H Amgen Ελλάδας στα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα για 3η χρονιά

Σύμφωνα με το Great Place to Work Institute Hellas.

Στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα αναδείχθηκε η Amgen για τρίτη χρονιά, στον διαγωνισμό που διοργανώνει το Great Place to Work Institute Hellas. Η Εύη Μωραΐτη, Human Resources Lead της Amgen Ελλάδας, σχολίασε σχετικά: «Η φετινή µας διάκριση ως Great

Place to Work 2020, η οποία συμπίπτει µε την επέτειο λειτουργίας των 40 χρόνων της εταιρείας παγκοσμίως, µας κάνει υπερήφανους και μας συγκινεί βαθιά, ιδιαίτερα μάλιστα κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε όλοι λόγω της πανδημίας του Covid-19.

H Amgen ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα σε ένα γραφείο στην Καλιφόρνια, για να εξελιχθεί στη συνέχεια σε μια από τις ηγέτιδες εταιρείες βιοτεχνολογίας παγκοσμίως, με παρουσία σε 100 και πλέον χώρες, με φάρμακα που αλλάζουν τις ζωές ανθρώπων. Κι όλα αυτά ξεκινούν από τους ανθρώπους μας, για ακόμη µία χρονιά συνεχίστηκαν οι επιτυχημένες δράσεις και πρακτικές που βελτιώνουν την καθημερινότητα των εργαζομένων, ενώ, ταυτόχρονα, εμπλουτίστηκαν µε νέες πρωτοβουλίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα