Eκατοστό βραβείο VB100 για ένα και μόνο προϊόν

Η ESET είναι η πρώτη εταιρία που καταφέρνει να φτάσει το μαγικό αριθμό των 100 βραβείων VB100.

Η ESET πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο στην βιομηχανία ασφάλειας. Το ESET NOD32 αποτελεί την πρώτη λύση που καταφέρνει να φτάσει το μαγικό όριο των 100 βραβείων VB100 που μπορεί να αποσπάσει ένα και μόνο προϊόν. Το εκατοστό

βραβείο VB100 απονεμήθηκε στον CEO της ESET, Richard Marko, από τον John Hawes, Chief of Operations του Virus Bulletin, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2016.

«Έχουμε την τιμή να είμαστε οι πρώτοι που λαμβάνουμε το εκατοστό βραβείο VB100 για ένα και μόνο προϊόν» δήλωσε ο Richard Marko, CEO της ESET στην τελετή. «Από το πρώτο βραβείο VB100 το 1998, έχουμε εξελιχθεί από μια μικρή, δυναμική εταιρεία με λίγους τεχνικούς, σε ένα καταξιωμένο κατασκευαστή λογισμικού endpoint με περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες, σε περισσότερες από 200 χώρες.»

Ο ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών Virus Bulletin παρουσίασε το πρώτο βραβείο Virus Bulletin Award (VB100) το 1998, το οποίο μέχρι σήμερα θεωρείται ως το πιο αναγνωρισμένο στον κλάδο. Προκειμένου να κερδίσει το βραβείο μία λύση anti-malware πρέπει να ανιχνεύσει όλους τους τρέχοντες «in‐the‐wild» ιούς χωρίς καθόλου false positives.

«Η ESET βρίσκεται στην κορυφή των επιδόσεων στις δοκιμές μας από το 1998 και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το 100ό βραβείο τους VB100 – που αποτελεί πρωτιά για ένα και μόνο προϊόν όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε ο John Hawes, COO του Virus Bulletin. «Το ιστορικό του ESET NOD32 με τις εξαιρετικές επιδόσεις και τα μηδενικά false positives αποτελεί μία ξεκάθαρη ένδειξη ότι πρόκειται για ένα πολύ αξιόπιστο προϊόν, που ξεχωρίζει για το σχεδιασμό και τη διαχείρισή του»

Με ένα ρεκόρ που διατηρείται χωρίς διακοπή για περισσότερα από 18 συνεχόμενα έτη, το ESET NOD32 αποτελεί τη μοναδική λύση ασφάλειας που μπορεί να ισχυριστεί ότι βρίσκεται στην κορυφή των επιδόσεων από τον ανεξάρτητο αυτό φορέα δοκιμών και πιστοποίησης.

«Όλο αυτό το διάστημα, η τεχνολογία έχει αλλάξει, το κακόβουλο λογισμικό έχει αλλάξει και η βιομηχανία της ασφάλειας έχει επίσης υποστεί αλλαγές. Η μόνη πραγματική σταθερά ήταν ότι η λύση NOD32 της ESET είναι η μόνη λύση anti-malware σε όλο τον κόσμο, η οποία ποτέ δεν έχει χάσει ούτε ένα «in–the–wild» worm ή ιό σε δοκιμές από το Μάιο του 1998. Αυτή η συνέπεια είναι που εμπνέει τους χρήστες να εμπιστεύονται την τεχνολογία μας και επιτρέπει στην ESET να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού ασφάλειας στον κόσμο» κατέληξε ο CEO της ESET.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις της ESET για καταναλωτές και επιχειρήσεις επισκεφθείτε τη σελίδα www.eset.com/gr ή για τις πιο πρόσφατες συγκριτικές δοκιμές VB100 επισκεφθείτε τη σελίδα www.virusbulletin.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα