H Migato επέλεξε τη διεθνή λύση της LS Retail από την Ergologic

Η εταιρεία Migato, με πορεία άνω των 35 ετών στην Ελληνική αγορά υπόδησης, αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα fashion brands.

Με εκτεταμένο δίκτυο λιανικής που αριθμεί πάνω από 120 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό και εκατοντάδες πελάτες χονδρικής, η Migato αποφάσισε να επενδύσει δυναμικά σε πιο σύγχρονα, αξιόπιστα και ευέλικτα συστήματα Λιανικής,

στοχεύοντας να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών και την απευθείας επικοινωνία μεταξύ των καταστημάτων της.

Η Ergologic, μακροχρόνια πιστοποιημένος & έμπειρος συνεργάτης των προϊόντων Microsoft Dynamics NAV & LS Retail στην Ελλάδα & το εξωτερικό, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου. Η εξιδεικευμένη Λύση του οίκου LS για την Λιανική , είναι βασισμένη στην τεχνολογία Microsoft Dynamics NAV και θεωρείται κορυφαία στην κατηγορία της, Διεθνώς.

Ισχυρό πλεονέκτημα της εφαρμογής LS Retail, είναι η γρήγορη και εύκολη προσαρμογή στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, η οποία μπορεί και ενορχηστρώνει αποτελεσματικά το σύνολο των διαδικασιών front & back office. Η αύξηση της παραγωγικότητας και της ικανοποίησης των πελατών, η μείωση του κόστους κατάρτισης και του ανθρώπινου λάθους σε ώρες αιχμής, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά σχεδιασμού της λύσης.

Προτεινόμενη Δήλωση κ. Πέτρου Γάτου:
Εστιάζοντας στην επιλογή ενός έμπειρου συνεργάτη για την ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Πέτρος Γάτος, Managing Director της εταιρείας MIGATO, τόνισε: «Η συνεργασία μας με την Ergologic ήταν καθοριστική. Χρειαζόμασταν την σωστή καθοδήγηση στην εύρεση state-of-the-art ολοκληρωμένων λύσεων και την εγγύηση της επιτυχημένης λειτουργίας τους. Η λύση της LS βελτίωσε ουσιαστικά την επιχειρησιακή απόδοση της εταιρείας μας, τόσο στο φυσικό όσο & ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορούμε πλέον, να επικεντρωνόμαστε περισσότερο στην ίδια την επιχείρηση, παρά στην επίλυση επιχειρησιακών ζητημάτων, επιτυγχάνοντας λειτουργικά οφέλη με στοιχεία και αριθμούς που επηρεάζουν θετικά το ROI της επιχείρησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα