Μήνυμα αλληλεγγύης από εθελοντές – εργαζομένους της Aegean

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Aegean με την εθελοντική ομάδα εργαζομένων της «Aegean Santa Crew» μετέφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μαθητές σχολείων νησιών της άγονης γραμμής, προσφέροντας βοήθεια σε οικογένειες στην Αθήνα, που βρίσκονται σε ανάγκη.

Συγκεκριμένα, στις 19/12, εθελοντές και πληρώματα της Aegean και της Olympic Air ταξίδεψαν με τρία αεροσκάφη σε Κάρπαθο, Κάσο, Ικαρία, Σκύρο και Καστελλόριζο, μεταφέροντας δώρα και εκπλήξεις για τους μαθητές και τα σχολεία τους, ικανοποιώντας τις ανάγκες των σχολείων σε εξοπλισμό, πετρέλαιο θέρμανσης.

Παράλληλα, τα μέλη του «Aegean Santa Crew» επισκέφθηκαν το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων, προσφέροντας χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα σε 300 οικογένειες, που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και σε 200 άτομα, που αντιμετωπίζουν συνθήκες αστεγίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα