Whirlpool: Αυτή είναι η “κουζίνα του μέλλοντος”!

Οι συσκευές του σπιτιού μετατρέπονται σε πιο έξυπνες και οι κουζίνες σε πιο δημιουργικές. Σε αυτό το κλίμα κινείται και η εταιρεία Whirlpool.

Οι κουζίνες του μέλλοντος γνωρίζουν τα αγαθά που βρίσκονται στο ψυγείο σας, ειδοποιούν όταν κάτι είναι έτοιμα να χαλάσουν και σας προτείνουν συνταγές για το δείπνο σας. Αυτή ήταν η ιδέα της Whirlpool

που παρουσιάστηκε στο διεθνές CES 2015 και στηρίζεται στο πως θα έχουν εξελιχθεί οι οικιακές συσκευές μέχρι το 2020.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η επιφάνεια της κουζίνας θα ενεργεί όπως οι οθόνες αφής και θα έχουν ενσωματωμένο wi-fi, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις και μηνύματα ή προτείνοντας συνταγές με βάση τα υλικά σας. Πιο συγκεκριμένα, η έξυπνη κουζίνα θα έχει θέση για ένα δοχείο που θα αναγνωρίζει την ποιότητα, το ύψος και το βάρος των αγαθών που βρίσκονται στο εσωτερικό του. Μετά τη συλλογή των δεδομένων, θα είναι ικανή να δημιουργήσει το μενού για το βράδυ.

Ακόμα και εάν προστεθεί ένα επιπλέον άτομο για το γεύμα, θα είστε σε θέση να την “ενημερώνετε” μέσα από το smartphone σας, ώστε να αλλάζει την προτεινόμενη ποσότητα αυτομάτως.

“Δεν υπάρχει μια σταθερή ημερομηνία όσον αφορά τη δημιουργία της κουζίνας του μέλλοντος. Ωστόσο, είμαστε έτοιμοι να χαρίσουμε μια διαφορετική εμπειρία στους καταναλωτές μέχρι το 2020”, εξηγεί εκπρόσωπος της Whirlpool.

Keywords
Τυχαία Θέματα