H έκθεση «hxos eikona show 2020» ανοίγει τις πόρτες της στις 25 Ιανουαρίου

Δεκάδες εταιρίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε live επίδειξη, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Δύο ημέρες γεμάτες μουσική, σινεμά και ζωντανές επιδείξεις συστημάτων υψηλής τεχνολογίας για το σπίτι. Είναι η Έκθεση που φέρνει μαζί, κάτω από την ίδια στέγη, πάνω από 200 παγκόσμια brands, ώστε να ικανοποιηθεί  και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης. Όποια μουσική και αν ακούει κανείς, από ροκ μέχρι χιπ-χοπ και από τζαζ μέχρι κλασική, στην Έκθεση πραγματικά θα την ακούσει! Πρώτες παγκόσμιες

ανακοινώσεις, αποκαλύψεις νέων μοντέλων και όπως πάντα η Ελληνική βιομηχανία παραγωγής στερεοφωνικών σε πρώτη εκτέλεση. Δείτε από κοντά και σε live παρουσίαση τις τελευταίες εξελίξεις σε hi-fi, high-end, ακουστικά, τηλεοράσεις, home cinema, πικάπ, mobile audio και πλήθος αξεσουάρ. Περιηγηθείτε στους χώρους της έκθεσης, μιλήστε με τους ειδικούς, χαλαρώστε στη μουσική, θαυμάστε τα χρώματα σε αποκλειστικές θεάσεις ταινιών 8Κ και ονειρευτείτε το δικό σας σύστημα. Η Έκθεση hxos eikona show 2020 τα έχει όλα!

Η hxos eikona show το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 θα γίνει ο προορισμός κάθε φίλου της τεχνολογίας, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. Θα παρουσιαστούν μουσικές κάθε είδους από κορυφαία συστήματα αναπαραγωγής και κινηματογραφικές ταινίες υψηλής ποιότητας σε πολύ μεγάλη εικόνα.

Μια πραγματικά μοναδική εκδήλωση που συμβαίνει μια φορά το χρόνο και κανείς δεν πρέπει να χάσει. Ο επισκέπτης θα ζήσει, θα ακούσει, θα βιώσει και θα αισθανθεί τα όρια της τεχνολογίας και της τέχνης. Στερεοφωνικά με ωραίες μουσικές, home cinema με blockbuster ταινίες, πικάπ με καινούρια βινύλια, ακουστικά, προβολείς, τηλεοράσεις και όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες της εποχής μας.

Η Έκθεση θα διαρκέσει δυο ημέρες, στις 25 Ιανουαρίου και 26 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos (Airotel) που βρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου 114.

Ποτέ η τεχνολογία δεν ήταν τόσο προσβάσιμη, μοναδική και ξεχωριστή.

θα παρουσιαστούν σε live ακρόαση, θέαση και επίδειξη:
Μεγάλες 4Κ UHD τηλεοράσεις
Home cinema
Ηχεία κορυφαίας ποιότητας
Δικτυακά player
Multiroom συστήματα
Πικάπ και Βινύλια
Bluetooth ηχεία και ακουστικά
Μobile audio

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

H έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos  το Σάββατο 25 και τη Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 (2 ημέρες) και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 08:00 μ.μ.

Είσοδος Δωρεάν

 

hxos eikona show 2020

ΠΟΥ: Stratos Vassilikos, Μιχαλακοπούλου 114

ΜΕΤΡΟ: Στάση Μέγαρο Μουσικής

ΠΟΤΕ: 25 και 26 Ιανουαρίου 2020
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.highend.show

Keywords
Τυχαία Θέματα