H Havas Creative ενισχύει την ηγετική της ομάδα

Η Havas Creative αναβάθμισε την Tracey Barber, global Chief Marketing Officer, σε global Chief Transformation and Growth Officer και την Tamara Greene, Managing Partner για τα global brands, σε Managing Director των global brands.

Επίσης, προσέλαβε την Jocelyn Weiss, Senior Vice President,

Director of global communications της MRM, ως global Chief Communications Officer. Οι συγκεκριμένες αλλαγές έχουν σκοπό να επεκτείνουν περαιτέρω τις διεθνείς ικανότητες του agency και να προωθήσουν την ανάπτυξη σε διάφορες αγορές, ανέφερε σχετικά η εταιρεία.

Ακολουθούν δε παγκόσμιες αναθέσεις λογαριασμών, όπως της Harman International της Samsung, η οποία περιλαμβάνει το headphones brand JBL και το audio brand Harman Kardon, της εταιρείας επιλογής προσωπικού Randstad και της real estate εταιρείας JLL. Πρόκειται για τις πρώτες σημαντικές αλλαγές στην ηγετική ομάδα, τις οποίες πραγματοποίησε η νέα global Chief Executive της Havas Creative, Donna Murphy, από την ανάληψη των καθηκόντων της τον περασμένο Ιούλιο.

«Το μοντέλο “Village” της Havas αποτελεί το πλέον ενοποιημένο στην επιχείρηση και οι νέοι διορισμοί θα ενώσουν αυτά τα τοπικά κέντρα αριστείας, τα οποία εστιάζουν στη συνεργασία και όχι στον ανταγωνισμό, σε ένα πραγματικά ενοποιημένο, ευρείας κλίμακας, παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε σχετικά η Donna Murphy.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Havas Creative,