To wrappz.gr τυλίγεται γύρω από το κινητό

Δώσε χαρακτήρα και προσωπικό στυλ σε κινητά τηλέφωνα, laptops, tablets και άλλες συσκευές και εκφράσου διαφορετικά.


H wrappz.gr είναι μια νέα πρόταση στην Ελλάδα με διεθνή επιτυχία! Το ξεχωριστό είναι η μοναδικότητα που προσφέρει. Καμιά μας συσκευή

δεν θα μοιάζει με άλλη, αφού μέσω του e-shop wrappz.gr θα μπορείς να δημιουργήσεις θήκες και skins βάσει της έμπνευσης σου!


Η εφαρμογή είναι πανεύκολη. Μπαίνεις στο www.wrappz.gr ή μέσω της σελίδας τους στο Facebook.


Διαλέγεις την συσκευή σου, επιλέγεις ανάμεσα από μια μοναδική gallery φωτογραφιών, έργων τέχνης καλλιτεχνών, cartoons, backgrounds, slogans και συμβόλων


Καταπληκτικό; Το καλύτερο όλων είναι ότι μπορείς να ανεβάσεις τη δική σου φωτογραφία, αγαπημένη έκφραση, ότι εκφράζει τη διάθεσή σου και να έχεις κάτι που δεν θα το έχεις κανείς άλλος! Αλλωστε, είναι ένα ακόμα αξεσουάρ στη ζωή μας!


Επέλεξε skin αν η έκφρασή είναι ο κύριος στόχος σου ή σκληρή θήκη αν σε νοιάζει και η προστασία!


Οι θήκες είναι ειδικά σχεδιασμένες με τη χρήση ελαφρών πολυμερών, ανθεκτικών στη θερμοκρασία ώστε να αποτυπώνουν ιδανικά τη δημιουργία μας και ιδιαίτερα σκληρών (ίδιο υλικά με τα διαστημικά λεωφορεία) για να είναι πολύ ανθεκτικές προστατεύοντας τη συσκευή μας. Τα skins είναι αφαιρούμενα αυτοκόλλητα προστατευτικά καλλύματα με παντεταρισμένο υλικό 3Μ προστατεύονταας τις συσκευές μας από τις γρατζουνιές. Κάτι ακομα μοναδικό, είναι ότι η εκτύπωση καλύπτει όλη την επιφάνεια του κινητού, κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο άψογο χωρίς την αντιαισθητική εικόνα των κενών πλαινών.


Οι Θήκες κοστίζουν 22,99 ευρώ και τα Skins: 10,99 ευρώ.


Keywords
Τυχαία Θέματα