Τα social media πρωταγωνιστές της Digital shortlist των Ermis Awards

Η κατηγορία Creative Use of Influencers μετρά τις περισσότερες προκριθείσες συμμετοχές.

Τα social media αποτελούν τους πρωταγωνιστές της shortlist των Digital της φετινής διοργάνωσης των Ermis Awards, καθώς η ομώνυμη ενότητα μετρά συνολικά 38 προκριθείσες συμμετοχές. Σε αριθμό shortlist συμμετοχών, ακολουθεί η ενότητα Social Content Marketing με 20, η Digital Campaigns με 17, η Digitally

Led Integrated Campaigns με 6 συμμετοχές και η ενότητα Αυτοδιαφήμιση με 1. Καμία υποψηφιότητα δεν προκρίθηκε στην ενότητα Προσαρμογή / Εξέλιξη Διεθνούς Concept. Σε επίπεδο κατηγοριών, με τις περισσότερες shortlist, και συγκεκριμένα 8, προχωρά η Creative Use of Influencers, με δεύτερη στη σειρά την κατηγορία Social Video Series με 7.

Cross category, η Ogilvy διεκδικεί βραβεία Ermis με 29 προκριθείσες συμμετοχές, η 4WiseMonkeys με 14, η Isobar με 8, η Admine με 7 και η Soho Square Athens με 6. Με 2 shortlist έκαστη διάκριση διεκδικούν και οι Redirect, The Newtons Laboratory, Asset, Frank and Fame και McCann Worldgroup, ενώ 2 προκριθείσες συμμετοχές κατέθεσαν από κοινού οι McCann Worldgroup, Digital Minds, Mindshare, Jetdrops.
Με μία shortlist η καθεμιά, βραβείο διεκδικούν και οι Socialab, Adjust, Solid Havas, PublicisGroupe, Ίδρυμα Ωνάση και McCann Worldgroup-Initiative Media.

Keywords
Τυχαία Θέματα