Νέα εργαλεία για επιχειρήσεις λανσάρει η Google

Για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

Νέες υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρήσεων λανσάρει η Google. Λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο που είχε ο Covid-19 στις μικρές επιχειρήσεις, έδωσε τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες 24 χωρών να προσθέτουν στα Business Profiles τους στη Google, links υποστήριξης για δωρεές και δωροκάρτες. Επίσης, οι επιχειρηματίες που μετέχουν στην πλατφόρμα Google

My Business θα μπορούν να προσθέτουν στοιχεία όπως «online μαθήματα» ή «online ραντεβού» στο Business Profile τους, ενώ γίνεται online κράτηση υπηρεσιών απευθείας στη Google.

Επιπλέον, διευκολύνει τους επιχειρηματίες να ενημερώνουν τους πελάτες σχετικά με το πώς και πότε λειτουργούν, προσέθεσε περισσότερους εξωτερικούς παρόχους στην κατηγορία διανομής φαγητού και ενέταξε στοιχεία όπως «παραλαβή από την πλαϊνή είσοδο» ή «ανέπαφη διανομή» ώστε τα εστιατόρια να μοιράζονται αυτές τις λεπτομέρειες στα Business Profiles τους στα Search και Maps. Επίσης, ως μέρος της πρωτοβουλίας Grow with Google, έχει μοιραστεί πληροφορίες για να βοηθά τις επιχειρήσεις να λειτουργούν αποτελεσματικά από το σπίτι, προσφέρει δωρεάν το Google Meet και δημιούργησε νέα σελίδα στο Market Finder, με υλικό για τη στήριξη των επιχειρήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα