Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον ΣΔΕ

Στις 28/3/2023 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), στη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων Διοικητικών Οργάνων του Συνδέσμου. Η Γενική Διευθύντρια του ΣΔΕ, Νερίνα Κομιώτη, δήλωσε: «Το 2022 ήταν μία ακόμα εξαιρετική χρονιά για τον ΣΔΕ, παρά τις δυσκολίες σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Εργαζόμαστε με πάθος για την προάσπιση και προώθηση υπεύθυνης, συμπεριληπτικής,

αποτελεσματικής επικοινωνίας και βιώσιμων πρακτικών και για τη μεγιστοποίηση της αξίας της συνδρομής των μελών μας. Θέλω να πιστεύω ότι η προσπάθειά μας έχει αποτέλεσμα και να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων στον ΣΔΕ τα μέλη μας για την εξαιρετική συνεργασία, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη».

Από τις αρχαιρεσίες αναδείχθηκε το νέο 11μελές ΔΣ διετούς θητείας: Πρόεδρος Γρηγόρης Αντωνιάδης (Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης), Αντιπρόεδρος Μαριάνα Κορδοπάτη (Procter & Gamble), Γραμματέας Κώστας Σταματάκης (Κωτσόβολος), Ταμίας Μαρία Γιαννακοπούλου (Όπτιμα), Μέλη Άντζελα Κοτρότσου (Arla Foods), Χαρά Νταλέκου (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος), Άντα Γιανvεσκή (Ikea), Βασίλεια Λεώνη (Mondelēz), Πάνος Μήλιας (Nestlé), Αλίκη Κοτζαμάνη (ΟΠΑΠ), Χάιδω Ηλιοπούλου (Vodafone).

Ο Πρόεδρος του ΣΔΕ, Γρηγόρης Αντωνιάδης, δήλωσε: «Ο ΣΔΕ είναι ένα πολύτιμο hub, ένας κόμβος όπου συναντιούνται marketers από διαφορετικές αγορές και εταιρείες, που έχουν όμως έναν κοινό τόπο: την εμπορική επικοινωνία.

Είναι χαρά μου που είμαι μέρος αυτού του Συνδέσμου που δεν σταματά να εξελίσσεται, να μεγαλώνει και να εργάζεται -και συνεργάζεται- παραγωγικά για το καλό των μελών του, αλλά και όλων των stakeholders του κλάδου του marketing και της επικοινωνίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το απερχόμενο ΔΣ για την εξαιρετική συνεργασία και να ευχηθώ στο νέο ΔΣ κάθε επιτυχία».

Keywords
Τυχαία Θέματα