RTB House: Διεύρυνση συνεργασίας με την εταιρεία Spartoo

H RTB House, η διεθνής τεχνολογική εταιρεία που παρέχει λύσεις retargeting χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, διεύρυνε την υπάρχουσα συνεργασία της με το Spartoo, προσθέτοντας στην ήδη υπάρχουσα συνεργασία με το Spartoo.gr 8 επιπλέον αγορές (Γαλλία, Πολωνία, Ισπανία, Πορτογαλία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία

και Δανία).


Η εταιρεία Spartoo είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία προσφέρει επώνυμα είδη υπόδησης και ένδυσης, τσάντες και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 από 3 φίλους, οι οποίοι αγαπούσαν τα παπούτσια και το διαδίκτυο και είχαν ως όνειρο να δημιουργήσουν το δικό τους online κατάστημα παπουτσιών. Σήμερα, η εταιρεία Spartoo δραστηριοποιείται σε 31 χώρες παγκοσμίως.

Μέσω της συνεργασίας, η RTB House προσφέρει υψηλής ποιότητας λύσεις για εξατομικευμένες εκστρατείες retargeting στο Spartoo.gr, στην Ελλάδα και σε 8 ακόμα χώρες (Γαλλία, Πολωνία, Ισπανία, Πορτογαλία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία και Δανία). Η εταιρεία χρησιμοποιεί το deep learning, μία τεχνολογία «κλειδί» η οποία βασίζεται σε αλγόριθμους που προσπαθούν να διαμορφώσουν υψηλού επιπέδου abstractions σε δεδομένα. Πιο απλά, η τεχνολογία αυτή μιμείται τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου στην επεξεργασία δεδομένων και στη δημιουργία προτύπων προς χρήση στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Ο καινοτόμος μηχανισμός προτροπής που δημιουργήθηκε από την RTB House είναι σε θέση να επιτύχει ακριβέστερες προτάσεις προϊόντων οι οποίες είναι περισσότερο πιθανό να προσελκύσουν τους χρήστες, βασιζόμενοι στις συνήθειες τους, στην συμπεριφορά τους και σε άλλες μετρήσεις. Με αυτό τον τρόπο, προβάλλονται αποκλειστικές εξατομικευμένες διαφημίσεις και προσφορές στους διαδικτυακούς χρήστες από το Spartoo.gr, τα οποία είναι βασισμένα στη συμπεριφορά και στις προτιμήσεις τους στο διαδίκτυο.

Οι εξατομικευμένες καμπάνιες retargeting είναι βασισμένες σε performance based concepts – ακολουθώντας ένα προκαθορισμένο μοντέλο πληρωμής CPA, όπου ο διαφημιζόμενος πληρώνει για κάθε συγκεκριμένη ενέργεια, εξασφαλίζοντας στους διαφημιζόμενους ότι αυτά που πληρώνουν καταλήγουν πραγματικά σε απτό engagement πελατών. Επιπλέον, αυτές οι καμπάνιες δεν εμφανίζονται μόνο σε ένα δίκτυο προβολής, εμφανίζονται επίσης σε άλλα παγκόσμια και τοπικά δίκτυα όπως DoubleClick, Improved Digital, Appnexus, Rubicon, PubMatic κλπ, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη προβολή για το ηλεκτρονικό κατάστημα Spartoo.gr.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας, CEO της impruvo, Αποκλειστικού Αντιπροσώπου της RTB House στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς η συνεργασία μας με το Spartoo. Η εταιρεία έδειξε εμπιστοσύνη στις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει η RTB House και εκτός της Ελληνικής αγοράς μας εμπιστεύτηκε για τις retargeting καμπάνιες και σε άλλες 8 Ευρωπαϊκές αγορές ταυτόχρονα. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως με τις υποδομές της RTB House όπως και με την εμπειρία μας σε παγκόσμιο επίπεδο μπορούμε να υποστηρίξουμε επιτυχώς εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου που δραστηριοποιούνται ήδη ή φιλοδοξούν να δραστηριοποιηθούν στο άμεσο μέλλον και διεθνώς.»

Η Σοφία Γεωργούδη, SEM / E–Marketing Manager σε Ελλάδα, Σουηδία και Ουγγαρία δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την RTB House καθώς η εταιρεία αποδείχθηκε ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης στην παροχή λύσεων retargeting. Μέσω των personalized retargeting εκστρατειών της RTB House, οι πελάτες μας απολαμβάνουν εξατομικευμένες διαφημίσεις, οι οποίες ενισχύουν περαιτέρω το e–shop μας, διευρύνοντας περαιτέρω την απήχηση του παγκόσμια και μεγιστοποιώντας τις πωλήσεις μας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα