεία θα ακούγονται εκπληκτικά σε όλο τον χώρο ακρόασης, όπου κι αν τα τοποθετήσουμε.

Το Teevy 6 είναι ηχείο TV-base, διαθέτει Bluetooth με Apt-X, ενώ είναι εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας ενισχυτή class-D και φυσικά τη νέα τεχνολογία WiSound που του επιτρέπει να ακούγεται το ίδιο, ανεξάρτητα από τη θέση του σε σχέση με τον ακροατή.

Για την υλοποίηση της τεχνολογίας WiSound, το Teevy 6 χρησιμοποιεί έξι μεγάφωνα,τέσσερα επάνω και πλαγίας φόρτισης για μεσαίες και υψηλές συχνότητες, καθώς και δύο κάτω φόρτισης για τις χαμηλές. Η συνολική ισχύς εξόδου του είναι 100W RMS, η In-Room καμπύλη απόκρισης (σύμφωνα με το πιο πρόσφατο στάνταρτ ANSI/CEA-2034) εξαιρετικά επίπεδη και εκτεταμένη, με το μπάσο να κατεβαίνει μέχρι τα απίστευτα 35Hz, παρά τον μικρό όγκο του ηχείου. Χαρακτηριστική είναι η δυνατότητα του να τοποθετηθεί και ως βάση τηλεόρασης, αλλά και ως επιτοίχιο. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας βαρύτητας θα αντιληφθεί την τοποθέτηση και θα ανακατευθύνει το σήμα στα μεγάφωνα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της τεχνολογίας WiSound.

Το Teevy 6 προσφέρει την αίσθηση του ήχου Hi-End σε μια αγορά όπου πολύ συχνά η ποιότητα θυσιάζεται στο βωμό της ευκολίας και του χαμηλού κόστους.

Το Teevy 6, καθώς και όλα τα υπόλοιπα ηχεία της σειράς, (πλην του φορητού) θα διατίθενται σύντομα και σε έκδοση Wi-Fi, με προηγμένες δυνατότητες ασύρματης οικιακής δικτύωσης και multi-room, το οποίο υλοποιείται εξαιρετικά απλά, (plug n’ play) χωρίς την ανάγκη «γέφυρας», σύνδεσης στο Internet, ή router. Εσείς απλά στέλνετε τη μουσική σας σε ένα ηχείο της σειράς Ασύρματων Ηχείων Αναφοράς Wi-Fi, (μέσω Bluetooth ή Wi-Fi) και αυτό την αναμεταδίδει αυτόματα και στα άλλα σας ηχεία της ίδιας σειράς μέσω Wi-Fi. Μπορείτε να έχετε ηχεία σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, και να παίζετε διαφορετικά τραγούδια σε κάθε δωμάτιο, ή το ίδιο τραγούδι παντού. Δεν χρειάζεται καν να διαθέτετε οικιακό δίκτυο – αν το ηχείο σας δεν βρει δίκτυο, δημιουργεί αυτόματα ένα.

Η τεχνολογία WiSound, που υλοποιείται στο Teevy 6, καθώς και σε όλα τα άλλα ηχεία της σειράς Ασύρματων Ηχείων Αναφοράς – χρησιμοποιεί ένα πρωτοποριακό πατενταρισμένο συνδυασμό μεγαφώνων άνω, πλάγιας και εμπρόσθιας φόρτισης σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, ώστε να δημιουργήσει μια μοναδική ισορροπία ανάμεσα στον απ’ ευθείας και τον ανακλώμενο (στις διάφορες ηχητικά σκληρές επιφάνειες του χώρου ακρόασης) ήχο. Το αποτέλεσμα είναι να μετατρέπεται όλος ο χώρος ακρόασης σε “sweet spot”, με το ηχείο να παρέχει την ίδια ηχητική απόδοση και τονική ισορροπία όπου και αν βρίσκεστε στο δωμάτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα