LG G3: Κάνει το Full HD… παρωχημένο!

Μια απίστευτης ανάλυσης οθόνη συναντά έναν επιβλητικό συνδυασμό χαρακτηριστικών, ανατρέποντας τα δεδομένα στη high-end κατηγορία.

Eνσωματώνοντας τη σχεδιαστική κληρονομιά του Rear Key, το G3 διαθέτει μεταλλικό αλλά ελαφρύ σκελετό και σχήμα Floating Arc, για εξαιρετικά άνετο κράτημα με το ένα χέρι. Βέβαια, αυτό που τραβάει τα βλέμματα με την πρώτη ματιά είναι η εντυπωσιακή του οθόνη 5.5 ιντσών quad HD, που σας χαρίζει ζωντανά χρώματα και εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες σε ανάλυση 2560×1440

pixels. Ο quad core επεξεργαστής Snapdragon 801 δεν θα μπορούσε να λείπει από το εξαιρετικό καστ χαρακτηριστικών του G3, ενώ η κάμερα των 13ΜΡ εμπλουτίζεται με μοναδικές δυνατότητες. Χάρη στο Laser Auto Focus πραγματοποιεί καθαρές λήψεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς μια δέσμη λέιζερ μετρά με ακρίβεια την απόσταση ανάμεσα στην κάμερα και το αντικείμενο της λήψης. Παράλληλα, το selfie mode της μπροστινής κάμερας 2.1ΜΡ έχει εμπλουτιστεί με τη μοναδική λειτουργία ελέγχου μέσω μιας απλής χειρονομίας. Μόλις είστε έτοιμοι για τη φωτογραφία, απλώς κάνετε το χέρι σας γροθιά, το G3 αναγνωρίζει τη χειρονομία και αρχίζει αυτόματα μια αντίστροφη μέτρηση 3 δευτ. μέχρι τη λήψη! Το περιβάλλον χρήστη UX, περιλαμβάνει τη λειτουργία Smart Notice, η οποία σαν μία προσωπική βοηθός παρέχει διάφορες προτάσεις με βάση τη συμπεριφορά του χρήστη, τον τρόπο χρήσης του τηλεφώνου και τη γεωγραφική θέση. Παραδείγματος χάρη, μπορεί να σας θυμίσει ένα τηλεφώνημα στο οποίο δεν απαντήσατε και σας ρωτά εάν θέλετε να καλέσει το συγκεκριμένο αριθμό ή αν έχετε μεγάλο αριθμό εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείτε σας ρωτά εάν θέλετε να τα διαγράψει.

Mε λίγα λόγια

Πραγματικά εντυπωσιακή οθόνη, πανίσχυρος επεξεργαστής και απλές αλλά χρήσιμες λειτουργίες για μια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης, συνθέτουν το προφίλ του νέου LG G3.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Oθόνη

5.5 ιντσών, Quad HD IPS, ανάλυσης 2560×1440 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων

Λειτουργικό

Android 4.4.2 KitKat

Επεξεργαστής & RAM

Στο chipset Qualcomm Snapdragon 801 βρίσκεται quad core επεξεργαστής στα 2.5GHz, μνήμη RAM 2GB (το μοντέλο των 16GB) ή 3GB (το μοντέλο των 32GB)

Αποθηκευτικός χώρος

16/32GB εσωτερική, (επεκτάσιμη

έως 128GΒ με micro SD)

Φωτογραφική

13MP, Laser Auto Focus, διπλό LED flash, Optical Image Stabilization,

βίντεο UHD (3840x2160p),

μπροστινή 2.1MP

Μπαταρία

Li-Po 3000 mAh, δυνατότητα

ασύρματης φόρτισης

Διαστάσεις

146,3×74,6×8,9 χιλ.

Βάρος

149 γρ.

Δίκτυο

4G

Extras

Bluetooth, WiFi, GPS, NFC, Smart Keyboard, Smart Notice, Knock

Code, Guest Mode

Keywords
Τυχαία Θέματα