O “βασιλιάς των μπαταριών” Realme C11 στα καταστήματα Κωτσόβολος

Το Realme C11, με οθόνη 6,5 ιντσών διαθέτει 5000mAh μπαταρία και υιοθετεί έναν ολοκαίνουργιο γεωμετρικό σχεδιασμό εμπνευσμένο από τη ζωγραφική του Mondrian.

Στοχεύοντας στους νέους, η realme δοκιμάζει πάντα διαφορετικά στοιχεία στον σχεδιασμό της για να παρέχει εντυπωσιακή εμφάνιση. Για να γιορτάσει την επίτευξη 13 εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως της σειρά C, η realme υιοθετεί ολοκαίνουργια σχεδιαστικά στοιχεία και εμπνέεται από τη γεωμετρική ζωγραφική του Piet Cornelies Mondrian, master

της αφηρημένης ζωγραφικής.

Καθώς το “C” σημαίνει colorful & creative, το realme C11 διατίθεται σε 2 χρώματα: Pepper Grey και Mint Green. Η μέντα και το πιπέρι είναι δύο μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται συνήθως στην κουζίνα για να φέρουν μοναδικές γεύσεις, αυτά τα ειδικά χρώματα θα παρέχουν ξεχωριστή οπτική «γεύση» στους χρήστες.

Διαφορετικό από το προηγούμενο μοντέλο της σειράς C, η επιφάνεια του καλύμματος επεξεργάζεται με χάραξη ακριβείας με κορυφαία γερμανική τεχνολογία. Και μετά από στίλβωση 300 λεπτών, χαραγμένες 450+ καμπύλες για τη δημιουργία ειδικού ανακλαστικού φωτός. Αυτό κάνει το realme C11 πιο πολύχρωμο, ελκυστικό, άνετο στα χέρια σου, λιγότερο ευαίσθητο στα δακτυλικά αποτυπώματα και αποτρέπει αποτελεσματικά τις φθορές και την ολίσθηση.

Με τον Helio G35, το realme C11 έχει κορυφαία ισχύ ανάμεσα στις συσκευές της κατηγορίας του. Τροφοδοτείται από μνήμη RAM LPDDR4X. Σε σύγκριση με το LPDDR3, η απόδοση γραφικών βελτιώνεται κατά 20% και η απόδοση RAM κατά 100%. Διαθέτει επίσης υποδοχές 3 καρτών για δύο κάρτες SIM και μία κάρτα SD (έως 256 GB).

Με οθόνη 6,5 ιντσών 20:9, το realme C11 δίνει καλύτερη οπτική, προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού, ήχου και βίντεο, επιτρέποντάς σου να τα απολαύσεις, ενώ σου δίνει μια εμπειρία σχεδόν πλήρους οθόνης. Και με σχεδιασμό mini-drop, η αναλογία οθόνης προς σώμα φτάνει έως και 88,7%.

Keywords
Τυχαία Θέματα