Βρέθηκε ο παρουσιαστής! Ποιος θα αναλάβει στο live της Παρασκευής στο «Nomads»;

12:22 6/8/2017 - Πηγή: TVNea
Με εντατικούς ρυθμούς στήνεται το "Nomads" στον ΑΝΤ1 με τα στελέχη του σταθμού να δουλεύουν για το συγκεκριμένο project νυχθημερόν. Μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχουν "κλειδώσει" οι σελέμπριτις-παίκτες,ενώ στα μέσα Σεπτεμβρίου θα μεταβούν στο παραδεισένιο νησί Παλαουάν περισσότεροι από 70 συντελεστές και τεχνικοί που θα απαρτίζουν την ομάδα παραγωγής του "Nomads".

Ο
ΑΝΤ1 αποφάσισε να αξιοποιήσει Έλληνες τεχνικούς και όχι ντόπιους ώστε να μην προκύψει το πρόβλημα της διαφορετικής γλώσσας. Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου θα "αναχωρήσουν" οι 18 διαγωνιζόμενοι και ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου,ενώ η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Κάθε Παρασκευή θα βλέπουμε και μία αποχώρηση και μάλιστα θα είναι ζωντανή από πλατό που θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη "Real Life" και το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου,ο παρουσιαστής σε αυτή τη σύνδεση θα είναι ο Κώστας Τσουρός. Αυτό σημαίνει ότι ο γνωστός δημοσιογράφος θα έχει την επόμενη σεζόν διπλό πόστο στον ΑΝΤ1,αφού συνεχίζει κανονικά και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή "Το Πρωινό".

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com αναφέρουν πως ακόμα ο Κώστας Τσουρός δεν έχει δεχθεί κάποια τέτοια πρόταση,κάτι που βέβαια δεν αποκλείεται να συμβεί το επόμενο διάστημα. Αυτό επιβεβαιώνει και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com που ανέφερε ότι το ζήτημα αυτό θα έχει οριστικοποιηθεί στα τέλη αυτού του μήνα (δες εδώ)

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
nomads ποιός θα είναι ο παρουσιαστής;
Τυχαία Θέματα