SiNG Party για το Wii U

Όλοι είναι καλεσμένοι καθώς το SiNG PARTY που είναι γεμάτο τραγούδι και χορό θα ασκήσει την εξουσία του στο Wii U.


Ετοιμαστείτε για να χαθείτε μέσα στη μουσική με την κυκλοφορία του SiNG PARTY, του πρώτου μεγάλου τίτλου μουσικής για το Wii U, στις 18 Ιανουαρίου 2013 σε όλη την Ευρώπη. Το παιχνίδι είναι γεμάτο από τραγούδι και χορευτική τρέλα για όλη την οικογένεια

και τους φίλους σας , με ένα ευρύτατο συνδυασμό κλασσικών και μοντέρνων τραγουδιών και μια μοναδική ικανότητα να έχει όλους τους παίκτες σε ετοιμότητα.


Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια πληθώρα λειτουργιών που εδραιώνουν το δυναμικό ρόλο όλων όσοι βρίσκονται στο δωμάτιο. Το Party Mode είναι η καρδιά του SiNG PARTY. Ο βασικός τραγουδιστής , κρατώντας το ενσύρματο μικρόφωνο που περιλαμβάνεται στο πακέτο του παιχνιδιού, δεν κοιτά προς την οθόνη της τηλεόρασης αλλά διαβάζει τους στίχους και ερμηνεύει με τη βοήθεια του Wii U GamePad. Αυτό επιτρέπει στον τραγουδιστή να αλληλεπιδρά με τους υπόλοιπους, που έχουν προσκληθεί για να πάρουν μέρος σε αυτή την παράσταση ακολουθώντας με τους δικούς τους στίχους και τις χορευτικές εντολές που εμφανίζονται στην οθόνη της τηλεόρασης. Οι υπόλοιποι παίκτες μπορούν επίσης να πάρουν από ένα χειριστήριο Wii Remote για να κάνουν τους ήχους από μια πληθώρα οργάνων, όπως ένα τύμπανο ή κουδούνα!


Στο Sing Mode θα διαβάζετε τους στίχους των τραγουδιών στην οθόνη της τηλεόρασής σας καθώς κάνετε έλεγχο στην ποιότητα των φωνητικών σας λαμβάνοντας feedback σε πραγματικό χρόνο. Θα κριθείτε όχι μόνο για Τόνο την φωνής σας αλλά επίσης και για την Ισχύ και το Ταλέντο σας, γι’ αυτό μη φοβηθείτε να δώσετε στις αγαπημένες σας μελωδίες τα δικά σας γυρίσματα στην προσπάθειά σας να κατοχυρώσετε υψηλά σκορ! Τραγουδήστε Σόλο ή Ντουέτο – και αν αισθάνεστε σίγουροι, δοκιμάστε την επιλογή Harmony Duet! Εν τω μεταξύ το κοινό μπορεί να χρησιμοποιεί το GamePad για να βάζει στη σειρά τα τραγούδια που θα τραγουδήσουν μετά, να ακολουθούν το ρυθμό ή να χρησιμοποιούν τον μείκτη για να παίζουν με τον ήχο. Μπορούν να κλείσουν τη μουσική ώστε ο τραγουδιστής να ερμηνεύει a cappella ή μπορούν να χαμηλώσουν τον τόνο της φωνής του αρχικού τραγουδιστή και να προσθέσουν ένα εφέ με αντήχηση στην ερμηνεία του παίκτη.


Τα πράγματα γίνονται πιο ανταγωνιστικά στο Team Mode, όπου σας επιτρέπετε να φτιάξετε ομάδες, να αντιμετωπίσετε τις μουσικές σας Νέμεσις και να αγωνιστείτε για την κυριαρχία σε διάφορους τύπους του παιχνιδιού. Μπορείτε να ανταγωνιστείτε για το καλύτερο σόλο ή να τραγουδήσετε μαζί με τους υπόλοιπους σα να έχετε δημιουργήσει το δικό σας ποπ συγκρότημα, αλλά μόνο μια ομάδα θα κερδίσει! Αν υπάρχει και ένας αμερόληπτος κριτής , τότε μπορεί να αξιολογήσει την ερμηνεία της κάθε ομάδας και να τοποθετήσει τη βαθμολογία του χρησιμοποιώντας το GamePad.


Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Practice Mode για να κάνετε πρόβα στο σόλ

Keywords
Τυχαία Θέματα