Παραιτήθηκε ο CM της Hilton, Mark Weinstein

O Mark Weinstein, Global Chief Marketing Officer της Hilton, αποχωρεί από την εταιρεία μετά από 16 χρόνια, για να αξιοποιήσει μια ευκαιρία εκτός του κλάδου των ταξιδιών, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας. Η Hilton δεν ανακοίνωσε άμεσο διάδοχο για τη θέση.

Ο Weinstein εντάχθηκε στη Hilton το 2010, ξεκινώντας ως Senior Marketing Director. Το 2020 ανέλαβε τη θέση του CMO της εταιρείας και το 2025 ορίστηκε Global Chief Marketing Officer και Επικεφαλής των πολυτελών brands. Ως CMO, ο Weinstein συνέβαλε στo brand & performance marketing, στη στρατηγική μέσων ενημέρωσης και στρατηγικών συνεργασιών για χαρτοφυλάκιο 28 εμπορικών σημάτων, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά 9.200 ξενοδοχεία και 1,3 εκατ. δωμάτια, σύμφωνα με τη Hilton.

Υπό την ηγεσία του Weinstein, η Hilton λάνσαρε την καμπάνια «Hilton. For the Stay», καθώς και την καμπάνια «It Matters Where You Stay». Επίσης, συνέβαλε στην ανάπτυξη του προγράμματος πιστότητας πελατών Hilton Honors, αυξάνοντας τα μέλη του από 25 εκατ. σε 250 εκατ. παγκοσμίως. Νωρίτερα, η Hilton ανακοίνωσε πως ο Chris Silcock, President of Global Brands & Commercial Services, θα συνταξιοδοτηθεί το α’ τρίμηνο 2027, προχωρώντας παράλληλα σε σειρά αλλαγών στην ηγεσία του ομίλου.

(Πηγή: MarketingDive)

Το άρθρο Παραιτήθηκε ο CM της Hilton, Mark Weinstein εμφανίστηκε πρώτα στο marketingweek.gr.

Keywords