Epson EcoTank L3156: Ξεχάστε τα μελάνια για 3 χρόνια!

Ξενοιάστε από το άγχος των αναλωσίμων για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς στη συσκευασία του L3156 θα βρείτε μελάνι για έως 8.100 ασπρόμαυρες και 6.500 έγχρωμες σελίδες!

Tο μικρό, κατάλευκο και στιλάτο 3-σε-1 πολυμηχάνημα της Epson χωράει σε οποιοδήποτε γραφείο, ενώ χάρη στη WiFi Direct λειτουργικότητά του μπορεί να τυπώνει απευθείας από το smartphone σας. Το σύστημα EcoTank, σας απαλλάσσει από τις παραδοσιακές φύσιγγες μελανιών (cartridges), καθώς η μελάνη αναπληρώνεται μέσω ειδικών

εύχρηστων φιαλιδίων. Στη συσκευασία μάλιστα, περιλαμβάνονται φιαλίδια ικανά να σας καλύψουν για έως και 8.100 ασπρόμαυρες και 6.500 έγχρωμες σελίδες! Αν χρησιμοποιείτε αρκετά συχνά τον εκτυπωτή σας, το γεγονός αυτό μπορεί να ισοδυναμεί με οικονομία της τάξεως του 90% στο μέσο κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα, σε σχέση με έναν συμβατικό inkjet printer. Διαρροές αλλά και λάθη αποφεύγονται πλήρως, καθώς τα φιαλίδια διαθέτουν μηχανισμό που διασφαλίζει ότι μόνο τα κατάλληλα δοχεία γεμίζουν με το αντίστοιχο χρώμα. Ταυτόχρονα, η κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo υπόσχεται ποιοτικά αποτελέσματα αλλά και αξιοπιστία στη χρήση. 

Keywords
Τυχαία Θέματα