Ζέτα Δούκα: Αποκαλύπτει γιατί αρνήθηκε την πρόταση του Survivor

10:25 17/3/2017 - Πηγή: TVNea
Συνέντευξη στο Tv Έθνος παραχώρησε η Ζέτα Δούκα όπου και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο είπε "όχι" στο Survivor.

Τον τελευταίο καιρό έχουν επιστρέψει στην τηλεόραση τα τάλεντ σόου και τα ριάλιτι. Υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός και διαπιστώνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης ότι η μυθοπλασία «υποχωρεί» αφού το κοινό δείχνει μια σαφή προτίμηση σε αυτά.

Τα σόου είναι πάντα εντυπωσιακά και είναι εύκολο να τα δεις. Μια τηλεοπτική σειρά πρέπει κατ’ αρχάς να σου κινήσει το ενδιαφέρον για
να την δεις σε συνέχειες. Αν χάσεις κάποια επεισόδια, είναι δύσκολο να την παρακολουθείς. Οπως βλέπω όμως, γίνονται σειρές μυθοπλασίας.

Ναι, αλλά δεν έχουν την ίδια απήχηση.

Δεν ξέρω τι φταίει. Τα τάλεντ σόου παρουσιάζουν νέους ανθρώπους που προσπαθούν να βρουν μια ευκαιρία στη ζωή τους. Είναι δύσκολο να κάνουν αυτό που ονειρεύονται. Ισως αυτά τα σόου τους δίνουν μια ευκαιρία να το πραγματοποιήσουν, να το κάνουν λίγο πιο εύκολο στο μυαλό τους. Αρα όλοι θέλουν να βλέπουν και τους εαυτούς τους και τους άλλους να επιτυγχάνουν εύκολα σε κάτι το οποίο έχουν φανταστεί. Ακόμα και αν αυτό δεν ισχύει, γιατί εγώ δεν θεωρώ ότι ισχύει, ότι δηλαδή υπάρχει εύκολη επιτυχία. Είναι κάτι το οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις γιατί δεν χρειάζεται να έχεις καμία συνέχεια στο μυαλό σου. Το θέμα του ριάλιτι είναι κάτι άλλο, έχει και ένα αδηφάγο στοιχείο το οποίο εμένα προσωπικά ποτέ δεν με εξέφραζε και πάντοτε με τρόμαζε. Δεν μου αρέσει καθόλου η έννοια του ριάλιτι. Δεν θεωρώ ότι κανένας άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει τι κάνει κάποιος άλλος εικοσιτέσσερις ώρες το 24ωρο στη ζωή του.

Σας έχει γίνει σχετική πρόταση;

Μου έγινε για το Survivor. Και να μην ήμουν αντίθετη, δεν θα μπορούσα να το κάνω, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να αφήσεις τη ζωή σου και να τραβήξεις έναν άλλο δρόμο, που στην παρούσα φάση είναι για μένα αδύνατον.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα