Χρυσή νικήτρια στα Effie Europe η Ogilvy Greece με τη Lacta

Ένα Gold και ένα Silver στα Effie Awards Europe, προστέθηκαν στη λίστα των διεθνών διακρίσεων της καμπάνιας της Lacta «Μη με αφήσεις ποτέ», που δημιούργησε η Ogilvy Greece με θέμα τις γυναικοκτονίες και τη ραγδαία άνοδο της ενδοοικογενειακής βίας στην Ελλάδα.

Η καμπάνια, η οποία κυκλοφόρησε πέρυσι τον Νοέμβρη, κέρδισε ένα Gold Lion

στην ενότητα Glass του Διεθνούς Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών, ένα Graphite Pencil στα D&AD, 3 βραβεία στα London International Awards, ένα Webby Award, 2 Gold Effie αλλά και το Grand Effie των Effie Awards Hellas, δίνοντάς της τη δυνατότητα να διαγωνιστεί και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στην ενότητα «Best of Europe» των Effie Awards Europe 2022. Εκεί απέσπασε το Gold στην κατηγορία «Positive Change» αλλά και Silver στην κατηγορία «Media Strategy & Idea».

Μάλιστα, το δίκτυο της Ogilvy ανακηρύχθηκε Agency of the Year των Effie Awards Europe 2022. Ο Πάνος Σαμπράκος, Chief Creative Officer της Ogilvy Greece, δήλωσε: «Έναν χρόνο από όταν κυκλοφόρησε και αφού κέρδισε μερικά από τα μεγαλύτερα βραβεία δημιουργικότητας στον κόσμο, η καμπάνια της Lacta ανακηρύσσεται και ως μία από τις αποτελεσματικότερες στην Ευρώπη. Είναι σίγουρο ότι μιλάμε για την ελληνική καμπάνια της χρονιάς και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον πελάτη μας, όσο και όλους τους συντελεστές αυτής της τόσο μεγάλης επιτυχίας. Μπράβο στις ομάδες μας και ευχόμαστε σε όλους, και του χρόνου!».



Keywords
Τυχαία Θέματα