Dell’Oro Group– Η Huawei κατέλαβε την 1η θέση σε μερίδιο αγοράς ONT το 2020

Το Dell’Oro Group, διεθνές έγκυρο ερευνητικό ινστιτούτο, δημοσίευσε πρόσφατα μια έκθεση σχετικά με το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς των προϊόντων σταθερής ευρυζωνικής πρόσβασης για το 2020.

Σύμφωνα με την έκθεση, τα τερματικά οπτικών δικτύων της Huawei (ONTs) καταλαμβάνουν την πρώτη θέση παγκοσμίως με μερίδιο αγοράς 34% το 2020. Μέχρι τώρα, η Huawei έχει παραδώσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια

ONTs παγκοσμίως.

Μέσω της ανάπτυξης οπτικών δικτύων και ευρυζωνικών υπηρεσιών, τα οικιακά δίκτυα είναι πλέον οπτικά και τα τερματικά στο σπίτι θα πρέπει να είναι Wi-Fi ONT με δυνατότητες dual band ή Wi-Fi 6. Ακολουθώντας την πελατοκεντρική φιλοσοφία, η Huawei καινοτομεί συνεχώς σε προϊόντα, λύσεις και εμπειρία πελατών. Το 2020, η Huawei παρουσίασε το gigabit HomePON, την πρώτη λύση οπτικών ινών στο δωμάτιο (FTTR), η οποία χρησιμοποιεί ίνες για να αντικαταστήσει τα παραδοσιακά καλώδια τροφοδοσίας και τα καλώδια δικτύου Wi-Fi. Τα έξυπνα OptiXstar Wi-Fi 6 ONTs της Huawei ενσωματώνουν λειτουργίες οπτικών modems και routers. Με αυτόν τον τρόπο, ο καθένας μπορεί να απολαύσει σταθερές συνδέσεις gigabit οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε στο σπίτι.

Έως σήμερα, η λύση HomePON της Huawei έχει χρησιμοποιηθεί από 12 παρόχους σε 10 επαρχίες στην Κίνα, βοηθώντας τους να δημιουργήσουν οικιακά ευρυζωνικά δίκτυα FTTR με προνομιακή εμπειρία gigabit. Το 2020, η Huawei κυκλοφόρησε επίσης το πρώτο ενσωματωμένο AI (eAI) ONT, το οποίο μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει τύπους υπηρεσιών οικιακών χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών μαθημάτων, eSports, βίντεο και λήψεων δεδομένων. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να μειώσει την καθυστέρηση των υπηρεσιών VIP κατά 50% και να διασφαλίσει ότι αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να λειτουργούν ομαλά χωρίς διακοπή. Έχει χρησιμοποιηθεί στο εμπόριο σε 10 χώρες παγκοσμίως και έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικό στην αύξηση των μέσων εσόδων ανά χρήστη (ARPU) σε οικιακούς ευρυζωνικούς χρήστες. Για να είναι εφικτή η κάλυψη με οπτικές ίνες και η γρήγορη ταχύτητα σε υπαίθριες περιοχές, οι σειρές ONT διπλής ζώνης OptiXstar της Huawei παρέχουν σταθερό δίκτυο Wi-Fi για τη διασφάλιση της εμπειρίας των χρηστών σε σενάρια όπως backhaul βίντεο, ζωντανή μετάδοση, διαδικτυακή εκπαίδευση και ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ως παγκόσμιος κορυφαίος πάροχος λύσεων ευρυζωνικότητας, τα gigabit και Wi-Fi 6 ONT της Huawei έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε δίκτυα τηλεπικοινωνιακών παρόχων στην Κίνα, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Επιπλέον, η Huawei συνεργάζεται με βιομηχανικούς εταίρους για την προώθηση καινοτομιών στον τομέα των οικιακών δικτύων και την παροχή της απόλυτης εμπειρίας υπηρεσιών για χρήστες σε σενάρια διαδικτυακής εκπαίδευσης, διαδικτυακού γραφείου, Cloud VR, ζωντανής μετάδοσης HD και υπηρεσίες eSports, βοηθώντας τους παρόχους να μεταβούν από την κεφαλαιοποίηση λόγω ευρυζωνικότητας, στην κεφαλαιοποίση λόγω εμπειρίας και να είναι επιτυχημένοι στον τομέα της ευρυζωνικότητας στο σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα