Nέα σειρά υλικών αυτοματισμού SpaceLogic KNX από την Schneider Electric με εφαρμογή σε κάθε κτίριο

H Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει τη νέα σειρά υλικών αυτοματισμού SpaceLogic KNX, που προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, καθώς κάθε λειτουργία χρησιμοποιείται όταν κρίνεται απαραίτητο. Βραβευμένη με το iF Design Award, περιλαμβάνει μονάδες Master

και Extensions για μέγιστη επεκτασιμότητα και ευελιξία. 

Συγκεκριμένα, τα περισσότερα στοιχεία του συστήματος μπορούν να διασυνδεθούν με άλλα συστήματα και να αλλαχθούν ή να επεκταθούν ανά πάσα στιγμή. Η επέκταση του συστήματος, με έως και 2 Extensions ανά Master και τα υλικά διασύνδεσης, γίνεται εύκολα και γρήγορα σε οποιοδήποτε σημείο του πίνακα, ενώ οι μονάδες Switch μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τον έλεγχο των ρολών – περσίδων. Οι Master μονάδες dimmer μπορούν να δεχτούν και Extensions τύπου Switch. Το σύστημα ΚΝΧ είναι κατάλληλο για σπίτια, αλλά και για μεγάλα κτίρια, όπως συγκροτήματα γραφείων, ξενοδοχεία και νοσοκομεία. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά της Schneider Electric, μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα