Βαγγέλης Περρής για Μενεγάκη:«Αν γυρίσει,δεν θα είναι σε κανάλι από αυτά που περιμένουμε, »

18:22 19/11/2020 - Πηγή: TVNea


Για την Ελένη Μενεγάκη και τη θέση της στην τηλεόραση μίλησε ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης.

«Χρειάζεται η Ελένη, γιατί να μη χρειάζεται; Η Ελένη θα επανέλθει κάποια στιγμή, όχι έτσι όπως ήταν, υποθέτω», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, σημείωσε σχετικά με τα realities: «Εδώ υπάρχει μια τάση να αρχίζουν προγράμματα, να τα σταματάνε και μετά από χρόνια να τα επαναφέρουν. Και στην επαναφορά γίνεται αυτό που βλέπουμε σήμερα, μια όχι καλή ποιότητα» και τόνισε ότι

οι επιλογές του cast πλέον δεν είναι τόσο σωστές.

Μετά την προβολή της συνέντευξης του Μεγακλή Βιντιάδη, ο Βαγγέλης Περρής διαφώνησε μαζί του σχετικά με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη: «Αυτό που είπε, δεν πιστεύω να ισχύει. Έχω μιλήσει και υπάρχει μια γνώση, εκτός αν έχουν αλλάξει τα πράγματα άρδην. Η επιθυμία (της Ελένης) δεν είναι η βραδινή ζώνη, δεν είναι να αλλάξει ζώνη, είναι να κάνει αυτή την εκπομπή μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού, αλλά όχι κάτι άλλο. Αυτό θεωρεί ότι είναι η ταυτότητά της και θα συνεχίσει. Δε νομίζω δηλαδή ότι θα γυρίσει και θα παρουσιάσει κάτι σε σόου ή ριάλιτι. Αν γυρίσει, που δεν θα είναι σε κανάλι από αυτά που περιμένουμε, θα κάνει την εκπομπή που θα την πάρουν».

Πηγή: TVNEA.COM
Keywords
Τυχαία Θέματα