HPE Aruba Instant On: H ιδανική λύση Wi-Fi για μικρές επιχειρήσεις και εργασία από το σπίτι

Ασφάλεια και αξιοπιστία enterprise επιπέδου συναντούν την οικονομία και την ευελιξία που απαιτεί μια μικρομεσαία ελληνική εταιρεία.

Πολλοί πιστεύουν πως μια ποιοτική υποδομή Wi-Fi για επαγγελματική χρήση απαιτεί επίπονη εγκατάσταση με πολύπλοκες ρυθμίσεις και υψηλό κόστος. Ευτυχώς, η Enet Solutions-Logicom έχει αντίθετη άποψη, καθώς ως εξειδικευμένος συνεργάτης της HPE μας συστήνει τη λύση HPE Aruba Instant On.

Προσιτή

στο κόστος της και απλούστατη στην υλοποίηση και τη χρήση της, η επιλογή HPE Aruba Instant On εφοδιάζει κάθε επιχείρηση με ταχύτατο Wi-Fi που καλύπτει κάθε γωνιά του χώρου. Πρόκειται για μια πρόταση τόσο φιλική και εύπλαστη που μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμα και εργαζόμενους από απόσταση, εντάσσοντάς τους ομαλά στο εταιρικό δίκτυο.

Εργαλεία για κάθε τύπο επιχείρησης

Από την εστίαση και τη φιλοξενία μέχρι την εκπαίδευση και το λιανεμπόριο, κάθε κλάδος έχει διαφορετικές απαιτήσεις όσον αφορά στη δικτύωση του χώρου που δραστηριοποιείται επαγγελματικά η εκάστοτε επιχείρηση. Η πλατφόρμα Aruba Instant On έρχεται με μια πληρέστατη γκάμα συσκευών που περιλαμβάνει managed switches, access points εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (με υποστήριξη έως και 6ης γενιάς Wi-Fi) αλλά και access points «ειδικού σκοπού», όπως αυτά που εξυπηρετούν δωμάτια ξενοδοχείων.

Μήπως η ζωή σας περιστρέφεται γύρω από ένα… router;

Πόσες φορές έχετε αναγκαστεί να πλησιάσετε στο router σας προκειμένου να αποκτήσετε καλύτερο σήμα Wi-Fi στο laptop, το tablet ή το κινητό σας, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας πολύ σημαντικής τηλεδιάσκεψης; Πόσες φορές έχετε μείνει καθηλωμένοι σε μια θέση καθώς η παραμικρή μετακίνηση στον χώρο προκαλεί διακυμάνσεις και διακοπές στην ασύρματη σύνδεσή σας; Με το HPE Aruba Instant On οι παραπάνω καταστάσεις θα αποτελούν μια φευγαλέα ανάμνηση του… πρωτόγονου τεχνολογικού σας παρελθόντος!

Με τη λύση που μας προτείνει η Enet Solutions-Logicom εξαλείφονται τα «νεκρά» σημεία του ασύρματου δικτύου στον χώρο, καθώς η κάλυψη μπορεί να επεκταθεί σε οποιαδήποτε αίθουσα, όροφο, δωμάτιο ή και εξωτερικό χώρο επιθυμείτε. Παράλληλα, χάρη στην τεχνολογία Smart Mesh δημιουργείται μια ενιαία «ομπρέλα» Wi–Fi και όχι διαφορετικά hotspots που σας αναγκάζουν να αποσυνδεθείτε από το ένα για να συνδεθείτε στο άλλο, διακόπτοντας οποιαδήποτε online δραστηριότητά σας όποτε αλλάζετε δωμάτιο.

Αν, μάλιστα, επιλέξετε κάποιο από τα νέα access points που υποστηρίζουν το τελευταίας γενιάς πρωτόκολλο Wi-Fi 6, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες από πολλαπλές συνδεδεμένες συσκευές ταυτόχρονα, με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και ελαχιστοποιημένο latency (καθυστέρηση απόκρισης).

Πλήρης εποπτεία από την άνεση του κινητού σας

Ένα από τα χαρακτηριστικά που λατρεύουμε στο οικοσύστημα Aruba Instant On είναι η εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση. Η εφαρμογή Aruba Instant On Mobile καθοδηγεί βήμα-βήμα ακόμα και αυτούς που δεν έχουν τεχνικές γνώσεις στο στήσιμο της λύσης, ενώ μετέπειτα από το ίδιο app και την άνεση του κινητού σας μπορείτε να παρακολουθήσετε και να διαχειριστείτε το δίκτυο της επιχείρησής σας. Το δωρεάν mobile app (για iOS και Android συσκευές) έχει δομηθεί με στόχο να είναι προσιτό από οποιονδήποτε, χαρίζοντας, όμως, ταυτόχρονα μια πλούσια συλλογή από κατανοητά εργαλεία εποπτείας και παραμετροποίησης.

Ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς και επιπλέον κρυφές χρεώσεις

Στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, το κεφάλαιο μιας εταιρείας είναι τα δεδομένα της. Κάθε ενδεχόμενο κυβερνοεπίθεσης φαντάζει πιο εφιαλτικό ακόμα και από διάρρηξη του χώρου εργασίας! Ως εκ τούτου, η ασφάλεια του δικτύου οφείλει να είναι αδιαπραγμάτευτη απαίτηση κάθε επιχείρησης. Τα προϊόντα της οικογένειας Aruba Instant On πρεσβεύουν ακριβώς αυτή την φιλοσοφία, καθώς έρχονται χωρίς κρυφές χρεώσεις συνδρομής ή αδειοδότησης. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον εξοπλισμό (όπως για παράδειγμα ένα gateway) προκειμένου να θωρακίσετε το τοπικό σας δίκτυο, καθώς στην πλατφόρμα της HPE περιλαμβάνονται προηγμένα χαρακτηριστικά security και ελέγχου κίνησης.  Μπορείτε μεταξύ άλλων να διαχωρίσετε εύκολα την κίνηση εργαζομένων και πελατών, να ορίσετε ώρες για τη διαθεσιμότητα του δικτύου και να αποκλείετε συγκεκριμένους ιστότοπους και κατηγορίες εφαρμογών για να μπλοκάρετε προληπτικά κακόβουλη δραστηριότητα.

Οι οικιακές ανάγκες του σήμερα υπερβαίνουν τις εταιρικές απαιτήσεις του χθες

Ακόμα κι αν είστε οικιακός χρήστης, η Aruba Instant On πρόταση αναμφίβολα αξίζει την προσοχή σας. Αν αναρωτιέστε μήπως οι παραπάνω δυνατότητες και προδιαγραφές υπερβαίνουν τις απαιτήσεις ενός τυπικού νοικοκυριού, απλά αναλογιστείτε τα εξής: το εύρος δικτύου που απαιτεί και μόνο η ταυτόχρονη χρήση δυο υπηρεσιών video streaming (π.χ. μια πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης και YouTube) σε ισάριθμες τηλεοράσεις ή φορητές συσκευές σε δύο αντιδιαμετρικά αντίθετες περιοχές του σπιτιού ξεπερνά τις απαιτήσεις των δεδομένων που διαχειρίζεται το εταιρικό μας Wi-Fi δίκτυο τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Προσθέστε στην εξίσωση τις ανάγκες για gaming, για απρόσκοπτη επικοινωνία smart συσκευών και για χρήση online υπηρεσιών σε κάθε γωνία του χώρου και τελικά θα συνειδητοποιήσετε πως μια λύση επαγγελματικών προδιαγραφών μα… home user friendly τιμής σάς ταιριάζει απόλυτα.

Σχεδιάστε ένα ευέλικτο Aruba Instant On δίκτυο, πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, με τη βοήθεια της Enet Solutions-Logicom.

Keywords
Τυχαία Θέματα