H Yuboto με τον Παναθηναϊκό

Επίσημος συνεργάτης Υπηρεσιών Mobile Marketing της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013 είναι πλέον η Yuboto.


Μέσα από το σύνολο των υπηρεσιών και λύσεων mobile marketing της Yuboto, η

ΠΑΕ θα έρχεται σε επαφή με τους εγγεγραμμένους φίλους του Παναθηναϊκού, θα τους παρέχει ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα και τις προσφορές της Ομάδας και βεβαίως θα υποστηρίξει σημαντικά το έργο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.


Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Αλαφούζος, δήλωσε σχετικά: «Υποδεχόμαστε με μεγάλη μας χαρά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού τη Yuboto, μια εταιρεία με μακροχρόνια τεχνογνωσία και εξειδίκευση στον τομέα του mobile marketing. Οι υπηρεσίες και οι λύσεις της θα δώσουν μια νέα διάσταση στην επικοινωνία της ΠΑΕ με τους φιλάθλους της Ομάδας όπου κι αν αυτοί βρίσκονται!»


Ο Απόστολος Ιωακείμ, Γενικός Διευθυντής της Yuboto, συμπλήρωσε: «Για την Yuboto η συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη υποστήριξη του αθλητισμού αλλά και του «ευ αγωνίζεσθαι» εντός και εκτός γηπέδων. Είμαστε πεπεισμένοι πως οι υπηρεσίες της Yuboto θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία στην επικοινωνία της ΠΑΕ με τa μέλη της και θα συμβάλλουν σημαντικά στην περαιτέρω καθιέρωση της Yuboto στον συγκεκριμένο τομέα.»


Keywords
Τυχαία Θέματα