Η Καλλιμάνης μπαίνει στην κατηγορία του τόνου

Η Καλλιμάνης επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της με την προσθήκη της κατηγορίας του τόνου. Πρόκειται για την είσοδο της εταιρείας στα προϊόντα ραφιού και συγκεκριμένα στην κατηγορία του κονσερβοποιημένου τόνου, ενώ στόχος της εταιρείας είναι η τοποθέτηση των προϊόντων τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Ο τόνος Καλλιμάνης προέρχεται 100% από ελεύθερη αλιεία, όπως επισημαίνει η εταιρεία, και σχεδόν όλοι οι κωδικοί του περιέχουν κιτρινόπτερο τόνο. Οι

κονσέρβες τόνου διαθέτουν Easy Peel καπάκι, ενώ οι τονοσαλάτες περιλαμβάνουν ειδικό πιρουνάκι στη συσκευασία, ώστε η απόλαυσή τους να είναι ακόμα πιο εύκολη κάθε στιγμή της ημέρας.

Συγκεκριμένα, η σειρά περιλαμβάνει Τόνο σε ελαιόλαδο, Τόνο σε νερό, Τόνο καπνιστό σε φυτικό λάδι, Τονοσαλάτες με καλαμπόκι και Mexicana. Τέλος, τα κομμάτια κιτρινόπτερου τόνου προσφέρονται και σε συσκευασίες pouches (φακελάκι) 80γρ τόσο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο όσο και σε νερό. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της κατηγορίας τόνου έχουν πιστοποιήσεις Dolphin Safe και Friends of the Sea.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα