AI και Audience Insights στην ατζέντα του Media RoI Forum

Η σταθερή επέλαση του ΑΙ σε όλους τους οικονομικούς κλάδους δεν θα μπορούσε να μην αφορά και την αγορά της επικοινωνίας -πόσω μάλλον που το ρευστό περιβάλλον στα data καθιστά την εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης απαραίτητη. Κρίσιμες αποδεικνύονται οι τελευταίες καινοτομίες όπου, μέσω applied behavioral science, πολλαπλασιάζεται τόσο η ενδελεχής κατανόηση του κοινού (audience understanding) όσο και η κάλυψη.

Σε αυτές θα εστιάσει στην keynote ομιλία της στο Media

RoI Forum (www.mediaroiforum.gr) η Hanan Belarbi, Chief Client Officer EMEA της Kinesso, μέρος του oμίλου IPG, εξετάζοντας τόσο τις βέλτιστες πρακτικές στην υλοποίησή τους όσο και τον στρατηγικό αντίκτυπό τους.

H Belarbi είναι μία πραγματική guru του αντικειμένου καθώς, από το 2020, βρίσκεται στη λίστα DataIQ η οποία περιλαμβάνει τους 100 πιo influential επαγγελματίες στον κλάδο των data & analytics.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα τη Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens και απευθύνεται σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη από Media Agencies, Clients & Brands, Publishers & Broadcasters, Ad/Digital Agencies και Solutions Providers, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ και της ΕΔΕΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα